Descrierea Visual Studio 2013 Update 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2927432 - View products that this article applies to.
Declarație de sprijin
Urmatorul continut se referă la pagina de download a Visual Studio 2013 Update 2. Pentru mai multe informații despre urmatorul continut, consultați detalii pe site-ul Microsoft Download Center.

NotăExistă diferite nivele de suport pentru fiecare produs. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele declarații de sprijin înainte de a instala actualizarea.

Prin instalarea Visual Studio actualizări, sunt optează în să primească și să instalați actualizări viitoare Visual Studio 2013. Microsoft oferă suport Visual Studio 2013 RTM produse și cele mai recente produse de Visual Studio 2013 Update.

Profesionale, Premium, Ultimate,și Express pentru Windowsproduse: Professional, Premium, Ultimate, și Express pentru Windows sunt complet Visual Studio 2013 RTM produse care includ Visual Studio Update 2. Dacă în prezent aveți Visual Studio 2013 instalate și a alerga această descărcare, veți obține Visual Studio 2 Update numai. Dacă nu aveți în prezent Visual Studio 2013 instalat atunci când instalați această descărcare, veți primi Visual Studio 2013 și Visual Studio Update 2. Visual Studio 2013 RTM pachete de limbă poate fi instalat peste aceste produse de actualizare 2 corespunzătoare.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Microsoft a lansat Team Foundation Server 2013 Update 2 pe 2 aprilie 2014, și Visual Studio 2013 Update 2 12 mai 2014. Această actualizare introduce noua tehnologie de îmbunătățiri în Team Foundation Server (TFS), instrumente de testare, instrumente Microsoft Azure, eliberarea Management, Debugger, Profiler, IntelliTrace, generare de cod, cadru entitate 6.1, NuGet, ma?ina de scris, Visual Studio IDE, ASP.NET și Web instrumente 2013.2. Visual Studio 2013 Update 2 include cele mai recente actualizări, caracteristici adăugate, și bug fixat.

Mai multe informații despre Visual Studio actualizări de produs este, de asemenea, disponibile pe site-ul Visual Studio.

Cum se obține Visual Studio 2013 Update 2

Visual Studio 2013 actualizări sunt comunicate cumulativă. Link-urile următoare descărcare vă punctați întotdeauna cea mai recentă actualizare: De asemenea, puteți vizualiza Listă tabel completă de Visual Studio 2013 actualizări.

Virus-drum liber cerere

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Microsoft a scanat acest fișier pentru viruși. Microsoft a utilizat cele mai recente produse software de detectare a virușilor care erau disponibile la data la care fișierul a fost înregistrat. Fișierul este stocat pe fermă de servere securizate care ajută la prevenirea modificărilor neautorizate ale fișierului.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Cum să instalați Visual Studio 2013 Update 2

Pentru instalarea produselor Visual Studio, Vezi:

Cum să instalați Visual Studio

Cum se instalează Team Foundation Server si Visual Studio ALM

Cum se instalează eliberarea Management pentru Visual Studio 2013

ImportantAceastă actualizare se aplică la Visual Studio și Team Foundation Server (TFS). Visual Studio și TFS mecanicii de instalare diferă de la un altul. Actualizare Visual Studio este instalat pe tot ce este deja instalat pe computer. Actualizare TFS este un aspect complet, care înlocuiește orice este instalat pe computer. Înainte de a încerca să se aplice actualizarea TFS, asigurați-vă că aveți o copiere de rezervă completă de bazele acoperire de date curent. Dacă TFS actualizare instalare eșuează, va fi în imposibilitatea de a reporni actualizare sau pentru a derula înapoi la versiunea anterioară a TFS fără a efectua o restaurare.

Actualizare versiune Management este un aspect complet, care include cele mai recente adăugiri caracteristică și bug fixat pentru eliberarea Management pentru Visual Studio 2013. Înainte de a încerca să se aplice update Release Management, asigurați-vă că aveți o copiere de rezervă completă a bazelor acoperire de date curent și cheie RSA cripto (se referă lablog post cheile de crypto RSA export instrucțiuni). Dacă managementul eliberarea actualizare instalare eșuează, va fi în imposibilitatea de a reporni update sau derula înapoi la versiunea anterioară de lansare Management fără a efectua o operațiune de restabilire.

Pentru eliberarea de Management pentru Visual Studio 2013 Update 2 este du-te-live, se aplică următoarele upgrade patetic.

Upgrade-uri acceptate:
 • Eliberarea de Management pentru Visual Studio 2013 pentru eliberarea de Management pentru Visual Studio 2013 Update 2
 • Eliberarea de Management pentru Visual Studio 2013 Update 1 pentru eliberarea de Management pentru Visual Studio 2013 Update 2
 • Eliberarea de Management pentru Visual Studio 2013 Update 2 RC la spre Release de Management pentru Visual Studio 2013 Update 2

Noua tehnologie îmbunătățiri și fix probleme în Visual Studio 2013 Update 2

Imbunătățiri tehnologice

Tehnologia următoarele îmbunătățiri au fost făcute în această versiune.

ASP.NET și instrumente de Web 2013.2
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
  ASP.NET proiect șabloane
  • Actualizări ASP.NET proiect template-uri pentru a sprijini cont confirmare și Resetare parolă.
  • Suport pentru conturile de organizare locale în ASP.NET Web API

  Visual Studio Web Editor accesorii
  • Nou JSON editor
  • Noul editor de Sass (.scss)
  • Implementarea URL selector HTML/CSS
  • Actualizări mai puțin editor prin adăugarea de mai multe caracteristici
  • Actualiza KO Intellisense în editorul HTML

  Browser-ul link-ul
  • Browser-ul link-ul acum acceptă conexiuni HTTPS și va Listă tabel care în tabloul de bord cu alte legături, în măsura în care certificatul este de încredere de browser.
  • Mai buna sursa de cartografiere

  Microsoft Azure site-uri Web de sprijin în Visual Studio
  • Suport Azure semneze
  • La distanță de depanare pentru Microsoft Azure site-uri Web (WAWS)
  • Vezi la distanță
  • Suporta crearea de site-uri Web Azure

  Web a publica accesorii
  • Îmbunătățirea experiență de utilizator pentru publicare

  ASP.NET schele
  • Dacă modelul dumneavoastră utilizează enumerarile, apoi fara MVC va genera dropdown pentru enumerare. Acesta utilizează ajutoare Enum MVC.
  • Actualizat EditorFor template-uri în MVC schele, astfel încât le utilizează clasele Bootstrap.
  • MVC și Web API Scaffolders va adăuga 5.1 pachete pentru MVC și Web API.
  • Strat de adăugat schele extensibilitate să sprijine terțe Scaffolders personalizate.

  Formulare ASP.NET Web
  • Template-uri formulare Web Arată acum cum se face cont confirmare și Resetare parolă pentru ASP.NET identitatea.
  • Entitate cadru acoperire de date sursă și furnizor acoperire de date dinamice pentru cadru entitate 6. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați următoarele blog-ul MSDN:
   Furnizor acoperire de date dinamic și EntityDataSource de control pentru entitate cadru 6

  ASP.NET MVC 5.1
  ASP.NET Web API 2.1
  Pagini Web ASP.NET 3.1
  • Diverse bug fixat

  ASP.NET identitatea 2.0.0
  • Două-autentificare

   ASP.NET identitatea acum suport dublu-factor autentificare. Două-autentificare oferă un nivel suplimentar de securitate pentru conturile de utilizator în cazul în care devine compromisă parola. Există, de asemenea, de protecție pentru brute force atacuri împotriva codurile de factor de doi.
  • Contul Lockout

   Oferă o modalitate de blocare afară de utilizator, dacă utilizatorul introduce parola sau dublu-factor codurile lor incorect. Numărul de încercări incorecte și timespan pentru utilizatorii sunt blocate din pot fi configurate. Un dezvoltator poate dezactiva optional Lockout cont pentru anumite conturi de utilizator.
  • Confirmare cont

   Sistemul de ASP.NET identitatea suportă acum cont confirmare. Acesta este un scenariu destul de comune în cele mai multe site-uri de astăzi în cazul în care atunci când vă înregistrați pentru un cont nou pe site-ul, vi se cere să î?i confirmi adresa e-mail înainte de a putea face nimic în site-ul. E-mail de confirmare este utilă deoarece împiedică fals conturile create. Acest lucru este extrem de util dacă tu ești folosire poștă ca o metodă de comunicare cu utilizatorii de site-ul dvs., cum ar fi site-uri Forum, bancar, ecommerce și site-uri web sociale.
  • Reseta parola

   Parola resetare este o caracteristică în cazul în care utilizatorul puteți reseta parolele lor, dacă ei au uitat parola.
  • Securitate timbru (semn afară peste tot)

   Sprijină o modalitate pentru a regenera Token de securitate pentru utilizator în cazurile când utilizatorul modifică parola sau orice alte garanții legate de informații precum eliminarea o conectare asociate (precum Facebook, Google, Microsoft Account și așa mai departe). Acest lucru este necesar pentru a se asigura că orice token-uri generate cu parola veche sunt invalidate. În cadrul proiectului de probă, dacă modificați parola utilizatorului apoi un token nou este generat de utilizator și orice token-uri anterioare sunt invalidate. Această caracteristică oferă un nivel suplimentar de securitate pentru cererea dumneavoastră de când modificați parola, va fi deconectat de pretutindeni (toate celelalte browsere) unde te-ai autentificat în această aplicație.
  • Face tipul de cheie primară fi extensibila pentru utilizatori și roluri

   În ASP.NET identitatea 1.0, tipul de cheie primară pentru tabelul de utilizatori și roluri a fost siruri de caractere. Acest lucru înseamnă atunci când sistemul de ASP.NET identitate a persistat în SQL Server folosind cadru entitate, am fost folosind nvarchar. Au existat multe discuții în jurul această implementare implicit pe Stack Overflow și bazat pe feedback-ul sosite. Am furnizat o extensibilitate cârlig în cazul în care aveți posibilitatea să specificați ce ar trebui să fie cheie primară din tabelul utilizatori și roluri . Acest cârlig de extensibilitate este deosebit de util dacă migrați cererea dumneavoastră și aplicare a fost stocarea UserIds sunt GUID sau enumerari.
  • IQueryable suport utilizatori și roluri

   Adăugat suport pentru IQueryable pe UsersStore și RolesStore, puteți obține cu ușurință Listă tabel de utilizatori și roluri.
  • Opera?iunea de ?tergere de sprijin prin intermediul UserManager
  • Indexare pe nume de sign-in de utilizator

   Punerea în aplicare cadru de entitate ASP.NET identitatea, am adăugat un index unic pe nume de sign-in de utilizator utilizând noi IndexAttribute în EF 6.1.0-Beta1. Acest lucru face-vă că nume de sign-in de utilizator sunt întotdeauna unice și nu a existat nici o condiție de rulare în care ai putea termina cu nume de utilizator duplicat.
  • Îmbunătățită parola Validator

   Validatorul parola care a fost livrat în ASP.NET identitatea 1.0 a fost un validator parola destul de bază, care a fost numai validarea lungimea minimă. Există un validator noua parola, care vă oferă mai mult control asupra complexității parola. Vă rugăm să rețineți că chiar dacă activați toate setările în această parolă, vă încurajăm să permită două-autentificare pentru conturile de utilizator.
  • IdentityFactoryMiddleware / CreatePerOwinContex
  • UserManager

   Utilizați fabrica de implementare pentru a obține o instanta a UserManager din cadrul OWIN . Acest model este similar cu ceea ce am folosi pentru a obține AuthenticationManager la OWIN context pentru SignIn și SignOut. Aceasta este o metoda recomandată de a obține o instanta a UserManager pentru o cerere de aplicare.
  • DbContextFactory Middleware

   Identitatea ASP.NET utilizează cadru entitate pentru persistente sistemul de identitatea SQL Server. Pentru a face acest lucru la sistemul de identitate are o trimitere la ApplicationDbContext. DbContextFactory Middleware returneaza o instanta a ApplicationDbContext pentru o cerere care se pot utiliza în cererea dumneavoastră.
  • Pachet de identitate probe NuGet ASP.NET

   Pachet de NuGet probe poate face mai ușor de a instala și rula probe pentru ASP.NET identitatea și să urmeze cele mai bune practici. Aceasta este o mostră cerere ASP.NET MVC. Vă rugăm să modificați codul pentru a se potrivi cererea dumneavoastră înainte de a implementa acest lucru în producție. Proba trebuie să fie instalat într-o cerere de ASP.NET gol.

   Pentru mai multe informații despre pachet, du-te la următoarele blog post:
   Anunțând previzualizare a Microsoft.AspNet.Identity 2.0.0

 • Componentele Microsoft OWIN

  Multe bug-uri sunt fixate în această versiune, vedea note privind versiunea pentru cea mai recentă versiune stabilă (2.1.0).
 • ASP.NET SignalR

  Multe bug-uri sunt fixate în această versiune, vedea notele de lansare.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Generare cod
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Această actualizare permite dezvoltatorilor de a preciza că programele lor trebuie elaborate pentru a viza procesoare de ultimă generație care acceptă setul de instrucțiuni AVX2.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Depanator
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Adaugă o Visualizer pentru date JSON care este conținută în obiectele String.
 • Puteți compara doua fisiere .diagsession care conțin date de memorie gestionate.
 • Vă poate declanșa manual con?inutul prefetch în aplicații Windows Store.
 • Adăugat Script debugging funcționalitate care include DOM Explorer și JavaScript consola atunci când sunteți depanare în interiorul unui control WebView.
 • Adăugat extensibilitate punct pentru Visual Studio plugin-uri pentru a modifica setările de simbol și depanatorul.
 • Puteti inspecta valorile de obiecte individuale atunci când veți debug memorie gestionate de un fișier de imagine cu heap.
 • Windows Phone 8.1 dezvoltator o poate utiliza Visual Studio pentru a depana probleme cu site-uri care se execută pe telefon pe Internet Explorer.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Entitate cadru 6.1
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Update cadru entitate 6.1 pentru ambele runtime și scule. Entitate cadru (EF) 6.1 este un minor update de la entitate cadru 6 și includesseveral bug remedieri și noi caracteristici. Pentru informații detaliate privind EF 6.1, inclusiv link-uri la documentația pentru noile caracteristici, consultațiistoricul versiunii entitate cadru. Noile caracteristici în această versiune se numără următoarele:
  • Scule de consolidare oferă un mod consecvent pentru a crea un nou model de EF. Această caracteristică se extinde ADO.NET entitate date Model Expertul pentru a sprijini cod primele modele, inclusiv inginerie reface programul sursă la o bază acoperire de date existentă. Aceste caracteristici au fost anterior disponibile în versiunea Beta a EF Power Tools.
  • Manipulare de eșecuri de comitere tranzacție oferă noi System.Data.Entity.Infrastructure.CommitFailureHandlercare utilizează capacitatea nou introduse pentru a intercepta operațiunile de tranzacție. CommitFailureHandler permite recuperarea automată din esecurile de conexiune, în marcă de timp ce comite o tranzacție.
  • IndexAttributepermite indexuri precizate prin plasarea unui atribut pe o proprietate (sau properties) în modelul dumneavoastră primul cod. Cod primul apoi creează un index corespunzătoare în baza acoperire de date.
  • Public cartografiere APIoferă acces la informații că EF hasabout cum proprietăți și tipuri sunt mapate la coloanele și tabelele din baza acoperire de date. În trecut de presă acest API a fost intern.
  • Capacitatea de a configura de interceptare utilizând fișierul App.config sau Web.configvă permite să adăugați permite mijloace de interceptare fără recompila cererea.
  • DatabaseLoggereste un interceptor nou, care este ușor să vă conectați toate operațiunile de bază acoperire de date la un fișier. În combinație cu caracteristica anterioare, thislets comutați cu ușurință înregistrarea în jurnal de baze acoperire de date operațiunile de cerere dislocate, fără a fi nevoie să recompilați.
  • Model de migrații schimba de detectare a fost îmbunătățită astfel că migra?iile scaffolded sunt mai precise. Performanță a procesului de detectare a schimba, de asemenea, a fost îmbunătățit foarte mult.
  • Îmbunătățiri de performanță include operațiunile de redus acoperire de date în timpul inițializării, optimizari pentru comparație nulă egalității în LINQ interogări, Vezi mai repede generație (modelul crearea) în mai multe scenarii, iar materializarea mai eficiente persoanelor urmărite cu mai multe asociații.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Grafica de diagnosticare
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Caracteristici de diagnosticare DirectX grafice sunt acum disponibile pentru dispozitivele Windows Phone 8.1 și Emulatoarele.
 • Noi și îmbunătățite DirectX template-uri oferi un punct de plecare pentru scris jocuri pentru Windows Magazin și Windows Phone (Silverlight și non-Silverlight). Șablon bazate pe XAML oferă un punct de plecare pentru încorporarea cu ușurință de text, imagini, și meniuri în jocuri pentru utilizarea ca heads-up Up-afișează, mesaje de status, setări, și așa mai departe.
 • Grafica cadru de analiză este acceptat pentru a ajuta pentru a diagnostica probleme de performanță în jocuri bazate pe DirectX și aplicații.
 • Unele îmbunătățiri funcționale sunt facute pentru grafica de diagnosticare:
  • Draw stat de urmărire din Listă tabel de eveniment grafica acceptă analiza raționalizate pentru a descoperi cum a fost stabilit statul GPU.
  • Până la 30 de cadre consecutive pot fi capturat la un moment dat.
  • Nume de obiecte și resurse definite de dezvoltator sunt acum expuse pe parcursul interfața cu utilizatorul (UI).
  • HTTP și mîner protocolul personalizat poate fi folosit pentru performanță eveniment adnotări.
  • Tampon de adâncime-Stencil de vizionare este suportat.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
IntelliTrace
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Evenimente de performanță care sunt SQL legate acum oferă o opțiune de a încărca SQL într-o cadru fereastră nouă de interogare și de a folosi instrumentele SQL existente în interiorul Visual Studio pentru a investiga o problemă.
 • Performanță evenimentele care sunt legate de MVC oferă acum o opțiune pentru a merge la acțiune sau controler metoda codul pentru a investiga o problemă.
 • Evenimente de performanță pot fi grupate acum de punct de intrare și de nodul cel mai lent. Acest lucru reduce numărul total de rânduri și face mai ușor pentru a identifica un eveniment specific pentru a investiga.
 • Atunci când verificați detaliile unui eveniment de performanta IntelliTrace, acum există un indicator pentru a evidenția pathfor fiecare de noduri mai lent.
 • Când veți debug un eveniment de excepție dintr-un fișier jurnal de IntelliTrace, cod hartă este acum indicat cu adnotari specifice IntelliTrace astfel încât interesant parametrii pot fi afișate cu ușurință. Acest lucru arată, de asemenea, unde o excepție a fost aruncat utilizând un nou comentariu pe grafic.
 • Să presupunem că utilizați Git găzduit pe TFS ca sistemul de control sursă, puteți accesa versiunea dislocate din solu?ia prin deschiderea fișierului iTrace care este generat de Agent Microsoft de monitorizare, în Visual Studio Ultimate 2013.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
NuGet 2.8.1
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • NuGet 2.8.1 va fi lansat în aprilie 2014. Aici sunt cele mai importante puncte de la lansare note. Verifica note privind versiunea completa pentru mai multe informații despre aceste modificări.
  • Țintă Windows Phone 8.1 aplicații
   NuGet 2.8.1 suportă acum Windows Phone 8.1 aplicații de orientare prin utilizarea apelativelor cadru țintă WindowsPhoneApp, WPA, WindowsPhoneApp81și WPA81.
  • Rezoluție de patch-uri pentru dependențele
   Când NuGet rezolvă dependen?ele pachetului; NuGet punct de vedere istoric a implementat o strategie de selecție a versiunea cel mai mic pachet majore și minore, care satisface dependențele pe ambalaj. Cu toate acestea, spre deosebire de versiunea majore și minore, versiunea de patch-uri a fost întotdeauna rezolvate la versiunea mai mare. Deși comportamentul a fost bine-intentionate, a creat o lipsă de determinismul pentru instalarea de pachete care au dependen?e.
  • -DependencyVersion opțiune
   Deși NuGet 2.8 modifică comportamentul implicit pentru rezolvarea dependențelor, se adaugă, de asemenea, un control mai precis asupra procesul de soluționare a dependenței prin opțiunea - DependencyVersion în consola manager de pachet. Opțiunea permite rezolvarea dependen?elor versiune cel mai mic posibil, care este comportamentul implicit, versiunea posibil mai mare, sau mai mică sau versiune de patch-uri. Această opțiune funcționează numai pentru pachetul de instalare în cmdletul PowerShell.
  • DependencyVersion atribut
   În plus față de opțiunea - DependencyVersion detaliate, NuGet a permis, de asemenea, capacitatea de a stabili un nou atribut în fișierul nuget.config care definește ceea ce este valoare implicită, dacă opțiunea - DependencyVersion nu este specificat în o invocare a instala pachet. Această valoare va fi, de asemenea, respectat de Dialog NuGet Package Manager pentru opera?iunile de pachetul de instalare. Pentru a seta această valoare, se adaugă următorul atribut în fișierul nuget.config:
   config> <add key="dependencyversion" value="Highest" /> </config>
  • Previzualizare operațiunilor de NuGet cu - whatif
   Unele pachete NuGet poate avea dependența de adâncime grafice. Prin urmare, este util în timpul un a instala, dezinstala sau actualizare operație pentru a vedea mai întâi ce va aparea. NuGet 2.8 adaugă standard PowerShell -ce se întâmplă dacă opțiune la comenzile pachet de a instala, uninstall-pachetsi set de actualizări pentru a permite vizualizarea închiderea întreg de pachete la care se va aplica comanda.
  • Pachet de downgrade
   Este comun pentru a instala o versiune prerelease un pachet pentru a investiga noi caracteristici, și apoi decide să se rostogolească înapoi la cea mai recentă versiune stabilă. Înainte de NuGet 2.8, acest lucru a fost un proces multi-pas dezinstalarea pachetului prerelease și dependențele sale, și apoi instalarea versiunea anterioară. Folosind NuGet 2.8, comanda set de actualizări va acum roll înapoi la închiderea întregul pachet (cum ar fi pachetului de dependențe) la versiunea anterioară.
  • Dezvoltarea dependențele
   Mai multe tipuri de capabilități pot fi livrate NuGet pachete, inclusiv instrumente care sunt utilizate pentru optimizarea procesului de dezvoltare. Deși aceste componente pot fi instrumentale în curs de dezvoltare un pachet nou, acestea nu trebuie considerate o dependență de pachetul nou atunci când este mai târziu a publicat. NuGet 2.8 permite unui pachet să identifice în sine în fișierul de .nuspec ca o developmentDependency. Atunci când este instalat, acest metadate, de asemenea, vor fi adăugate în fișierul packages.config din proiectul în care a fost instalat pachetul. Atunci când că fișierul packages.config este analizat mai târziu pentru NuGet arbore de dependență folosind nuget.exe pack, acesta va exclude aceste dependences marcate ca arbore de dependență de dezvoltare.
  • Fișiere individuale packages.config pentru diferite platforme
   Atunci când vă dezvolta aplicatii pentru platforme țintă multiple, este comună de a avea fișiere de proiect diferite pentru fiecare mediu de construi respective. Este de asemenea comun pentru a consuma diferite pachete de NuGet în fișiere de proiect diferite, ca pachete au niveluri diferite de sprijin pentru diferite platforme. NuGet 2.8 oferă suport îmbunătă?it pentru acest scenariu de crearea de fișiere de diferite packages.config pentru fișiere de diferite specifice platformei proiect.
  • Rezervă pentru cache-ul Local
   Deși NuGet pachete sunt de obicei consumate la o galerie la distanță (cum ar fi Galeria NuGet) utilizând o conexiune re?ea, există multe scenarii în care clientul nu este conectat. Fără o conexiune la re?ea, clientul NuGet nu se poate instala pachete, chiar și atunci când aceste pachete au fost deja pe computer client în cache-ul local NuGet. NuGet 2.8 adaugă automat cache-ul rezervă pachet manager de consolă.

   Caracteristica de rezervă cache-ul necesită nici un argument comandă specifice. În plus, cache-ul rezervă în prezent funcționează numai în consola manager de pachet. În prezent, comportamentul nu funcționează în casetă de dialog manager de pachet.
  • Bug fixat
   Una dintre principalele bug fixat este îmbunătățirea performanței în pachet de actualizare-reinstalați comanda.

   În plus, această versiune de NuGet, de asemenea, include multe alte bug fixat. Există probleme 181, care sunt rezolvate în presă. Pentru o listă completă de elemente de lucru stabilite în NuGet 2.8, vedea NuGet problema Tracker pentru această versiune.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Profil
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Există un nou instrument de CPU Usage pentru examinarea care gestionate, nativ, și JavaScript funcții sunt utilizarea CPU. Instrumentul de CPU Usage înlocuiește instrumentul eșantionare CPU anterioare pentru Windows Store Apps.This nou instrument are rapid marcă de timp de filtrare, rapid fire de filtrare și o experiență îmbunătățită de doar meu de cod.
 • Hub-ul de performanță și de diagnosticare acum vă permite să ruleze mai mult de un instrument pentru a fi rulat în același marcă de timp. Datele de la fiecare instrument este corelat într-o cronologie comune pentru analiza performanței mai repede și mai ușor. Instrumente care pot fi combinate includ următoarele:
  • Utilizarea Procesorului
  • Consumul de energie
  • HTML UI receptivitate
  • XAML UI receptivitate
 • Windows Phone 8.1 dezvoltatorii pot utiliza Visual Studio pentru a diagnostica probleme de performanță cu site-uri care se execută pe telefon pe Internet Explorer.
 • Hub-ul de performanță și de diagnosticare este acum disponibil pentru Windows Magazin apps pe dispozitivele Windows Phone 8.1 și Emulatoarele.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Management de presă
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • După ce instalați actualizarea, Tag-uri efectuați aceeași operațiune pe fermă de servere. Dacă există server acțiuni specifice, utilizatorul poate adăuga întotdeauna server specifice și acțiunile corespunzătoare la acest nivel în secvența de implementare.
 • Pentru a configura un grup de server utilizând aceeași etichetă presupune că aveți posibilitatea să setați valorile pentru întregul grup și că toate serverele în grup, prin urmare, împărtășesc valori comune pentru toate variabilele.
 • Cannow vă implementați identice sau grupate fermă de servere fără a fi nevoie să repetați secvența de implementare pe fiecare server.
 • Vă cannow Copie Tag-uri peste etape si peste șabloane. Puteți să vă păstrați aceeași secvență de implementare cu toate Tag-uri și fermă de servere atunci când acestea sunt copiate în alte stadii sau templatesin același mediu de presă.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Echipa Fundației Server
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Portofoliu rămâneri în urmă au îmbunătățiri de performanță în timpul navigării de acces web.
 • Poate interoga pe etichete în Visual Studio și prin acces web.
 • Puteți aplica etichete pentru elementele de lucru în Visual Studio.
 • Setați permisiunile pentru a desemna utilizatori pot Adauga Tag-uri noi.
 • RESTUL API este disponibil pentru etichetare de muncă-element de urmărire.
 • Puteți edita Tag-uri in Excel add-in pentru Team Foundation Server.
 • Puteți configura non-zile lucrătoare, și acestea sunt excluse din burndown grafice.
 • Puteți configura datele de pornire diagrama cumulativă.
 • Poate pin diagrame usoare pentru a proiectului sau echipa de pagini.
 • Puteți personaliza culorile în topuri ușor.
 • aspect de proiect și echipa de pagina de start a fost actualizat.
 • Gittools au fost actualizate pentru a include o vedere adnota (vina). Puteți utiliza, de asemenea, acum Git instrumente pentru a reveni sau să modifice o comite, împinge mai multe telecomenzi, și de a anula operațiunile de lungă durată.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Instrumente de testare
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Prevede pentru testeri și conduce de testare capacitatea de a exporta testul artefacte, astfel încât acestea pot fi trimise prin e-mail sau ca imagini și partajate cu părțile interesate care nu au acces la TFS.
 • Oferă pentru a testeri și testare duce capacitatea de a gestiona datele de parametru de testare la un loc prin utilizarea în comun parametrii. Orice modificare ulterioară a parametrului acoperire de date pot fi actualizate la un singur loc și toate cazurile de testare care fac referire la parametrul partajate sunt actualizate automat.
 • Puteți vizualiza set implicit de performanță contoare la cererea dumneavoastră în curs de testare în timpul testelor de nor de încărcare utilizând serviciul aplicarea intuiții.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Ma?ina 1.0 RTM pentru Visual Studio 2013
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Ma?ina este o limba sursă deschisă, care face mai ușor pentru a crea platforma de cruce, la scară largă JavaScript aplicatii care ruleaza pe orice browser-ul sau gazdă.Ma?ina de scris oferă dezvoltatorilor avantajele limbi puternic tastat pe runtime flexibil, dinamic cu omniprezența de JavaScript. Ma?ina de scris, un superset tastat de JavaScript care compilează să Câmpia JavaScript, worksseamlessly withexisting JavaScript instrumente și biblioteci, și ușor se integrează cu aplicațiile existente și site-uri.Ma?ina de scris pe tipuri indigene andclass-model bazat pe modulare programare permite scalabilitate și productivitate mai bine prin depistarea precoce de eroare și îmbunătățită scule. Scule îmbunătățită include IntelliSense, cod Refactorizarea și codul de navigare. Pentru mai multe informații despre ma?ina de scris, du-te laMa?ina de scris site-ul.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Visual C++
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Unele accidente de compilator C++ și limba conformitatea probleme au fost abordate.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Visual Studio IDE
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Puteți vizualiza acum modificările primite de la alte ramuri în codul editori utilizând CodeLens.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Instrumente Microsoft Azure
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Puteți utiliza Microsoft Azure hub-uri de notificare pentru a trimite mesaje de notificare test pentru Windows Magazin, Windows Phone, iOS și Android dispozitive, și pentru a verifica rezultatele in marcă de timp real.
 • Atunci când vă conectați la Visual Studio, vă sunt prezentate opțiunea de a activa cu ușurință vă Microsoft Azure MSDN beneficii (dacă tu nu ați făcut deja acest lucru).
 • Puteți crea noi proiecte de consolidare servicii Mobile .NET Microsoft Azure, adăuga schele pentru proiectele, seta puncte de întrerupere și proiectele de depanare, le publică la Microsoft Azure, și în cele din urmă la distanță depanare consolidare servicii publicate.
 • Utilizați Microsoft Azure resursele pentru a dezvolta, testa, și implementat aplicația.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Windows Phone
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Visual Studio 2013 Update 2 oferă un mediu plin-featured de dezvoltare care le puteți folosi pentru a dezvolta aplicații și jocuri pentru Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8 folosind Visual Studio Express 2013 pentru Windows sau Visual Studio 2013 Professional, Premium sau Ultimate editions. Cu aceste instrumente, puteți utiliza abilitățile de programare existente și codul pentru a construi cod gestionat, cod nativ sau HTML si JavaScript aplicații. În plus, actualizarea include mai multe emulatoare și instrumente suplimentare pentru profilare și aplicația Windows Phone în condi?iile reale de testare. Pentru mai multe informa?ii, accesa?i Windows Phone Developer Center.
 • Aveți posibilitatea să creați proiecte universale care împărtășesc cod între aplicații Windows Store și aplicații Windows Phone. Pentru informații suplimentare, consultați Dezvolta o aplicație care vizează Windows și Windows Phone.
 • Utilizați Visual Studio 2013 să autor și să execute teste codificate UI împotriva aplicațiile Windows Phone magazin.
 • Puteți autor și executa teste de unitate împotriva dumneavoastră Windows Phone magazin aplicații și aplicații Windows Phone Silverlight utilizând Visual Studio 2013 Update 2.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Fix probleme

Notă Dacă nu se indică altfel, elemente legate vă va duce la paginile Web Microsoft Connect.

Analiză de cod
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Visual Studio 2013 cod analiza formalitățile de check-in policyis nu a declanșat cum era de așteptat pe site-urile.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
IntelliTrace
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • O eroare de Security.VerificationException este ridicat pe un handler de eveniment de obicei în cazul în care IntelliTrace este activat.
 • Visual Studio se blochează atunci când se încarcă un fișier corupt IntelliTrace.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Visual C++
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Să presupunem că aveți Windows Driver Kit (WDK) și Visual Studio 2013 Update 2 instalat pe computer. Deschide Visual Studio 2013 și de a crea un proiect Visual C++ universale. Când apăsați F5 pentru a compila și depana proiectului, primiți următorul mesaj de eroare:
  Nu astfel interface supported (excepție la HRESULT: 0x80004002 (E_NOINTERFACE))
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Visual Studio IDE
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • JavaScript erori apar când deschideți pagini web folosind Visual Studio web browser interne.
 • Filele nu se deschide corect când soluții oferă priveliști atât proiectarea, cât și cod deschis.
 • casetă de dialog Setări cont afișează un mesaj "licență va expira în zilele 2147483647" atunci când Visual Studio descărcări o licenta online.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Platforma web și instrumente
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Când utilizați selectorul de URL-ul nou in aplicatii web, nu este corect populată atunci când URL-uri începe cu ".".
 • Când apăsați F5 sau Ctrl+F5 pentru un proiect de web, care este activat cu URL-ul SSL (https), vi se solicită de Internet Explorer, dacă doriți să continuați cu un certificat cu semnătură automată sau nu prezintă încredere.
 • Atunci când instalați Editorul de PHP de DevSense, se pot pierde PHP conturarea regiuni.
 • Este posibil să apară un Visual Studio accident afteryoupress CTRL+F4 pentru a închide casetă de dialog web referințe proprietate filme.
 • Să presupunem că ați deschis un proiect care conține un document generat de script-ul HTML. Când veți debug proiectul pe un emulator de telefon, apare o eroare.
 • Visual Studio se blochează când încercați să publice un proiect sau să deschideți un proiect care are un FTP publicarii profil utilizând un URL relativ, cum ar fi localhost, "\\", sau "/ /."
 • Permite Web Essentials pentru Web Express.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Microsoft Azure
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Nu puteți crea un nou proiect de consolidare servicii de Mobile Microsoft Azure folosind Visual Studio 2013 pe un computer x 86.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed


Probleme cunoscute

Entitate cadru
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed


Simptomele

Când deschideți un model de Designer de 5 entitate cadru existente (.EDMX fișier) utilizând instrumentele cadru entitate 6.0.2 sau 6.1.0 în Visual Studio 2012 sau Visual Studio 2013, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
Imposibil de încărcat "Nume fisier.edmx': specifice exprimate nu este validă.

Această problemă apare numai dacă modelul în cauză conține funcția de import, care are parametri de tip zecimal .

Versiunile afectate

Această problemă afectează următoarele versiuni lansate de entitate cadrul Tools pentru Visual Studio:
 • Entitate cadru 6.0.2 unealtă pentru Visual Studio 2012
 • Entitate cadru 6.0.2 unealtă pentru Visual Studio 2013
 • Entitate cadru 6.1.0 unealtă pentru Visual Studio 2012
 • Entitate cadru 6.1.0 unealtă pentru Visual Studio 2013
Dacă ați actualizat entitate cadrul Tools pentru Visual Studio 2012 sau Visual Studio 2013 la Microsoft Download Center, sau dacă ați instalat fie Visual Studio 2013 actualizare 1 sau Update 2, versiunea de designer utilizați are această problemă.

Dacă modelul dumneavoastră de cadru entitate nu conține o funcție de import pentru procedurile stocate ca obiecte se întoarcă care conține proprietăți de tip zecimal , această problemă nu se produce.

Cauză

Această problemă apare deoarece proiectantul aruncă o valoare la octet incorect dacă parametrul are nici fațete de precizie și scară.

Workaround

Pentru a rezolva această problemă, utilizați una dintre următoarele metode:
 • Reveni setup-ul a 6.0.0 versiune de entitate cadrul Tools

  Pentru a face acest lucru, aveți la spre manual uninstall orice versiune de instrument, care este mai recentă utilizând fereastra Adăugare sau eliminare programe , și apoi reinstalați 6.0.0 versiune. Pentru Visual Studio 2012, îl puteți găsi în Microsoft Download Center:

  Entitate cadru 6.0.0 unealtă pentru Visual Studio 2012

  Pentru Visual Studio 2013, fișierele EFTools.MSI și EFTools.cab au fost ini?ial incluse în Visual Studio setup pachet. Prin urmare, puteți reveni la 6.0.0 versiune de instrumentele de dezinstalarea lor și apoi repararea Visual Studio, sau de a găsi program de instalare MSI în Visual Studio setup mass-media.
 • Modifica fișiere EDMX într-un editor

  O soluție alternativă necesită modificarea manuală a fișierelor EDMX utilizând fie un text sau un XML editor.
  NotăAsigurați-vă că vă creați face o copiere de rezervă ale fi?ierelor EDMX originale, și nu face orice modificări suplimentare pentru ei care ar putea provoca-le pentru a deveni invalid.

  Modificarea trebuie să se aplice <parameter></parameter> elemente de orice <function> </function>(precum proceduri stocate sau funcții Table-Valued) în interiorul <edmx:StorageModels></edmx:StorageModels> secțiune, care este, de asemenea, cunoscut ca secțiunea SSDL a EDMX. Schimbarile sunt pentru a vă asigura că toți parametrii hartă de tip zecimal parametrii în funcția corespunzătoare de import în secțiunea CSDL . De exemplu, ia în considerare următoarea funcție:
  <Function Name="Product_Insert" Aggregate="false" BuiltIn="false" NiladicFunction="false" IsComposable="false" 
  ParameterTypeSemantics="AllowImplicitConversion" Schema="dbo">
          <Parameter Name="Id" Type="int" Mode="In" />
          <Parameter Name="Name" Type="int" Mode="In" />
          <Parameter Name="Price" Type="numeric" Mode="In" />
  </Function>
  Parametrul de preț a modificat după cum urmează:
  <Parameter Name="Price" Type="numeric" Mode="In" Precision="8" Scale="4" />
  NotăValorile numerice reale care sunt atribuite de precizie sau scară nu sunt importante în acest caz.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Visual Studio IDE
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Pentru problemă cunoscută în Visual Studio IDE după ce aplicați această actualizare, du-te la următorul articol din baza de cunoștințe:
  2954109 Listă tabel derulantă soluție platforma nu este vizibilă, după ce instalați Visual Studio 2013 Update 2

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Windows Phone
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
 • Visual Studio Team construi construi 8 de Windows Phone, Windows Phone Silverlight 8.1 și aplicații Silverlight.

  Pentru a rezolva această problemă, setați proiectul dumneavoastră pentru a construi cu setul de instrument MSBuild x 86. Pentru a face acest lucru în TFS, schimba opțiunea MSBuild platforma de Auto pentru x 86 în echipa construi Expertul de configurare pe procesul de secțiune. Pentru informații suplimentare, consultați Acest post de blog.
 • Luați în considerare următorul scenariu:
  • Visual Studio 2013 Update 2 instalat pe un computer care execută Windows 7 sau Windows 8.
  • Se face upgrade Windows pentru Windows 8.1.
  • Creați un proiect de Windows Phone 8.1 și construi-o.
  În acest scenariu, primiți construi sau erori de ambalare.

  Pentru a rezolva această problemă, reparați Visual Studio 2013.
 • Ștergerea unui fișier la un proiect comun nu este detectat de echipa Fundației versiune Control corect. Fișierul va fi șters din proiectul comun, dar fișierul nu va fi ștearsă din echipa Fundației versiunea de Control.

  Pentru a rezolva problema, ștergeți manual fișierul de pe server utilizând Source Control Explorer.
 • Echipa Fundației versiunea de Control imposibil de anulat până la adoptarea modificărilor la o soluție în cazul în care fișiere au fost mutate la un proiect comun pentru un alt proiect în soluție. După anulare, intrările fișierul va fi mutat înapoi în proiectul partajat. Cu toate acestea, fișierele vor lipsi de pe disc.

  Pentru a rezolva problema, restaurați fișierele de pe disc prin obținerea cele mai recente fișiere de la echipa Fundației versiunea de Control.
 • În Visual Studio 2013 Update 2, unitate de testare de C++ Silverlight 8.1 apps nu este acceptat. Atunci când vă retarget existente C++ Silverlight 8.0 unitate de testare proiect pentru Silverlight 8.1, construi operațiunea nu reușește, și primiți următorul mesaj de eroare:
  eroare: validare AppManifest nu a reu?it. AppPlatformVersion nevalid în WMAppmanifest.xml
 • Atunci când se dezvoltă o aplicație C++ pentru Windows Phone 8.1, nu puteți vedea opțiunea dispozitiv din Listă tabel verticală depanare țintă.
  Pentru a implementa un dispozitiv, trebuie să modificați prima configurare a construi "Brațul" utilizând soluție platforma drop-jos listă din bara de instrumente Visual Studio.
 • Dacă redenumiți un proiect comun de JavaScript în Microsoft Visual Studio 2013 Update 2, nodul de referințe de proiectele pe care proiectul comun de import nu pot fi actualizate la nume de sign-in proiectului.
 • Dacă nu instala?i Windows Phone 8.0 kitul de dezvoltare software (SDK) pe computer, amestec pentru Visual Studio 2013 nu afișează operațiunile pentru proiecte Windows Phone Silverlight 8.1.
 • Să presupunem că utilizați un pachet de Visual Studio limba chineză. Când vă construiți o aplicație Windows Magazin sau Windows Phone folosind HTML și JavaScript, textul în limba engleză este afișată în sugestiile IntelliSense care sunt furnizate pentru WinJS API-uri.
 • Să presupunem că aveți instrumente Visual Studio 2013 Update 2 și Windows Phone 8.0 instalat pe Windows 8. Emulatoare Windows Phone 8.1 sunt disponibile. În această situație, nu poate rula o aplicație Windows Phone 8.0 apăsând pe F5. În plus, primiți următorul mesaj de eroare:
  Emulator de Windows Phone nu este în măsură să verifice că mașina virtuală se execută:

  Imposibil de încărcat DLL "LocBootPresets": modulul specificat nu a putut fi găsit. (Exceptie de la HRESULT: 0x8007007E)
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Informații suplimentare

Cum de a descărca fi?ierele de suport Microsoft

Actualizări pentru alte produse din familia Visual Studio poate fi găsit pe Microsoft site-ul de download pentru Visual Studio.

Cerințele

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed


Cerință de repornire

Va trebui să reporniți computerul după ce instalați acest pachet.

Limbi suportate

Visual Studio 2013 Update 2 oferă actualizări pentru următoarele versiuni:
 • Chineză (simplificată)
 • Chineză (tradițională)
 • Cehă
 • Engleză
 • Franceză
 • Germană
 • Italiană
 • Japoneză
 • Coreeană
 • Rusă
 • Poloneză
 • Portugheză (Brazilia)
 • Spaniolă
 • Turcă

Sistemele de operare

Pentru mai multe informații despre sistemele de operare, du-te la următorul site Web Microsoft:
Platforma cerințele de compatibilitate și sistem pentru Visual Studio 2013

Listă de arhitecturi suportate

 • 32-bit (x 86)
 • 64-bit (x 64) (WOW)

Cerințele de hardware

 • 1.6 gigahertz (GHz) sau mai rapid procesor
 • 1 gigaoctet (GO) de RAM (1.5 GB dacă tu ești running înăuntru un virtual machine)
 • 1 GB de spațiu disponibil pe hard disk
 • 5.400 RPM hard disk drive
 • DirectX 9-capabil placă video care se execută la o rezolutie de 1024 x 768 sau mai mare

Cerințe software

Pentru a aplica această actualizare, trebuie să aveți unul din programe Visual Studio 2013 acceptate listate în secțiunea "Se aplică la" instalat.

Suport pentru Visual Studio 2013 Update 2

Sprijinul comunitar informale pentru Visual Studio 2013 Update 2 este disponibil prin intermediul Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN) forumuri.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Proprietă?i

ID articol: 2927432 - Ultima examinare: 3 iulie 2014 - Revizie: 8.0
Se aplică la:
 • Microsoft Visual Studio Ultimate 2013
 • Microsoft Visual Studio Professional 2013
 • Microsoft Visual Studio Premium 2013
 • Microsoft Visual Studio Express 2013 for Web
 • Microsoft Visual Studio Express 2013 for Windows
 • Microsoft Visual Studio Express 2013 for Windows Desktop
Cuvinte cheie: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload kbmt KB2927432 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2927432

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com