Τρόπος γρήγορου κλειδώματος του υπολογιστή και χρήση άλλων λογότυπο πλήκτρων συντόμευσης των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 294317 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο γρήγορου κλειδώματος του υπολογιστή σας, καθώς και τις άλλες λογότυπο πλήκτρων συντόμευσης των Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows XP περιλαμβάνουν μια νέα συντόμευση Microsoft Natural Keyboard για να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας. Οποιοδήποτε άλλο συμβατό πληκτρολόγιο που περιλαμβάνει το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows και το πλήκτρο εφαρμογής μπορεί επίσης να εκτελέσει αυτήν την εργασία.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συντόμευση, πατήστε το λογότυπο των Windows κλειδιού + L. Η ακόλουθη λίστα έχει διαφορετικό υπολογιστή σενάρια κλειδώματος που μπορούν να μπορείτε, καθώς και άλλους τρόπους κλειδώματος του υπολογιστή:

Γρήγορη εναλλαγή χρηστών ενεργοποιημένη

Εάν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρηστών και να κλειδώσετε τον υπολογιστή, μπορείτε να παρατηρήσετε την ίδια συμπεριφορά όπως εάν εναλλαγή χρηστών: Ο υπολογιστής επιστρέφει στην οθόνη υποδοχής και άλλοι χρήστες μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή.

Fast User Switching απενεργοποιημένη

Εάν είναι απενεργοποιημένη η δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρηστών και να κλειδώσετε τον υπολογιστή, εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου " Ξεκλείδωμα υπολογιστή " που απαιτεί ο τρέχων χρήστης "συνδεδεμένος" για να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσει τον υπολογιστή.

Ενεργοποιημένη η οθόνη υποδοχής

Εάν είναι ενεργοποιημένη η οθόνη υποδοχής, ο υπολογιστής μπορούν επίσης να κλειδώσουν Εάν πιέσετε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE (για να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ' Κλείδωμα υπολογιστή ή κάντε κλικ στο κουμπί " Αλλαγή χρήστη " από το μενού " Τερματισμός ".

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: την δυνατότητα παρακολούθησης της εντολής "Κλείδωμα υπολογιστή" ή "Αλλαγή χρήστη" στο μενού Τερματισμός εξαρτάται από το αν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής χρηστών.

Απενεργοποιημένη οθόνη υποδοχής

Εάν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη υποδοχής, μπορείτε να κλειδώσετε τον υπολογιστή, εάν πιέσετε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DELETE και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κλείδωμα υπολογιστή στο παράθυρο διαλόγου " Ασφάλεια των Windows ".

Σε όλα τα προηγούμενα σενάρια, η "λογότυπο των Windows κλειδιού + L" συντόμευση μπορεί να κλειδώσει τον υπολογιστή. Εάν δεν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης που έχει οριστεί για τον λογαριασμό χρήστη, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκλειδώσει τον υπολογιστή σας. Για να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό χρήστη σας: στον πίνακα ελέγχου, κάντε διπλό κλικ στο Λογαριασμοί χρηστών, επιλέξτε το λογαριασμό χρήστη σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία κωδικού πρόσβασης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες συντομεύσεις πληκτρολογίου με ένα πληκτρολόγιο Microsoft Natural Keyboard ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό πληκτρολόγιο που περιλαμβάνει το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows και το πλήκτρο εφαρμογής.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Πιέστε το πλήκτροΓια να
Πλήκτρο με το λογότυπο των WindowsΕμφάνιση ή απόκρυψη του μενού "Έναρξη"
Λογότυπο των Windows κλειδιού + LΚλείδωμα του υπολογιστή
Λογότυπο των Windows κλειδιού + BREAKΕμφανίσετε το πλαίσιο διαλόγου "Ιδιότητες συστήματος"
Λογότυπο των Windows κλειδιού + DΕμφάνιση της επιφάνειας εργασίας
Λογότυπο των Windows κλειδιού + MΕλαχιστοποίηση όλων των παραθύρων
Λογότυπο των Windows κλειδιού + SHIFT + MΕπαναφορά ελαχιστοποιημένων παραθύρων
Λογότυπο των Windows κλειδιού + EΑνοίξτε τον υπολογιστή μου
Λογότυπο των Windows κλειδιού + FΑναζήτηση για ένα αρχείο ή φάκελο
CTRL + λογότυπο των Windows κλειδιού + FΑναζήτηση για υπολογιστές
Λογότυπο των Windows κλειδιού + F1Εμφάνιση Βοήθειας για τα Windows
Λογότυπο των Windows κλειδιού + RΆνοιγμα του πλαισίου διαλόγου "Εκτέλεση"
Λογότυπο των Windows κλειδιού + UΆνοιγμα της Διαχείρισης βοηθητικών προγραμμάτων
Πλήκτρο εφαρμογήςΕμφάνιση του μενού συντόμευσης για το επιλεγμένο στοιχείο

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 294317 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbui kbmt KB294317 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 294317

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com