ID на статията: 306525 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
За Microsoft Windows 2000 версия на тази статия вижте327850.
За Microsoft Windows Millennium Edition версия на тази статия вижте268331.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

ВЪВЕДЕНИЕ

Тази статия описва как да конфигурирате функцията за автоматични актуализации в Windows да уведомява, когато важни актуализации за вашия компютър. Можете също да укажете разписание, което Windows ще спазва при инсталиране на актуализации на вашия компютър.

Бележка Напредналите потребители и ИТ специалистите могат да конфигурирате автоматичните актуализации чрез използване на правилата за групата в Active Directory среда, или чрез използване на настройките на системния регистър в Active Directory среда. За Още действия информация как да конфигурирате автоматичните актуализации чрез използване на тези методи щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
328010 Как да конфигурирате автоматичните актуализации чрез използване на настройките за групови правила или системния регистър

Предпоставки

Използвайте най-новата версия на функцията за автоматични актуализации

Тази статия се предполага, че използвате новата функция за автоматични актуализации. Новата функция за автоматични актуализации е включена с Windows XP Service Pack 2 и по-късно, с Windows Vista с Windows 7, с Windows 8 и с Windows 8.1. За Още действия информация относно функцията за автоматично актуализиране на Windows 8 и 8.1 вижте следната уеб страница на Microsoft:
Актуализация на Windows: често задавани въпроси
Ако използвате Windows XP Professional, Windows XP Home Edition и Windows XP 64-битово издание, инсталирайте Windows XP SP2 или Windows XP Service Pack 3 (SP3), за да получите най-новата функция за автоматични актуализации. Ако използвате Windows XP Professional, Windows XP Home Edition и Windows XP 64-битово издание, инсталирайте Windows XP SP2 или Windows XP Service Pack 3 (SP3), за да получите най-новата функция за автоматични актуализации. За Още действия информация относно получаването на SP2 щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
322389 Как да получите новия сервизен пакет на Windows XP
Бележка Трябва да имате или Windows XP SP1a или Windows XP SP2 инсталиран за да инсталирате Windows XP SP3.

Влезте като компютърен администратор

В Windows XP Home Edition трябва да сте влезли като администратор на компютъра, за да инсталирате компоненти или промените настройките на автоматичните актуализации. В Windows XP Professional трябва да сте влезли като администратор или член на група на администраторите.
http://support.Microsoft.com/GP/Admin
В Windows Vista или Windows 7 ще бъдете подканени за администраторска парола или потвърждение.

БележкаАко компютърът ви е свързан към (географски) разширена мрежа, настройките й могат да ви предпази Препоръчано от завършване на процедурите в тази статия. Обърнете се към мрежовия администратор, ако нямате разрешение да извършите тези процедури.

Включете и използвайте Automatic Updates

включвам автоматични актуализации. За да ни обърнат за автоматични актуализации за вас, отидете на "Коригиране". Ако ще по-скоро включвам автоматични актуализации себе си, отидете на "Нека реша проблема сам".

Коригиране

За да решите автоматично този проблем, щракнете върху поправи този проблем . След това щракнете върху изпълнение в диалоговия прозорец Изтегляне на файл и следвайте стъпките в този съветник.
Сгъване на таблицатаРазгъване на таблицата
Включете автоматичните актуализацииИзключи автоматични актуализации
Коригиране на проблема
Microsoft Fix it 50362
Коригиране на проблема
Microsoft Fix it 50363


Бележка Този съветник може да е на английски само; Въпреки това, автоматичната корекция работи и за други езикови версии на Windows.

Бележка Ако не сте на проблемния компютър, можете да запишете автоматичната корекция на флаш устройство или компактдиск и след това можете да го изпълните на проблемния компютър.

Нека реша проблема сам

Windows 8 и Windows 8.1

За да включите автоматичните актуализации себе си, изпълнете следните стъпки:
 1. Отворете Windows Update удрям в Препоръчано от десния край на екрана (или, ако използвате мишка, като посочите в долния десен ъгъл на екрана и преместване на показалеца на мишката), след което натиснете или щракнете върху Настройки, подслушване щракнете върху настройките промяна PCи след това натиснете или щракнете върху обновяване и възстановяване.
 2. Докоснете или щракнете върху Избери, как се инсталират актуализации.
 3. Под важни актуализации, изберете опцията, която искате.
 4. Под Препоръчвани актуализации, изберете Предоставяй ми препоръчвани актуализации по същия начин, който получавам важни актуализации отметка в квадратчето и след това щракнете върху Приложи.

Windows Vista и Windows 7

За да включите автоматичните актуализации себе си, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху <b00> </b00>Старт, тип Актуализиране на Windows в полето за търсене и след това щракнете върху Windows Update в списъка с програми .
 2. В левия прозорец щракнете върху Промяна на настройките.
 3. Изберете опцията, която искате.
 4. Под препоръчваните актуализации, изберете Предоставяй ми препоръчвани актуализации по същия начин, който получавам важни актуализации или Включвай препоръчваните актуализации при изтегляне, инсталиране или уведомяване за актуализации отметка в квадратчето и след това щракнете върху OK.

Windows XP

За да включите автоматичните актуализации себе си, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт, щракнете върху изпълни, вид sysdm.cpl, след което натиснете клавиша ENTER.
 2. Щракнете върху раздела Автоматични актуализации и след това щракнете, за да изберете една Препоръчано от следните опции. Ние препоръчваме, че сте избрали опцията автоматично (препоръчва се) автоматично Изтегли препоръчаните актуализации за компютъра ми и да ги инсталира .
  • Автоматичен (препоръчва се) автоматично Изтегли препоръчаните актуализации за компютъра ми и да ги инсталира

   Ако изберете тази опция, Windows разпознава вашите влизания онлайн и използва интернет връзката, за да намерите актуализации в уеб сайта Windows Update или Microsoft Update Web сайт за вашия компютър. Актуализациите се изтеглят автоматично във фонов режим, и не сте уведомен или прекъсва по време на този процес. Икона се появява в област за уведомяване на лентата на задачите, когато актуализациите се изтеглят. Можете да насочите към иконата, за да видите статуса на изтеглянето. Когато изтеглянето приключи, вие получите друго съобщение в област за уведомяване, така че можете да разгледате изтеглените актуализации, които са планирани за инсталиране.
   • Щракнете, за да изберете деня и часа за редовни актуализации за изтегляне и инсталиране. Можете да планирате автоматичните актуализации за всяко време на деня. Въпреки това вашият компютър трябва да бъде на в планираното време за актуализации да бъдат инсталирани.
   • Можете да изберете да инсталирате актуализации, веднага след като те са завършени изтегляне. За да направите това, щракнете върху Изтегляне съобщение (или актуализация икона) и след това щракнете върху Инсталирай. Ако решите да не инсталирате актуализации, когато те свършвам се downloading, Windows ще започне инсталирането в зададения Препоръчано от вас.
  • Изтегляне на актуализации за мен, но нека да изберете кога да ги инсталирате

   Ако изберете тази опция, Windows разпознава вашите влизания онлайн и използва интернет връзката за автоматично изтегляне на актуализации Препоръчано от сайта Windows Update или Препоръчано от Microsoft Update. Икона се появява в област за уведомяване на лентата на задачите, когато актуализациите се изтеглят. Можете да насочите към иконата, за да видите статуса на изтеглянето. Когато изтеглянето приключи, вие получите друго съобщение в област за уведомяване, така че можете да разгледате изтеглените актуализации, които са планирани за инсталиране.
   • Когато искате да инсталирате изтеглената актуализация, щракнете върху съобщението (или актуализация икона) и след това щракнете върху Инсталиране , за да инсталирате актуализацията.
   • Ако не искате да инсталирате изтеглената актуализация, щракнете върху подробни събиране на даннии след това щракнете, за да изчистите отметката Препоръчано от квадратчето до съответната актуализация, за да я премахнете.
  • Уведоми ме, но не автоматично ги изтеглите или инсталирате

   Ако изберете тази опция, Windows разпознава вашите влизания онлайн и използва интернет връзката за търсене на актуализации Препоръчано от сайта Windows Update или Препоръчано от Microsoft Update. Икона на Automatic Updates и съобщение се показват в област за уведомяване на лентата на задачите когато има нови актуализации за изтегляне или да се инсталира.
   • Щракнете върху иконата или съобщението, за да видите актуализациите. Ако не искате да изтеглите избрана актуализация, щракнете, за да изчистите отметката Препоръчано от квадратчето до тази актуализация, за да го отклони. Щракнете върху Започнете изтегляне да изтеглите избраните актуализации. Иконата на Automatic Updates остава в област за уведомяване на лентата на задачите, докато се изтеглят актуализации. Можете да насочите към иконата, за да видите статуса на изтеглянето.
   • Когато изтеглянето приключи, се появява друго съобщение в област за уведомяване, като посочва, че актуализациите са готови за инсталиране. Щракнете върху иконата на Automatic Updates или съобщението и след това щракнете върху инсталирате за инсталиране на актуализации.
 3. Щракнете върху OK.
За Още действия информация относно задаването на график за автоматични актуализации щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
327838 Как да планирате автоматичните актуализации в Windows XP, Windows 2000 или Windows Server 2003

Имате Windows ви напомня за чакащи актуализации

Когато конфигурирате автоматичните актуализации да ви уведомява, преди да изтеглите или инсталирате актуализации, Windows ще ви уведоми чрез показване на икона и съобщение в област за уведомяване на лентата на задачите.

Ако не искате да изтеглите или инсталирате актуализацията веднага, щракнете върху автоматични актуализации икона или съобщение в област за уведомяване на лентата на задачите и тогава щракване Припомням Me страничен в диалоговия прозорец Автоматичен Updates . В прозореца напомнящо писмо можете да зададете времето, през което Windows да чака преди да ви напомня.

Ако напомнянето се отнася за изтегляне, Windows извежда подсещане, само когато сте свързани към интернет. Ако напомнянето се отнася за инсталиране, Windows ви напомня според вас разписание.

Пауза или подновите изтеглянето

След процеса на изтегляне е започнало, можете да спрете или да възобнови изтегляне по всяко време. Ако изключите вашата Интернет връзка или рестартирате компютъра след спирането на процеса на изтегляне, Windows автоматично подновява изтеглянето следващия път, че сте свързани към интернет.

Да направите пауза или подновите изтеглянето:
 1. По време на процеса на изтегляне щракнете върху иконата, която се показва в област за уведомяване и след това щракнете върху пауза.
 2. Когато сте готови Windows да започнат да го изтеглите отново, щракнете върху иконата на автоматичното актуализиране и след това щракнете върху възобнови.

Възстанови отклонените актуализации

Ако решите да не изтегляте конкретна актуализация, можете да поискате Automatic Updates да предложи тази актуализация отново. За да възстановите отказани актуализации:
 1. Щракнете върху Старт, щракнете върху изпълни, вид sysdm.cplи след това натиснете Въведете.
 2. Щракнете върху раздела Автоматични актуализации и след това щракнете върху предлагат актуализации отново, че съм скрит, преди това.
 3. Щракнете върху да , за да възстановите отказани актуализации.

Изключи автоматични актуализации

Ако искате да изключите автоматичните актуализации, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт, щракнете върху изпълни, вид sysdm.cplи след това натиснете Въведете.
 2. Щракнете върху раздела Автоматични актуализации и след това щракнете, за да изберете да изключите автоматичните актуализации.
 3. Щракнете върху OK.

Следващи стъпки

Ако тези стъпки не работи за вас, можете да използвате клиент разширена поддръжка услуги уеб сайта на Microsoft, за да намерите други решения на проблема си. Някои услуги, които предоставят на Microsoft клиент разширена поддръжка услуги уеб сайтове включват следното:
 • транзитна база събиране на данни знания: Търсене на информация за техническа разширена поддръжка и инструменти, помагащи за продукти на Microsoft.
 • Центрове за решения: Преглед продукт-специфични често задавани въпроси и подкрепа акценти.
 • Други опции за разширена поддръжка: Използвайте уеб да задам един въпрос, се свържете с услугите за разширена поддръжка на клиенти на Microsoft или обратна връзка.

Допълнителна информация

Актуализиране на вашите файлове с помощта на Windows Update или като използвате Microsoft Update

Ако решите да не използвате автоматични актуализации, можете да инсталирате конкретни актуализации Препоръчано от сайта Windows Update или Препоръчано от Microsoft Update. Windows Update и Microsoft Update са каталози на елементи като драйвери, корекции на защитата, важни актуализации, текущата помощни файлове и интернет продукти, които можете да изтеглите да поддържате компютъра си актуализиран.

За да актуализирате системните файлове с най-новите важни актуализации, с помощта на Windows Update на уеб сайта или чрез използване на уебсайта на Microsoft Update, изпълнете следните стъпки:
 1. Стартиране на Microsoft Internet Explorer.
 2. В менюто инструменти щракнете върху Windows Update.
 3. Щракнете върху да , ако се появи подкана да инсталирате необходимия софтуер.

  Началната страница на Windows Update или Microsoft Update началната страница се показва.
 4. Щракнете върху Експресно инсталиране (препоръчва се): актуализации с висок приоритет за компютъра. Windows Update или Microsoft Update изглежда за всички важни актуализации, които са налични за вашия компютър.
 5. Щракнете върху Инсталиране , за да инсталирате всички налични важни актуализации.
Можете да търсите също така каталога на Windows Update или каталога на Microsoft Update, за да намерите актуализации, които можете да изтеглите и инсталирате по-късно на един или Още действия компютри, които работят на Windows 98, Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows XP и Windows Server 2003 във вашата домашна или корпоративна (географски) разширена мрежа.

Бележка Препоръчваме само напреднали потребители и администратори да изтеглите актуализации Препоръчано от каталога на Windows Update или Препоръчано от каталога на Microsoft Update. За Още действия информация относно как да използвате каталога на Windows Update щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
323166 Как да изтеглите актуализации, които включват драйвери и поправки Препоръчано от каталога на Windows Update

Свойства

ID на статията: 306525 - Последна рецензия: 06 юни 2014 г. - Редакция: 12.0
Важи за:
 • Microsoft Update
Ключови думи: 
kbwindowsupdatev6 kbenv kbhowtomaster kbupdate kbmsifixme kbfixme kbmt KB306525 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 306525

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com