Προηγμένος τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εκκίνησης στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308041 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR308041

Να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν τοποθεσία της Microsoft στο web: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε τα Windows XP. Αυτό το άρθρο προορίζεται για έμπειρους χρήστες. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την αντιμετώπιση προβλημάτων για προχωρημένους, που μπορεί να θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την υποστήριξη, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/

Περισσότερες πληροφορίες

Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους Εμφανίζεται μήνυμα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας

Εάν λάβετε ένα μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας, Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στις ακόλουθες δύο ενότητες. Εάν το κάνετε δεν εμφανίζεται μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας, μεταβείτε στην το "Ο υπολογιστής σας σταματά να ανταποκρίνεται όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε Τα Windows XP".

Ρύθμιση παραμέτρων Τα Windows ώστε να μην φορτώνεται το αρχείο ή η υπηρεσία που αναφέρεται στο το μήνυμα λάθους

Εάν το μήνυμα λάθους αναφέρεται σε ένα αρχείο ή η υπηρεσία, το αρχείο ή η υπηρεσία ενδέχεται να περιλαμβάνεται σε μία από τις καρτέλες του βοηθητικού προγράμματος ρύθμισης παραμέτρων (Msconfig.exe). Εάν το αρχείο ή η υπηρεσία υπάρχει στη λίστα, απενεργοποιήστε, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρακάτω άρθρο. Εάν δεν υπάρχει το αρχείο ή η υπηρεσία, Συνεχίστε με το επόμενο βήμα της αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτό το άρθρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης ενός αρχείου ή μιας υπηρεσίας μέσω του συστήματος Βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμέτρων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
310353Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων των Windows XP για εκκίνηση σε κατάσταση "καθαρής εκκίνησης"
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση υπηρεσιών μέσω της διαχείρισης υπολογιστή, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
310602Τρόπος απενεργοποίησης μιας υπηρεσίας ή συσκευής που αποτρέπει την εκκίνηση των Windows
Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της ελαττωματικής συσκευής για περισσότερη βοήθεια.

Σημείωση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αρχείο ή η υπηρεσία που προκαλεί το πρόβλημα, επαφή a Microsoft Product Support Services professional για Βοήθεια. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με έναν τεχνικό των υπηρεσιών υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/support
Εάν το κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) του υπολογιστή σας εγκατεστημένα τα Windows XP, καλέστε τους για βοήθεια σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Καθορίζει εάν ένα νέο πρόγραμμα εγκαταστάθηκε πρόσφατα στον υπολογιστή σας

Εάν καταργήσατε πρόσφατα ένα πρόγραμμα ή ένα στοιχείο των Windows από το υπολογιστή, διαγράφοντάς το με μη αυτόματο τρόπο, σχετικές πληροφορίες που είναι ακόμα σε σας υπολογιστή ενδέχεται να προκαλούν το πρόβλημα. Για να καταργήσετε το πρόγραμμα ή το στοιχείο, πρώτα εγκαταστήστε το ξανά και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων ή ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή οδηγίες.

Για να καταργήσετε ένα πρόγραμμα από τον υπολογιστή σας, Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη ή κατάργηση Προγράμματα.
 2. Στη λίστα προγραμμάτων, κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να Καταργήστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή/Κατάργηση.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) , όταν εμφανιστεί η ερώτηση "θέλετε να καταργήσετε το πρόγραμμα;"
Εάν το πρόγραμμα δεν αναφέρεται στην προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων εργαλείο, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για να λάβετε οδηγίες για να την καταργήσετε.

Ο υπολογιστής σας σταματά να ανταποκρίνεται όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε τα Windows XP

Εάν ο υπολογιστής σας σταματά να ανταποκρίνεται όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε τα Windows XP, ανατρέξτε στα άρθρα που αναγράφονται στις ακόλουθες ενότητες ή ακολουθήστε τις τα βήματα στις ακόλουθες ενότητες.

Έναρξη σας τον υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων των Windows XP με χρήση της ασφαλούς λειτουργίας, κάντε κλικ στους ακόλουθους αριθμούς άρθρων Για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
315222Μια περιγραφή των επιλογών εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία στα Windows XP
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης μιας υπηρεσίας ή ενός ανατρέξτε στο άρθρο 244905 συσκευής που αποτρέπει την εκκίνηση, τα Windows το "Προτεινόμενες Γνωσιακής βάσης τα άρθρα".

Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση συσκευών για να διαπιστώσετε εάν το πρόβλημα σχετίζεται με ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευών για να εξετάσετε και να τροποποιήσετε Οι συσκευές με δυνατότητα ρύθμισης λογισμικού. Εάν η συσκευή υλικού χρησιμοποιεί ακίδες γεφυρών βραχυκύκλωσης ή dip διακόπτες, πρέπει να ρυθμίσετε τη συσκευή με μη αυτόματο τρόπο.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων διένεξης συσκευών με χρήση της διαχείρισης συσκευών ανατρέξτε στο άρθρο 310126 στην το "Συνιστάται Τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft". Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων άγνωστων συσκευών που αναγράφονται στη Διαχείριση συσκευών, ανατρέξτε στο θέμα άρθρο 314464 στην το "Προτεινόμενες Γνωσιακής Άρθρα βάσης".

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Επαναφορά συστήματος για να επαναφέρετε η λειτουργία των Windows XP

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Επαναφορά συστήματος για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε ένα προηγούμενη κατάσταση λειτουργίας. Η επαναφορά συστήματος καταγράφει ένα "στιγμιότυπο" σημαντικών συστήματος αρχεία και ορισμένα αρχεία προγράμματος και αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες ως επαναφοράς σημεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε αυτά τα σημεία επαναφοράς για να επαναφέρετε τα Windows XP σε προηγούμενη κατάσταση.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εργαλείου Επαναφορά συστήματος, ανατρέξτε στο άρθρο 305084 της "Συνιστάται Τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft".

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επαναφορά συστήματος, κάντε κλικ στο κουμπί Βοήθεια και υποστήριξη σε το μενού " Έναρξη ". Στο πλαίσιο αναζήτησης , πληκτρολογήστε η επαναφορά συστήματος, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Χρήση του εργαλείου "τελευταία γνωστή επιτυχημένη ρύθμιση" για να επαναφέρετε η λειτουργία των Windows XP

Εάν δεν γίνεται εκκίνηση των Windows, προσπαθήστε να επαναφέρετε τη λειτουργία των Windows XP χρησιμοποιώντας την τελευταία γνωστή επιτυχημένη ρύθμιση. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο F8 το κλειδί όταν τα Windows αρχίζει να ξεκινήσετε. Εμφανίζεται το μενού Επιλογών για προχωρημένους των Windows .
 2. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ΒΈΛΟΥΣ για να επιλέξετε Τελευταία γνωστή καλή Ρύθμιση παραμέτρων (σας στις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις που λειτουργούσαν), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 3. Εάν εμφανιστεί ένα μενού εκκίνησης, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ΒΈΛΟΥΣ για να επιλέξετε το Microsoft Windows XPκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ

  Τα Windows XP ξεκινούν τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες μητρώου που αποθηκεύτηκαν κατά τον τελευταίο τερματισμό λειτουργίας.

Εκτελέστε μια επιτόπια αναβάθμιση για να επιδιορθώσετε σας εγκατάσταση των Windows XP

Προσπαθήστε να επιδιορθώσετε την εγκατάσταση των Windows XP, αν το κάνετε μια επιτόπια αναβάθμιση. Συχνά, η εκτέλεση του προγράμματος Εγκατάστασης (Setup) από το CD-ROM των Windows επιδιορθώνει μια κατεστραμμένη εγκατάσταση των Windows.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης μιας επιτόπιας αναβάθμισης των Τα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
315341Τρόπος εκτέλεσης επιτόπιας αναβάθμισης (επανεγκατάστασης) των Windows XP

Επιβεβαιώστε ότι σας Οι ρυθμίσεις CMOS/BIOS είναι σωστές

Επιβεβαιώστε ότι οι ρυθμίσεις CMOS/BIOS είναι σωστές.

Προειδοποίηση Αυτή η διαδικασία ενδέχεται να περιλαμβάνουν την αλλαγή των ρυθμίσεων CMOS και τροποποίηση του BIOS. Εσφαλμένες αλλαγές στο BIOS του υπολογιστή σας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα σοβαρά ζητήματα. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί που προβλήματα που προκύπτουν από αλλαγές στο BIOS είναι δυνατό να επιλυθούν. Αλλαγή των ρυθμίσεων CMOS με δική σας ευθύνη. Εσφαλμένες ή κατεστραμμένες ρυθμίσεις του CMOS και του BIOS μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εκκίνησης ή προβλήματα τερματισμού λειτουργίας.

Η Microsoft δεν παρέχει συγκεκριμένες οδηγίες για αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του CMOS και του BIOS, διότι είναι ειδικά για σας υπολογιστής. Για πληροφορίες σχετικά με τις σωστές ρυθμίσεις του CMOS και του BIOS για σας υπολογιστή και τον τρόπο ελέγχου και αλλαγής αυτών των ρυθμίσεων, δείτε τον υπολογιστή σας τεκμηρίωση ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Σημείωση Μια κατεστραμμένη ή ανεπαρκώς φορτισμένη εσωτερική μπαταρία μπορεί να καταστρέψει ρυθμίσεις του CMOS ή BIOS.

Επιβεβαιώστε ότι σας σκληρός δίσκος ή το σύστημα αρχείων δεν είναι κατεστραμμένος

Επιβεβαιώστε ότι ο σκληρός δίσκος ή το σύστημα αρχείων δεν είναι κατεστραμμένο. Έναρξη τον υπολογιστή σας από το CD-ROM των Windows XP, φορτώσετε Microsoft Recovery Console, και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών Chkdsk. Αυτό μπορεί να επιλύσει σας το πρόβλημα.

Σημαντικό Συνιστάται για προχωρημένους χρήστες ή διαχειριστές χρήση η Κονσόλα αποκατάστασης. Πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το Κονσόλα αποκατάστασης.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο και επιδιόρθωσης ενός κατεστραμμένου σκληρού δίσκου μέσω του Chkdsk, ανατρέξτε στο θέμα "Χρήση της αποκατάστασης Η κονσόλα"και"Χρήση των εντολών της Κονσόλας αποκατάστασης"ενότητες του το ακόλουθο άρθρο:
307654 Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης των Windows XP
Σημείωση Εάν η εντολή Chkdsk αναφέρει ότι αυτό δεν είναι δυνατό να αποκτήσει πρόσβαση στον σκληρό δίσκο, ενδέχεται να υπάρχει βλάβη του υλικού. Εξετάστε όλες τις συνδέσεις καλωδίων και τυχόν ρυθμίσεις του βραχυκυκλωτήρα στη μονάδα δίσκου. Για περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία επιδιόρθωση του υπολογιστή ή το κατασκευαστής του υπολογιστή σας.

Εάν η εντολή Chkdsk εντολή αναφέρει ότι δεν είναι δυνατή η επιδιόρθωση όλων των ζητημάτων του σκληρού δίσκου, το σύστημα αρχείων σας ή Κύρια εγγραφή εκκίνησης (MBR) μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή δεν είναι πλέον προσβάσιμη. Προσπαθήστε να κατάλληλες εντολές της Κονσόλας αποκατάστασης όπως Fixmbr και Fixboot, επαφή, μια υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων ή Επαναδιαμερισμός και αναδιαμόρφωση το σκληρό σας δίσκο.

Σημαντικό Για περισσότερη βοήθεια, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή ή της Microsoft Professional υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντος.

Επιτρέπεται μόνο ειδικευμένο προσωπικό για την επιδιόρθωση του υπολογιστή σας. Οι επιδιορθώσεις υπολογιστών που εκτελούνται από μη αναγνωρισμένο το προσωπικό μπορεί να ακυρώσουν την εγγύηση του υπολογιστή σας.

Εάν μπορείτε να κάνετε επαναδιαμερισμό και διαμορφώστε πάλι τον σκληρό σας δίσκο, θα χάσετε όλες τις πληροφορίες στο δίσκο.

Μετά από μια αναβάθμιση, τα προγράμματα που προηγουμένως φορτώνονταν κατά την εκκίνηση δεν ξεκινούν

Αφού αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας από Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 ή Microsoft Windows Millennium Edition σε Windows XP, τα προγράμματα που προηγουμένως φορτώνονταν κατά τη διαδικασία εκκίνησης ενδέχεται να μην είναι στην περιοχή ειδοποιήσεων (στη δεξιά άκρη της γραμμής εργασιών) και το κάνουν δεν ξεκινούν αυτόματα όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης αυτού του ζητήματος, ανατρέξτε στα άρθρα 298427 και 303561 της το"Προτεινόμενες Γνωσιακής βάσης τα άρθρα".

Αναφορές

Προτεινόμενα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προβλήματα τερματισμού λειτουργίας στα Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
308029Πόροι για την αντιμετώπιση προβλημάτων τερματισμού λειτουργίας στα Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων εκκίνησης στα Windows XP, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
242518Μεγάλη παύση κατά τη διαδικασία εκκίνησης των Windows
244905 Τρόπος απενεργοποίησης μιας υπηρεσίας ή συσκευής που αποτρέπει την εκκίνηση των Windows
249000 EUR Επιλογές για προχωρημένους των Windows εκκίνηση μενού λείπουν κατά την εκκίνηση
252448 Με τον τρόπο Δημιουργήστε μια δισκέτα εκκίνησης του MS-DOS δικτύου στα Windows 2000
266169 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν τις καταστάσεις αναμονής, αδρανοποίησης, και τερματισμού λειτουργίας του υπολογιστή στα Windows 2000
298427 Με τον τρόπο επαναφέρετε τα προγράμματα εκκίνησης απενεργοποιημένο μετά την αναβάθμιση από Windows 98 ή Windows Millennium Edition
300886 Περιγραφή της επιλογής "Επαναφορά προγραμμάτων εκκίνησης" που χρησιμοποιείται κατά την αναβάθμιση σε Windows XP
303561 Οι συντομεύσεις των Windows XP στην ομάδα εκκίνησης δεν λειτουργούν όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά τον υπολογιστή
306084 Τρόπος επαναφοράς του λειτουργικού συστήματος σε προηγούμενη κατάσταση στα Windows XP
310126 Αντιμετώπιση προβλημάτων διένεξης συσκευών με τη Διαχείριση συσκευών
314464 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων άγνωστων συσκευών που αναγράφονται στη Διαχείριση συσκευών στα Windows XP
244601 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων άγνωστων συσκευών που αναγράφονται στη Διαχείριση συσκευών στα Windows 2000

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία των υπηρεσιών υποστήριξης προϊόντων της Microsoft στο Web για την ανεύρεση λύσης

Εάν δεν μπορείτε να επιλύσετε το ζήτημα ακολουθώντας τα βήματα σε αυτό άρθρου ή προβάλλοντας τα προτεινόμενα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Τοποθεσία υπηρεσιών υποστήριξης προϊόντων της Microsoft στο Web για την ανεύρεση λύσης στο ζήτημά σας. Μερικές από τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν το προϊόν Microsoft τοποθεσία Web υπηρεσιών παρέχει περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
 • Με δυνατότητα αναζήτησης Γνωσιακή βάση
  Για την αναζήτηση εργαλεία πληροφοριών και επαγγελματία τεχνικής υποστήριξης για προϊόντα της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://support.Microsoft.com/Search?ln=EN-US&SD=GN
 • Συνήθεις ερωτήσεις
  Για να προβάλετε τις συνήθεις ερωτήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος και βασικών θεμάτων υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=FH;[ln] winxpfaq & product = winxp
 • Λογισμικό και ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού
  Εύρεση λογισμικού και ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού κατά της Microsoft Κέντρο λήψης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/downloads/Search.aspx
 • Άλλες επιλογές υποστήριξης
  Για να υποβάλετε μια ερώτηση υποστήριξης χρησιμοποιώντας το Web, για να επικοινωνήσετε με τη Microsoft Υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων, ή για να παρέχετε σχόλια, επισκεφθείτε την παρακάτω Microsoft Τοποθεσία στο Web:
  http://www.Microsoft.com/windowsxp/Support/Default.mspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308041 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbenv kbtshoot kbinfo kbmt KB308041 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 308041

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com