Windows XP Professionalin nopean kirjautumisen optimoinnin kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 305293 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI305293
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Tässä artikkelissa on Windows XP Professionalin nopean kirjautumisen optimoinnin kuvaus.

Enemmän tietoa

Windows XP Professionalissa nopea kirjautumisen optimointi on käytössä oletusarvoisesti sekä toimialueen että työryhmän jäsenille. Tämän vuoksi Windows XP ei odota verkon alustumista kokonaan käynnistyksen ja kirjautumisen yhteydessä. Aiemmin luodut käyttäjät kirjataan käyttäen välimuistissa olevia käyttäjätietoja. Tämä lyhentää kirjautumiseen kuluvaa aikaa. Ryhmäkäytäntö otetaan käyttöön taustalla, kun verkko tulee käytettäväksi. Huomaa, että koska tämä päivitys tehdään taustalla, laajennukset, kuten Ohjelmiston asentaminen ja Kansion uudelleenohjaus, vaativat kaksi kirjautumista, jotta muutokset otetaan käyttöön. Lisäksi käyttäjäobjektiin tehdyt muutokset, kuten palvelimella sijaitsevan profiilin polun, kotikansion tai käyttäjäobjektin kirjautumiskomentosarjan lisääminen, saattavat edellyttää kaksi kirjautumista, jotta ne havaitaan.

Jos poistat tämän ominaisuuden käytöstä, kirjautumiset tehdään samalla tavalla kuin Windows 2000 -asiakkaille, eli Windows XP odottaa verkon alustumisen kokonaan, ennen kuin käyttäjät kirjataan sisään. Tämän tuloksena käytäntöjä käytetään asynkronisesti, kun tietokone käynnistyy ja käyttäjä kirjautuu sisään. Käytäntöjen käyttäminen vastaa taustapäivitysprosessia, ja se voi lyhentää Kirjautuminen-valintaikkunan näyttämiseen ja käyttöliittymän avautumiseen kuluvaa aikaa. Järjestelmänvalvoja voi muuttaa oletusarvoa MMC:n Ryhmäkäytäntö-laajennuksen avulla

Nopea kirjautumisen optimointi on aina poistettu käytöstä kirjautumisen yhteydessä seuraavissa tilanteissa:
  • Kun käyttäjä kirjautuu tietokoneeseen ensimmäistä kertaa.
  • Kun käyttäjällä on palvelimella sijaitseva käyttäjäprofiili, kotikansio tai käyttäjäobjektin kirjautumiskomentosarja. .
Huomaa, että edellä kuvattujen ehtojen täyttyessä tietokoneen käynnistyminen voi silti olla asynkroninen. Koska kirjautuminen on kuitenkin synkroninen näissä tilanteissa, kirjautumista ei tehdä optimoidusti.

Kun kansion uudelleenohjauskäytäntöä ei oteta kokonaan käyttöön ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä, tapahtumalokiin saatetaan kirjata seuraava varoitus:

Tapahtuman laji: Varoitus
Tapahtuman lähde: Kansion uudelleenohjaus
Tapahtuman luokka: Ei mitään
Tunnus: 301
Kuvaus: Kansion uudelleenohjaus -käytäntösovellus on lykätty seuraavaan kirjautumiskertaan, koska ryhmäkäytännön kirjautumisen optimoiminen on käynnissä.

Kansion uudelleenohjauksen ja ohjelmiston asennuksen käytännöt

Huomaa, että kun kirjautumisen optimointi on käytössä, käyttäjä saattaa joutua kirjautumaan tietokoneeseen kahdesti, ennen kuin kansion uudelleenohjauksen ja ohjelmiston asennuksen käytännöt otetaan käyttöön. Tämä johtuu siitä, että tällaisten käytäntöjen käyttäminen edellyttää käytäntöjen synkronista käyttämistä. Käytännön (asynkronisen) päivityksen aikana järjestelmä määrittää merkin, joka ilmaisee, että vaaditaan kansion uudelleenohjauksen tai ohjelmiston asennuksen käytännön ottaminen käyttöön. Tämä merkki pakottaa käytännön synkronisen käyttöönoton, kun käyttäjä kirjautuu seuraavan kerran.

Seuraavassa taulukossa on yhteenveto käytännön oletusarvon mukaisesta käsittelystä Windows XP:ssä.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
AsiakasKäyttöönotto
käynnistymisen/kirjautumisen yhteydessä
Käyttöönotto päivityksen yhteydessä
Windows 2000SynkroninenAsynkroninen
Windows XP ProfessionalAsynkroninenAsynkroninen
Huomaa, että Windows XP -asiakkaat tukevat nopeaa kirjautumisen optimointia missä tahansa toimialueympäristössä. Jos haluat poistaa nopean kirjautumisen optimoinnin käytöstä, käytä seuraavaa käytäntöasetusta:
Tietokoneasetukset\Hallintamallit\Järjestelmä\Kirjautuminen\Odota aina verkkoa käynnistyksessä ja kirjautumisessa
Kun tämä käytäntö on käytössä, Windows XP -asiakas toimii samalla tavalla kuin Windows 2000 -asiakas sekä järjestelmän käynnistymisen että käyttäjän kirjautumisen aikana.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 305293 - Viimeisin tarkistus: 14. lokakuuta 2005 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Hakusanat: 
kbgrppolicyinfo kbinfo kbnetwork KB305293

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com