Feilmelding når du kompilerer programmer mot .NET Framework 4.5.2

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2971005 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du kompilere en 4.5.1 for Microsoft .NET Framework-program som bruker .NET bærbar biblioteker til Microsoft .NET Framework 4.5.2, får du følgende feilmelding under kompilering:
Typen '{Skriv inn}' er definert i en samling som ikke det refereres til. Du må legge til en referanse til samlingen '{samlingen}'.

Merk I denne feilmeldingen er {samlingen} representerer en av de faktiske filene som finnes i "C:\Program Files (x 86) \Reference Assemblies\Microsoft\Framework\.NETFramework\v4.5.2\Facades"-mappen.

For eksempel ligner feilmeldingen på en av følgende meldinger:
Type 'System.Object' er definert i en samling som ikke det refereres til. Du må legge til en referanse til samlingen ' System.Runtime, versjon = 4.0.0.0, Culture = nøytral, PublicKeyToken = b03f5f7f11d50a3a ".

Type "System.Attribute" er definert i en samling som ikke det refereres til. Du må legge til en referanse til samlingen ' System.Runtime, versjon = 4.0.0.0, Culture = nøytral, PublicKeyToken = b03f5f7f11d50a3a ".

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet ved å installere den oppdaterte versjonen av Microsoft .NET Framework 4.5.2 utvikler Pack. Hvis du laster Nedlastingsinformasjon, se Microsoft Knowledge Base-artikkel 2901951.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2971005 - Forrige gjennomgang: 20. juni 2014 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft .NET Framework 4.5.2
Nøkkelord: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2971005 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2971005

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com