Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων και χρήσης της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 306525 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR306525
Για μια έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τα Microsoft Windows 2000, ανατρέξτε στο άρθρο: 327850.
Για μια έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τα Microsoft Windows Millennium Edition, ανατρέξτε στο άρθρο 268331.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις στα Windows, η οποία σας ειδοποιεί όταν υπάρχουν διαθέσιμες σημαντικές ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε το χρονοδιάγραμμα που ακολουθούν τα Windows, για να εγκαταστήσουν τις ενημερωμένες εκδόσεις στον υπολογιστή σας.

Σημείωση Οι έμπειροι χρήστες και οι επαγγελματίες τεχνολογιών πληροφορικής μπορούν να ρυθμίσουν τις παραμέτρους της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις χρησιμοποιώντας την Πολιτική ομάδας σε περιβάλλον της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory ή χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις μητρώου σε περιβάλλον που δεν ανήκει στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων των Αυτόματων ενημερώσεων (Automatic Updates) χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
328010 Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) με χρήση Πολιτικής ομάδας ή ρυθμίσεων μητρώου

Προϋποθέσεις

Χρήση της τελευταίας έκδοσης της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις

Αυτό το άρθρο υποθέτει ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις. Η πιο πρόσφατη έκδοση της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις περιλαμβάνεται στα Windows XP Service Pack 2 και τις νεότερες εκδόσεις, στα Windows Vista και στα Windows 7.

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP Professional, Windows XP Home Edition και Windows XP 64-Bit Edition, εγκαταστήστε το Windows XP SP2 ή το Windows XP Service Pack 3 (SP3) για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389 Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP
Σημείωση Για να εγκαταστήσετε τα Windows XP SP3, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα τα Windows XP SP1a ή τα Windows XP SP2.

Σύνδεση ως διαχειριστής του υπολογιστή

Στα Windows XP Home Edition, θα πρέπει να συνδεθείτε ως διαχειριστής του υπολογιστή για να εγκαταστήσετε στοιχεία ή για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις. Στα Windows XP Professional, θα πρέπει να συνδεθείτε ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας διαχειριστών.
http://support.microsoft.com/gp/admin?ln=el
Στα Windows Vista ή στα Windows 7, θα σας ζητηθεί ένας κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επαλήθευσης.

Σημείωση Εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, οι ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου ενδέχεται να μην σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες που περιγράφονται στο παρόν άρθρο. Εάν δεν έχετε δικαιώματα για να ολοκληρώσετε αυτές τις διαδικασίες, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου.

Ενεργοποίηση και χρήση της δυνατότητα Αυτόματες ενημερώσεις

Ενεργοποίηση της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις. Για να ενεργοποιήσουμε τις Αυτόματες ενημερώσεις για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να ενεργοποιήσετε οι ίδιοι τις Αυτόματες ενημερώσεις, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από τον χρήστη".

Αυτόματη επίλυση

Για την αυτόματη επιδιόρθωση του προβλήματος, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run) στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα αυτού του οδηγού.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Ενεργοποίηση Αυτόματων ενημερώσεωνΑπενεργοποίηση Αυτόματων ενημερώσεων
Fix this problem
Microsoft Fix it 50362
Fix this problem
Microsoft Fix it 50363


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Αν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που θέλετε.

Επίλυση από τον χρήστη

Windows Vista και Windows 7

Για να ενεργοποιήσετε μόνοι σας τις Αυτόματες ενημερώσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο στοιχείο Έναρξη (Start), πληκτρολογήστε Windows update στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Windows Update στη λίστα Προγράμματα (Programs).
 2. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή ρυθμίσεων (Change settings).
 3. Ορίστε την επιλογή που θέλετε.
 4. Στην ενότητα Προτεινόμενες ενημερώσεις (Recommended updates), επιλέξτε το στοιχείο Λήψη προτεινόμενων ενημερώσεων όπως λαμβάνονται οι σημαντικές ενημερώσεις (Give me recommended updates the same way I receive important updates) ή το πλαίσιο ελέγχου Να συμπεριλαμβάνονται οι προτεινόμενες ενημερώσεις κατά τη λήψη και την εγκατάσταση ή να ειδοποιούμαι σχετικά με τις ενημερώσεις (Include recommended updates when downloading, installing, or notifying me about updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK.

Windows XP

Για να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις μόνοι σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στο στοιχείο Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε sysdm.cpl και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε μία από τις ακόλουθες επιλογές. Προτείνουμε να ορίσετε την επιλογή Αυτόματα (συνιστάται) Αυτόματη λήψη των προτεινόμενων ενημερώσεων για τον υπολογιστή μου και εγκατάστασή τους (Automatic (recommended) Automatically download recommended updates for my computer and install them).
  • Αυτόματα (συνιστάται) Αυτόματη λήψη των προτεινόμενων ενημερώσεων για τον υπολογιστή μου και εγκατάστασή τους

   Εάν ορίσετε αυτήν την επιλογή, τα Windows αναγνωρίζουν πότε βρίσκεστε σε σύνδεση και χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας στο Internet για να εντοπίσουν στην τοποθεσία του Windows Update στο Web ή στην τοποθεσία του Microsoft Update στο Web ενημερώσεις που αφορούν τον υπολογιστή σας. Η λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων γίνεται αυτόματα στο παρασκήνιο και δεν λαμβάνετε ειδοποίηση ούτε διακόπτεται η σύνδεσή σας στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Όσο γίνεται λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων, στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών εμφανίζεται ένα εικονίδιο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο, για να προβάλετε την κατάσταση της λήψης. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εμφανίζεται ένα άλλο μήνυμα στην περιοχή ειδοποιήσεων, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις ενημερώσεις που έχουν προγραμματιστεί για εγκατάσταση.
   • Κάντε κλικ για να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θέλετε να γίνει η λήψη και η εγκατάσταση των προγραμματισμένων ενημερώσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε τη λήψη των Αυτόματων ενημερωμένων εκδόσεων οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ωστόσο, για να εγκατασταθούν οι ενημερώσεις, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένος κατά την προγραμματισμένη ώρα.
   • Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις μόλις ολοκληρωθεί η λήψη. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο μήνυμα λήψης (ή στο εικονίδιο ενημέρωσης) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Εγκατάσταση (Install). Εάν επιλέξετε να μην κάνετε εγκατάσταση των ενημερώσεων μετά την ολοκλήρωση της λήψης, τα Windows ξεκινούν την εγκατάσταση με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχετε καθορίσει.
  • Να γίνεται λήψη ενημερωμένων εκδόσεων, αλλά να μπορώ να επιλέξω το χρόνο εγκατάστασής τους (Download updates for me, but let me choose when to install them)

   Εάν ορίσετε αυτήν την επιλογή, τα Windows αναγνωρίζουν πότε βρίσκεστε σε σύνδεση και χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας στο Internet για να κάνουν αυτόματη λήψη των ενημερώσεων από την τοποθεσία του Windows Update στο Web ή από την τοποθεσία του Microsoft Update στο Web. Όσο γίνεται λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων, στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών εμφανίζεται ένα εικονίδιο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο, για να προβάλετε την κατάσταση της λήψης. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εμφανίζεται ένα άλλο μήνυμα στην περιοχή ειδοποιήσεων, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις ενημερώσεις που έχουν προγραμματιστεί για εγκατάσταση.
   • Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση που λάβατε, κάντε κλικ στο μήνυμα (ή στο εικονίδιο ενημέρωσης) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Εγκατάσταση (Install) για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση.
   • Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση της οποίας κάνατε λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες (Details) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στην ενημερωμένη έκδοση για να απορρίψετε την έκδοση.
  • Να ειδοποιούμαι, αλλά να μην γίνεται αυτόματη λήψη ή εγκατάσταση (Notify me but don't automatically download or install them)

   Εάν ορίσετε αυτήν την επιλογή, τα Windows αναγνωρίζουν πότε βρίσκεστε σε σύνδεση και χρησιμοποιούν τη σύνδεσή σας στο Internet για να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στοιχείων λήψης από την τοποθεσία του Windows Update στο Web ή από την τοποθεσία του Microsoft Update στο Web. Όταν υπάρχουν διαθέσιμες νέες ενημερώσεις για λήψη ή εγκατάσταση, τότε εμφανίζονται το εικονίδιο και το μήνυμα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών.
   • Κάντε κλικ στο εικονίδιο ή το μήνυμα, για να προβάλετε τις ενημερωμένες εκδόσεις. Εάν δεν θέλετε να κάνετε λήψη μιας επιλεγμένης ενημερωμένης έκδοσης, κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στην ενημερωμένη έκδοση και να απορρίψετε την έκδοση. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη λήψης (Start Download), για να κάνετε λήψη των επιλεγμένων ενημερωμένων εκδόσεων. Το εικονίδιο Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) παραμένει στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών, όσο διαρκεί η λήψη των ενημερώσεων. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο, για να προβάλετε την κατάσταση της λήψης.
   • Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εμφανίζεται ένα άλλο μήνυμα στην περιοχή ειδοποιήσεων, το οποίο αναφέρει ότι οι ενημερώσεις είναι έτοιμες για εγκατάσταση. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ή στο μήνυμα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση (Install), για να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προγραμματισμού της δυνατότητας Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
327838 Τρόπος προγραμματισμού Αυτόματων ενημερώσεων (Automatic Updates) στα Windows XP, τα Windows 2000 ή τον Windows Server 2003

Ρύθμιση των Windows, ώστε να σας υπενθυμίζουν για τις εκκρεμείς ενημερώσεις

Όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους των Αυτόματων ενημερώσεων (Automatic Updates), ώστε να σας ειδοποιούν πριν από τη λήψη ή την εγκατάσταση ενημερώσεων, τα Windows σας ειδοποιούν εμφανίζοντας ένα εικονίδιο και ένα μήνυμα στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών.

Εάν δεν θέλετε να κάνετε άμεσα λήψη ή εγκατάσταση της ενημέρωσης, κάντε κλικ στο εικονίδιο ή στο μήνυμα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Υπενθύμιση αργότερα (Remind Me Later) στο παράθυρο διαλόγου Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates). Στο παράθυρο διαλόγου Υπενθύμιση (Reminder), μπορείτε να καθορίσετε το χρονικό διάστημα αναμονής των Windows πριν από την υπενθύμιση.

Εάν η υπενθύμιση αφορά λήψη, τα Windows σάς ενημερώνουν μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εάν η υπενθύμιση αφορά την εγκατάσταση, τα Windows σας ενημερώνουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχετε καθορίσει.

Παύση ή συνέχιση λήψης

Μετά την εκκίνηση της διαδικασίας λήψης, μπορείτε να τη θέσετε σε παύση ή να τη συνεχίσετε ανά πάσα στιγμή. Εάν κλείσετε τη σύνδεσή σας στο Internet ή επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, αφού διακόψετε προσωρινά μια διαδικασία λήψης, τα Windows συνεχίζουν αυτόματα τη διαδικασία λήψης την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Internet.

Για να διακόψετε προσωρινά ή να συνεχίσετε τη λήψη:
 1. Κατά τη διάρκεια της λήψης, κάντε κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Παύση (Pause).
 2. Όταν θέλετε τα Windows να ξεκινήσουν ξανά τη λήψη, κάντε κλικ στο εικονίδιο Αυτόματη ενημέρωση (Automatic updating) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχιση (Resume).

Επαναφορά ενημερώσεων που απορρίφθηκαν

Εάν αποφασίσετε να μην κάνετε λήψη μιας συγκεκριμένης ενημέρωσης, μπορείτε να ζητήσετε από τις Αυτόματες ενημερώσεις να σας προτείνουν ξανά αυτή την ενημέρωση. Για να επαναφέρετε ενημερωμένες εκδόσεις που είχατε απορρίψει:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στο στοιχείο Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε sysdm.cpl και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε τη δυνατότητα Επαναφορά κρυφών ενημερωμένων εκδόσεων (Offer updates again that I've previously hidden).
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes), για να επαναφέρετε ενημερωμένες εκδόσεις που είχατε απορρίψει.

Απενεργοποίηση Αυτόματων ενημερώσεων

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στο στοιχείο Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε sysdm.cpl και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε το στοιχείο Απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων (Turn off Automatic Updates).
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Επόμενα βήματα

Εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε δεν επιλύθηκε με αυτά τα βήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία των Υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web για να βρείτε άλλες λύσεις. Η τοποθεσία των Υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως:
 • Γνωσιακή Βάση με δυνατότητα αναζήτησης: Αναζήτηση πληροφοριών τεχνικής υποστήριξης και εργαλείων αυτοβοήθειας για τα προϊόντα της Microsoft.
 • Κέντρα λύσεων: Προβολή συνήθων ερωτήσεων και βασικών θεμάτων υποστήριξης για συγκεκριμένα προϊόντα.
 • Άλλες επιλογές υποστήριξης: Χρησιμοποιήστε το Web για να υποβάλετε μια ερώτηση, να επικοινωνήσετε με τις Υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft ή να στείλετε τα σχόλιά σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ενημέρωση των αρχείων σας χρησιμοποιώντας το Windows Update ή το Microsoft Update

Εάν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις, μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε ορισμένες ενημερώσεις από την τοποθεσία του Windows Update στο Web. Το Windows Update και το Microsoft Update είναι κατάλογοι στοιχείων που περιλαμβάνουν ενδεικτικά προγράμματα οδήγησης, επιδιορθώσεις ασφαλείας, σημαντικές ενημερώσεις, πρόσφατα αρχεία Βοήθειας και προϊόντα του Internet, τα οποία μπορείτε να λάβετε για να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο.

Για να ενημερώσετε τα αρχεία συστήματος με τις πιο πρόσφατες σημαντικές ενημερώσεις μέσω της τοποθεσίας του Windows Update στο Web ή μέσω της τοποθεσίας του Microsoft Update στο Web, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Microsoft Internet Explorer.
 2. Από το μενού Εργαλεία (Tools), κάντε κλικ στην εντολή Windows Update.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes), εάν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό.

  Εμφανίζεται η κεντρική σελίδα του Windows Update ή του Microsoft Update.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Άμεση εγκατάσταση (Συνιστάται) (Express Install (Recommended)): Ενημερωμένες εκδόσεις υψηλής προτεραιότητας για τον υπολογιστή σας (Express Install (Recommended): High Priority Updates for Your Computer). Το Windows Update ή το Microsoft Update αναζητά τυχόν σημαντικές ενημερώσεις που είναι διαθέσιμες για τον υπολογιστή σας.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση (Install), για να εγκαταστήσετε όλες τις διαθέσιμες σημαντικές ενημερώσεις.
Μπορείτε, επίσης, να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στον Κατάλογο του Windows Update ή στον Κατάλογο του Microsoft Update, για να εντοπίσετε ενημερώσεις τις οποίες μπορείτε να λάβετε και να εγκαταστήσετε σε έναν ή περισσότερους υπολογιστές που εκτελούν Windows 98, Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows XP και Windows Server 2003 στο οικιακό ή το εταιρικό σας δίκτυο.

Note Συνιστάται να γίνεται λήψη των ενημερώσεων από τον Κατάλογο του Windows Update ή τον Κατάλογο του Microsoft Update μόνο από έμπειρους χρήστες και διαχειριστές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Καταλόγου του Windows Update, κάντε κλικ στον παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλλετε το άρθρο στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
323166 Τρόπος λήψης ενημερώσεων που περιλαμβάνουν προγράμματα οδήγησης και άμεσες επιδιορθώσεις από τον Κατάλογο του Windows Update

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 306525 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 10.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Update
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwindowsupdatev6 kbenv kbhowtomaster kbupdate kbmsifixme kbfixme KB306525

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com