Artikel-id: 307875 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.

Hvis du fortsat ønsker at modtage sikkerhedsopdateringer til Windows, skal du sikre dig, at du kører Windows XP med Service Pack 3 (SP3). Du kan finde flere oplysninger på følgende Microsoft-webstedSupporten til nogle versioner af Windows ophører snart

Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Mappen Seneste dokumenter i Windows XP-menuen Start viser en liste over de filer og dokumenter, du senest har brugt. I denne artikel beskrives det, hvordan du får vist, kan bruge og rydde mappen Seneste dokumenter.

Sådan får du vist mappen Seneste dokumenter

Gør følgende for at få vist mappen Seneste dokumenter i menuen Start:
 1. Højreklik på Start, og klik derefter på Egenskaber. Eller, hvis menuen Start allerede bliver vist, skal du højreklikke på et tomt område i menuen Start og derefter klikke på Egenskaber.
 2. Klik på Tilpas.
 3. Klik på fanen Avanceret.
 4. Klik på afkrydsningsfeltet Opret en liste over de senest anvendte dokumenter under Seneste dokumenter, klik på OK og derefter igen på OK. Næste gang du klikker på Start, vises kommandoen Seneste dokumenter i menuen Start.

Sådan åbner du et af de senest brugte dokumenter

Hvis du vil åbne et dokument, du har brugt for nylig, skal du klikke på Start, pege på Seneste dokumenter og derefter klikke på det emne, du vil åbne.

Sådan rydder du indholdet i mappen Seneste dokumenterHvis vi skal slette indholdet af mappen Seneste dokumenter, skal du gå til afsnittet Løs det for mig. Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Lad mig selv løse det".

Løs det for migDu kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Løs det. Klik på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Løs det.

Løs dette problem
Microsoft Fix it 50534


Bemærk!
 • Guiden er muligvis kun på engelsk. Den automatiske rettelse fungerer dog også for alle andre sprogversioner af Windows.
 • Hvis du ikke benytter den computer, der har problemet, kan du gemme Løs det-løsningen på et flashdrev eller en cd og derefter køre den på computeren med problemet.

Gå derefter til afsnittet "Løste dette problemet?"".Lad mig selv løse det

Følg disse trin for at rydde mappen Seneste dokumenter:
 1. Højreklik på Start, og klik derefter på Egenskaber. Eller, hvis menuen Start allerede bliver vist, skal du højreklikke på et tomt område i menuen Start og derefter klikke på Egenskaber.
 2. Klik på Tilpas.
 3. Klik på fanen Avanceret.
 4. Klik på Ryd liste under Seneste dokumenter, klik på OK og igen på OK. De dokumenter, du senest har brugt, flyttes fra mappen Seneste dokumenter. Bemærk, at dokumenterne ikke bliver slettet fra harddisken ved denne handling.

Fejlfinding

Visse programmer kan ikke føje emner til mappen Seneste dokumenter. I så fald vises det senest benyttede program ikke på listen. Hvis du vil åbne et program, der ikke er på listen Seneste dokumenter, skal du klikke på Søg i menuen Start for at søge efter emnet.

Referencer

Flere oplysninger om menuen Start i Windows XP finder du ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
279767 Beskrivelse af menuen Start i Windows XP

Løste dette problemet?

 • Kontrollér, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, har du afsluttet dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.
 • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere om problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen "Løs det for mig" eller sende os en e-mail.Egenskaber

Artikel-id: 307875 - Seneste redigering: 26. september 2011 - Redigering: 4.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Nøgleord: 
kbhowto kbhowtomaster kbmsifixme kbfixme KB307875

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com