Αναγν. άρθρου: 308417 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR308417
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Τα Windows εκχωρούν πόρους σύμφωνα με τις ρυθμίσεις και διαχειρίζονται ανάλογα συσκευές και προγράμματα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στοιχείο σύστημα στον πίνακα ελέγχου για να αλλάξετε αυτές τις επιλογές επιδόσεων και πώς τα Windows διαχειρίζονται τους.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης των επιλογών επιδόσεων για τον υπολογιστή σας με τη λήψη και χρήση της Βοήθειας, ή με χρήση μη αυτόματα βήματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Μη αυτόματα βήματα για να ορίσετε επιλογές επιδόσεων στα Windows XP

Εάν μάλλον δεν θα εγκαταστήσετε και εκτελέσετε την Καθοδηγούμενη Βοήθεια, μπορείτε να ορίσετε επιλογές επιδόσεων στα Windows XP με μη αυτόματο τρόπο.

Αυτή η ενότητα προορίζεται για έμπειρους χρήστες. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις οδηγίες για προχωρημένους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus
Σημείωση Πρέπει να συνδεθείτε στα Windows χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή υπολογιστή προκειμένου να ρυθμίσετε πολλές από αυτές τις επιλογές επιδόσεων. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στα Windows με ένα λογαριασμό χρήστη που είναι διαχειριστής του υπολογιστή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/gp/admin
Για να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο επιλογές επιδόσεων για τον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Διαχείριση Χρονοδιάγραμμα επεξεργαστή με μη αυτόματο τρόπο

Υπάρχουν πεπερασμένο αριθμό των πόρων που διατίθενται για τον Επεξεργαστή του υπολογιστή. Τα Windows διαχειρίζονται αυτούς τους πόρους αυτόματα, και να κατανομής εργασιών μεταξύ επεξεργαστών ή διαχείρισης πολλαπλών διεργασιών σε έναν μόνο επεξεργαστή. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο τα Windows διαχειρίζονται αυτούς τους πόρους δίνοντάς τους προτεραιότητα μεταξύ των προγραμμάτων προσκηνίου και τις υπηρεσίες στο παρασκήνιο.

Από προεπιλογή, τα Windows δίνουν προτεραιότητα στα προγράμματα προσκηνίου. Οι πρόσθετοι πόροι προκαλέσει προγράμματα να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα. Ωστόσο, εάν έχετε υπηρεσίες στο παρασκήνιο, όπως εκτύπωσης ή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που εκτελείται ενώ εργάζεστε και θέλετε να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα, μπορείτε να έχετε Windows μοιράζονται τους πόρους του επεξεργαστή ισοδύναμα μεταξύ των προγραμμάτων υπόβαθρου και προσκηνίου.

Σημείωση Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows XP σας ως διακομιστή, συνιστάται η εκχώρηση περισσότερων πόρων στις υπηρεσίες στο παρασκήνιο.

Για να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο την απόδοση των προγραμμάτων προσκηνίου και φόντου, ολοκληρώστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, τύπος sysdm.cpl με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER για να ανοίξετε το Ιδιότητες συστήματος παράθυρο διαλόγου.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Επιδόσεις Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Χρονοδιάγραμμα επεξεργαστή Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Προγράμματα Για να εκχωρήσετε περισσότερους πόρους του επεξεργαστή στα προγράμματα προσκηνίου. Αυτή η ρύθμιση συνιστάται για τους περισσότερους χρήστες.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες στο παρασκήνιο Για να εκχωρήσετε ισοδύναμες ποσότητες πόρων του επεξεργαστή σε όλες τις εκτελούμενες υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει τις εργασίες εκτύπωσης και εφαρμογές.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ Για να εφαρμόσετε προτιμήσεις και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.

Βήμα 2: Διαχείριση με μη αυτόματο τρόπο τη μνήμη υπολογιστή

Όταν ο υπολογιστής σας εγκατεστημένη φυσική μνήμη τυχαίας προσπέλασης (RAM) έχει σχεδόν εξαντληθεί, τα Windows προσθέτουν διαθέσιμη μνήμη χρησιμοποιώντας ένα αρχείο σελιδοποίησης, γενικά γνωστό ως εικονική μνήμη στον σκληρό δίσκο για να προσομοιώσουν τη φυσική μνήμη RAM. Από προεπιλογή, το αρχείο σελιδοποίησης εικονικής μνήμης που δημιουργείται κατά την εγκατάσταση είναι 1,5 φορές τη φυσική μνήμη RAM στον υπολογιστή σας. Επομένως, ένας υπολογιστής που έχει εγκατεστημένη μνήμη RAM 1GB θα έχει 1,5 GB εικονικής μνήμης.

Με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης για να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο. Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε τη χρήση εικονικής μνήμης, χωρίζοντας το χώρο αρχείου μεταξύ πολλαπλών μονάδων δίσκου και καταργώντας χώρο που έχει εκχωρηθεί από μονάδες δίσκου που είναι αργές ή χρησιμοποιούνται πολύ. Για να βελτιστοποιήσετε το χώρο εικονικής μνήμης, χωρίστε τον μεταξύ περισσότερων φυσικών μονάδων σκληρών δίσκων όσο το δυνατόν. Όταν επιλέγετε μονάδες δίσκου, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
 • Προσπαθήστε να αποφύγετε την ύπαρξη αρχείου σελιδοποίησης στην ίδια μονάδα με τα αρχεία συστήματος, συνήθως η μονάδα δίσκου C.
 • Αποφύγετε την τοποθέτηση αρχείου σελιδοποίησης σε μονάδα ανεκτικοί σε σφάλματα, όπως έναν τόμο με είδωλο ή ενός τόμου RAID-5. Τα αρχεία σελιδοποίησης δεν απαιτούν ανεκτικότητα σε σφάλματα και ορισμένοι υπολογιστές ανεκτικοί σε σφάλματα αντιμετωπίζουν αργής εγγραφής δεδομένων, επειδή εγγράφουν δεδομένα σε πολλές θέσεις.
 • Μην τοποθετείτε πολλαπλά αρχεία σελιδοποίησης σε διαφορετικά διαμερίσματα στην ίδια φυσική μονάδα δίσκου.
Πώς μπορείτε να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης της εικονικής μνήμης
Πρέπει να έχετε συνδεθεί ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας Administrators για να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία. Εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, ρυθμίσεις πολιτικής δικτύου μπορεί να μην σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία.

Για να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο το μέγεθος της εικονικής μνήμης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, τύπος sysdm.cpl με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Επιδόσεις Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Εικονική μνήμη Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
 4. Στην περιοχή [Μονάδα δίσκουΕτικέτα τόμου], κάντε κλικ στη μονάδα δίσκου που περιέχει το αρχείο σελιδοποίησης που θέλετε να αλλάξετε.
 5. Στην περιοχή Paging file size for selected drive, κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμοσμένο μέγεθος, πληκτρολογήστε ένα νέο μέγεθος αρχείου σελιδοποίησης σε megabyte (MB) με το Αρχικό μέγεθος (MB) ή Μέγιστο μέγεθος (MB) πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνολο.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ Για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου και να εφαρμόσετε τις αλλαγές.
Σημείωση Αφού αλλάξετε το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση των Windows. Εάν σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση, οι αλλαγές δεν θα ισχύσουν μέχρι να γίνει επανεκκίνηση των Windows.

Σημειώσεις
 • Για να επιλέξτε τα Windows το καλύτερο μέγεθος αρχείου σελιδοποίησης, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα. Το συνιστώμενο ελάχιστο μέγεθος είναι το ίδιο με 1,5 φορές μεγαλύτερο από τη μνήμη RAM στον υπολογιστή σας, και 3 φορές το σχήμα για το μέγιστο μέγεθος. Για παράδειγμα, εάν έχετε 256 MB μνήμης RAM, το ελάχιστο μέγεθος είναι 384 MB και το μέγιστο μέγεθος είναι 1152 MB.
 • Για βέλτιστες επιδόσεις, μην ρυθμίσετε το αρχικό μέγεθος σε τιμή μικρότερη από το ελάχιστο προτεινόμενο μέγεθος, στην περιοχή Συνολικό μέγεθος αρχείου σελιδοποίησης για όλες τις μονάδες δίσκου. Το προτεινόμενο μέγεθος είναι το ίδιο με 1,5 φορές μεγαλύτερο από τη μνήμη RAM στον υπολογιστή σας. Είναι καλή πρακτική να αφήνετε το αρχείο σελιδοποίησης στο συνιστώμενο μέγεθος καθώς η απόδοση μειώνεται εάν ένα αρχείο σελιδοποίησης είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθός του αν χρησιμοποιείτε συχνά προγράμματα που χρησιμοποιούν μεγάλη ποσότητα μνήμης, όπως προγράμματα γραφικών ή παιχνίδια.
 • Συνιστούμε ιδιαίτερα να μην απενεργοποιείτε ή να διαγράψετε το αρχείο σελιδοποίησης, επειδή αυτό μπορεί να μειώσει την απόδοση του υπολογιστή. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να διαγράψετε ένα αρχείο σελιδοποίησης, ρυθμίστε το αρχικό μέγεθος και το μέγιστο μέγεθος στο μηδέν, ή κάντε κλικ στο κουμπί Δεν υπάρχει αρχείο σελιδοποίησης.
Τρόπος βελτιστοποίησης της χρήσης μνήμης
Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της μνήμης του υπολογιστή σας ώστε να απεικονίζει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιείται ως σταθμό εργασίας και λιγότερο ως διακομιστή, μπορείτε να αυξήσετε τις επιδόσεις εκχωρώντας περισσότερη μνήμη στα προγράμματά σας. Τα προγράμματα θα λειτουργούν ταχύτερα και το μέγεθος της μνήμης cache θα παραμείνει το προεπιλεγμένο μέγεθος που συνοδεύει τα Windows XP. Εναλλακτικά, μπορείτε να ορίσετε καλλιέργειας περισσότερη μνήμη του υπολογιστή για περισσότερη μνήμη cache συστήματος εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιείται κυρίως ως διακομιστής ή εάν χρησιμοποιείτε προγράμματα που απαιτούν μεγάλη μνήμη cache.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, τύπος sysdm.cpl με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Επιδόσεις Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Χρήση της μνήμης Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Προγράμματα Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας κυρίως ως σταθμό εργασίας και λιγότερο ως διακομιστή. Αυτή η επιλογή εκχωρεί περισσότερη μνήμη στα προγράμματά σας.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Μνήμη cache του συστήματος Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιείται κυρίως ως διακομιστής ή εάν χρησιμοποιείτε προγράμματα που χρησιμοποιούν μεγάλη μνήμη cache.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ Για να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.

Βήμα 3: Αλλάξτε με μη αυτόματο τρόπο τα οπτικά εφέ

Τα Windows παρέχουν πολλές επιλογές για να ορίσετε τα οπτικά εφέ του υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εμφανίσετε σκιές κάτω από τα μενού ή μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των Windows για να εμφανίσετε όλα τα περιεχόμενα ενός παραθύρου ενώ μπορείτε να μετακινήσετε το παράθυρο στην οθόνη σας.

Σημείωση Αν και πολλά από τα οπτικά εφέ μπορούν να καταστήσουν τον υπολογιστή πιο απολαυστική παρέχοντας ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον, μπορούν να επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας.

Τα Windows παρέχουν επιλογές για να ενεργοποιήσετε όλες τις επιλογές οπτικά εφέ, απενεργοποιήστε όλες τις επιλογές ή τις αυτοματοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ή να ορίσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες επιλογές επιλέγοντας για τον εαυτό σας τα οπτικά εφέ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Για να αλλάξετε τα οπτικά εφέ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, τύπος sysdm.cpl με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Για προχωρημένους καρτέλα, και στη συνέχεια, στην περιοχή Επιδόσεις Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Οπτικά εφέ καρτέλα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Αφήστε τα Windows να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για τον υπολογιστή μου Για να επιλέξετε τα οπτικά εφέ τα Windows.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση για βέλτιστη εμφάνιση Για να ρυθμίσετε τα Windows προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις για βέλτιστη εμφάνιση.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση για βέλτιστη απόδοση Για να ρυθμίσετε τα Windows προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις για βέλτιστες επιδόσεις.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή, και στη συνέχεια, επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου για τα είδη που θέλετε να ενεργοποιήσετε. Καταργήστε τα πλαίσια ελέγχου για τα στοιχεία που θέλετε να απενεργοποιήσετε.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ Για να εφαρμόσετε τις αλλαγές και να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.
Σημείωση Ανεξάρτητα από την επιλογή οπτικά εφέ που επιλέγετε, μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε τη ρύθμιση επιλέγοντας ή καταργώντας τα στοιχεία που παρατίθενται. Εάν αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο, το Προσαρμογή κουμπί θα επιλεγούν αυτόματα.

Γλωσσάρι

πρόγραμμα παρασκηνίου Ένα πρόγραμμα παρασκηνίου είναι ένα πρόγραμμα που εκτελείται ενώ ο χρήστης εκτελεί κάποια άλλη εργασία. Ο μικροεπεξεργαστής του υπολογιστή εκχωρεί λιγότερους πόρους σε προγράμματα παρασκηνίου σε σχέση με τα προγράμματα προσκηνίου.

μεταβλητή περιβάλλοντος Μια μεταβλητή περιβάλλοντος είναι μια συμβολοσειρά πληροφοριών περιβάλλοντος όπως μια μονάδα δίσκου, διαδρομή ή όνομα αρχείου που συσχετίζεται με ένα συμβολικό όνομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "σύστημα" του πίνακα ελέγχου ή την εντολή set στη γραμμή εντολών για να καθορίσετε τις μεταβλητές περιβάλλοντος.

πρόγραμμα προσκηνίου Ένα πρόγραμμα στο προσκήνιο είναι ένα πρόγραμμα που εκτελείται στο ενεργό παράθυρο (το παράθυρο επάνω από όλα με τη γραμμή τίτλου επισημαίνεται). Το πρόγραμμα προσκηνίου αποκρίνεται σε εντολές που δίδονται από το χρήστη.

τόμος με είδωλο Ένας τόμος με είδωλο είναι ένας τόμος ανεκτικός που δημιουργεί αντίγραφα δεδομένων σε δύο φυσικούς δίσκους. Ένας τόμος κατοπτρισμού παρέχει πλεονάζοντα δεδομένα, χρησιμοποιώντας δύο πανομοιότυπους τόμους. Αυτοί οι τόμοι αυτοί ονομάζονται κατοπτρισμένοι. Δημιουργούν διπλότυπα αντίγραφα των πληροφοριών που περιέχονται στον τόμο. Το είδωλο βρίσκεται πάντοτε σε διαφορετικό δίσκο. Εάν ένας από τους φυσικούς δίσκους παρουσιάσει σφάλμα, τα δεδομένα στη μονάδα δίσκου που απέτυχε δεν είναι διαθέσιμο, αλλά το σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί στο είδωλο του άλλου δίσκου. Μπορείτε να δημιουργήσετε είδωλα τόμων μόνο σε δυναμικούς δίσκους.

αρχείο σελιδοποίησης Γενικά γνωστό ως "εικονική μνήμη", ένα αρχείο σελιδοποίησης είναι μια ενότητα ενός σκληρού δίσκου που έχει δημιουργηθεί για να επεκτείνετε τη διαθέσιμη μνήμη. Όταν τα Windows εξαντλείται στη φυσική μνήμη (RAM), που είναι εγκατεστημένη, το αρχείο σελιδοποίησης θα χρησιμοποιηθεί ως "εικονική" μνήμη. Από προεπιλογή, τα Windows μεταφέρουν δεδομένα για υπηρεσίες παρασκηνίου και αδρανή προγράμματα σε αυτό το αρχείο σελιδοποίησης για να απελευθερώσουν περισσότερη μνήμη RAM για προγράμματα που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή.

διαμέρισμα Ένα διαμέρισμα είναι τμήμα ενός φυσικού δίσκου που λειτουργεί σαν να ήταν ξεχωριστός φυσικός δίσκος. Αφού δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα, πρέπει να διαμορφώσετε και να αντιστοιχίσετε ένα γράμμα μονάδας δίσκου πριν να αποθηκεύσετε δεδομένα σε αυτό. Σε βασικούς δίσκους, τα διαμερίσματα είναι γνωστά ως βασικοί τόμοι. Οι βασικοί τόμοι περιλαμβάνουν πρωτεύοντα διαμερίσματα και μονάδες λογικών δίσκων. Στους δυναμικούς δίσκους, τα διαμερίσματα είναι γνωστά ως δυναμικοί τόμοι. Οι δυναμικοί τόμοι περιλαμβάνουν τόμους απλή, διαγραμμισμένους, διευρυμένους, με είδωλο και RAID-5.

Τόμος RAID-5 Ένας τόμος RAID-5 είναι ένας τόμος με ανοχή σφαλμάτων με δεδομένα και ισοτιμία ασυνεχώς διαγραμμισμένα σε τρεις ή περισσότερους φυσικούς δίσκους. Η ισοτιμία είναι μια τιμή υπολογισμού που χρησιμοποιείται για την αναδόμηση δεδομένων μετά από αποτυχία. Εάν ένα τμήμα ενός φυσικού δίσκου αποτύχει, το Windows δημιουργεί εκ νέου τα δεδομένα που περιέχονταν στο τμήμα από τα υπόλοιπα δεδομένα και ισοτιμία. Μπορείτε να δημιουργήσετε τόμους RAID-5 μόνο σε δυναμικούς δίσκους και δεν μπορείτε να αντικατοπτρίσετε ή να επεκτείνετε τόμους RAID-5.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Εάν αυτές οι μέθοδοι δεν λύθηκε το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία Web της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών της Microsoft για να βρείτε άλλες λύσεις στο πρόβλημά σας. Ορισμένες υπηρεσίες που παρέχουν οι τοποθεσίες Web της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών της Microsoft περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Γνωσιακή βάση με δυνατότητα αναζήτησης: Αναζήτηση πληροφοριών τεχνικής υποστήριξης και εργαλείων Βοήθειας για τα προϊόντα της Microsoft.
 • Κέντρα παροχής λύσεων: Προβολή συνήθων ερωτήσεων και βασικών θεμάτων υποστήριξης για ένα συγκεκριμένο προϊόν.
 • Άλλες επιλογές υποστήριξης: Χρησιμοποιήστε το Web για να υποβάλετε μια ερώτηση, να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft ή στείλετε τα σχόλιά σας.
Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ρύθμιση επιλογών επιδόσεων στα Windows XP, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη:
http://support.Microsoft.com/contactus


Για βοήθεια σχετικά με ζητήματα επιδόσεων συστήματος στα Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο web:

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης του αρχείου σελιδοποίησης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
307886Τρόπος μετακίνησης του αρχείου σελιδοποίησης στα Windows XP

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308417 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbacwsurvey kbvirtualmem kbenv kbmt KB308417 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 308417

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com