Samleoppdatering 2 for System Center 2012 R2 Data Protection Manager

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2958100 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Samleoppdatering 2 for Microsoft System Center 2012 R2 Data Protection Manager er ikke tilgjengelig for nedlasting på grunn av problemer som er knyttet til sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Vi har fastslått årsaken til disse problemene, og vil gi ut en oppdatert versjon av denne samleoppdateringen.

Hvis du allerede har installert denne samleoppdateringen, kan du kontakte Microsoft Support for en løsning på dette problemet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2958100 - Forrige gjennomgang: 2. mai 2014 - Gjennomgang: 2.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft System Center 2012 R2 Data Protection Manager
  • Microsoft System Center 2012 R2
Nøkkelord: 
kbhotfixserver kbfix kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2958100 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2958100

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com