Cikk azonosítója: 292106 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Ha a Microsoft Office Word alkalmazásban beállít egy nyelvet alapértelmezett szövegbeviteli nyelvként, a Word újraindítását követően a módosítások nem maradnak érvényben.

Oka

Ez akkor fordulhat elő, ha a számítógépen egynél több szövegbeviteli nyelv van beállítva.

Ha egynél több szövegbeviteli nyelv van beállítva, akkor a Word elindításakor használt nyelv a Szövegbeviteli szolgáltatások párbeszédpanelen kiválasztott nyelv alapján lesz meghatározva.

Kerülő megoldás

A probléma megoldásához a következő módszerek egyikét kell követnie.

1. módszer: Minden további billentyűzetkiosztás eltávolítása

Nem merül fel ez a probléma, ha csak egy billentyűzetkiosztás van beállítva. A további billentyűzetkiosztások eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Beállítások pontjára, majd kattintson a Vezérlőpult parancsra.
 2. A Vezérlőpulton kattintson duplán a Billentyűzet ikonra.
 3. A Billentyűzet tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Területi beállítások fülre, majd kattintson a Módosítás lehetőségre.
 4. A Válassza ki, hogy a számítógép milyen nyelvi beállításokkal induljon listában válassza ki a kívánt nyelvet.
 5. A Telepített szolgáltatások listában kattintson az eltávolítani kívánt szövegbeviteli nyelv Billentyűzet elemére, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
 6. Ismételje meg az 5. lépést a 4. lépésben kiválasztott nyelv kivételével az összes nyelv esetében, majd kattintson kétszer az OK gombra.

2. módszer: Az alapértelmezett szövegbeviteli nyelv telepítése

A Word indításakor használandó alapértelmezett szövegbeviteli nyelv beállításához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Beállítások pontjára, majd kattintson a Vezérlőpult parancsra.
 2. A Vezérlőpulton kattintson duplán a Billentyűzet ikonra.
 3. A Billentyűzet tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Területi beállítások fülre, majd kattintson a Módosítás lehetőségre.
 4. A Beállítások lapon kattintson a Hozzáadás lehetőségre.
 5. Az Új szövegbeviteli nyelv felvétele párbeszédpanel Szövegbeviteli nyelv listájában válassza ki a kívánt nyelvet, majd kattintson az OK gombra.
 6. A Válassza ki, hogy a számítógép milyen nyelvi beállításokkal induljon listában válassza ki a kívánt nyelvet, majd kattintson kétszer az OK gombra.

További információ

A Szövegbeviteli szolgáltatások ikon akkor jelenik meg a Vezérlőpulton, ha a Microsoft Office XP telepítésekor a Beszédfelismerés is telepítésre került. Ha a Beszédfelismerés nem lett telepítve, akkor a szövegbeviteli nyelvek a Billentyűzet tulajdonságai párbeszédpanelen választhatók ki (a Vezérlőpulton kattintson duplán a Billentyűzet elemre).
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 292106 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 30. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbsettings kbsetup kbprb KB292106
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com