Τρόπος χρήσης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και φακέλων στα Windows XP Home Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 308422 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR308422

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν τοποθεσία της Microsoft στο web: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για αρχεία και φακέλους σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows XP Home Edition. Παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνεται το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση των Windows XP, δεν είναι συμπεριλαμβάνονται αυτόματα με μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση των Windows XP Home Edition. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο για μια επίδειξη του πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σας. Για να παρακολουθήσετε το βίντεο, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Αυτό το άρθρο προορίζεται για αρχάριους έως μέσους χρήστες υπολογιστών.

Ίσως είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τα βήματα Εάν εκτυπώσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

Πώς να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Πριν να μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών πληροφοριών στον υπολογιστή σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνονται στο CD των Windows XP Home Edition.

Σημείωση Εάν τα Windows XP Home Edition ήταν προεγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και δεν έχετε το αρχικό CD των Windows XP, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή ή επισκεφθείτε την τοποθεσία του κατασκευαστή στο Web, για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που θα αγοράσετε ξεχωριστά.

Για να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από το CD των Windows XP:
 1. Τοποθετήστε το CD των Windows XP στη τη μονάδα CD ή DVD του υπολογιστή.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος.
 3. Εντοπίστε το CDDrive: \ValueAdd\Msft\Ntbackup φάκελο του CD.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο Ntbackup.msi Για να εγκαταστήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 5. Όταν το αντίγραφο ασφαλείας ή Οδηγός επαναφοράς σάς, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.
 6. Αφαιρέστε το CD των Windows XP.
Τώρα που έχετε εγκαταστήσει το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε αντίγραφα σημαντικών πληροφοριών.

Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και φακέλων, θα πρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή ως διαχειριστής ή ως χρήστης που είναι μέρος της ομάδας Administrators. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στα Windows με ένα λογαριασμό χρήστη που είναι διαχειριστής του υπολογιστή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/gp/admin
Σημείωση Τα ακόλουθα βήματα εξηγούν τον τρόπο χρήσης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων σας με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Restore Wizard για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων σας. Ωστόσο, τα βήματα θα είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που παρατίθενται στην ενότητα που ακολουθεί.

Βήμα 1: Ξεκινήστε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 2. Τύπος Ntbackup.exe με το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ ΟΚ.

  Σημείωση Εάν λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει τα βήματα στην ενότητα "Τρόπος εγκατάστασης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας" σωστά:
  Τα Windows δεν είναι δυνατό να βρουν 'ntbackup.exe'

Βήμα 2: Επιλογή στοιχείων για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και επιλέξτε τη θέση για το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Λειτουργία για προχωρημένους.

  Σημείωση Αν ξεκινά η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά οδηγού, το βοηθητικό πρόγραμμα εκτελείται σε λειτουργία τον οδηγό. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του Ξεκινάτε πάντα σε λειτουργία οδηγού πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια ξεκινήστε πάλι το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και "Οδηγό επαναφοράς", θα είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που παρατίθενται στην ενότητα που ακολουθεί τα βήματα.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στην καρτέλα.
 3. Σχετικά με το Εργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα.
 4. Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα στα προγράμματα οδήγησης που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Εάν επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους, αναπτύξτε τη μονάδα δίσκου όπου βρίσκονται αυτά τα αρχεία ή τους φακέλους. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου για τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.
 5. Επιλέξτε το Κατάσταση του συστήματος το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται στην περιοχή Ο υπολογιστής μου στο παράθυρο περιήγησης.

  Σημείωση Εάν θέλετε να αντίγραφα δεδομένων αρχείων και ρυθμίσεων συστήματος, αντίγραφα όλων των δεδομένων στον υπολογιστή σας και τα δεδομένα κατάστασης του συστήματος. Τα δεδομένα κατάστασης συστήματος περιλαμβάνουν το μητρώο, τη βάση δεδομένων καταχώρησης κλάσης COM +, αρχεία στην προστασία αρχείων των Windows, τα αρχεία εκκίνησης και άλλα αρχεία του συστήματος.
 6. Εάν το Προορισμός του αντιγράφου ασφαλείας η λίστα είναι διαθέσιμη, κάντε κλικ στον προορισμό αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  Σημείωση Εάν έχετε επιλέξει Αρχείο σε αυτό το βήμα, πληκτρολογήστε την πλήρη διαδρομή και το όνομα αρχείου για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε το Όνομα μέσου ή το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας πλαίσιο.

  Μπορείτε να καθορίσετε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ως προορισμό για το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Συνήθως, τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας έχουν την επέκταση ονόματος αρχείου .bkf. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επέκταση ονόματος αρχείου που θέλετε.

Βήμα 3: Έναρξη της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Για να ανοίξετε το Πληροφορίες για την εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παράθυρο διαλόγου.
 2. Στην περιοχή Εάν το μέσο αποθήκευσης περιέχει ήδη αντίγραφα ασφαλείας, κάντε ένα από τα εξής:
  • Εάν θέλετε να προσαρτήσετε αυτό το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας σε προηγούμενα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Προσάρτηση αυτού του αντιγράφου ασφαλείας στο μέσο αποθήκευσης. Αυτή η επιλογή προσθέτει το νέο αντίγραφο ασφαλείας στο υπάρχον αρχείο αντιγράφων ασφαλείας έτσι ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε όλα τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας σε ένα αρχείο. Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη, εάν κάποια στιγμή θελήσετε να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας από μια συγκεκριμένη ημέρα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το μέγεθος του αρχείου αντιγράφων ασφαλείας θα αυξηθεί με κάθε νέο αντίγραφο ασφαλείας. Ίσως θέλετε να παρακολουθείτε το μέγεθος του αρχείου για να βεβαιωθείτε ότι δεν γεμίζει του σκληρού δίσκου σας σε ένα χρονικό διάστημα. Εάν το αρχείο είναι πολύ μεγάλο, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εναλλακτικά, εάν σας απασχολεί το αρχείο χρησιμοποιώντας πάρα πολύ χώρο στον σκληρό δίσκο, επιλέξτε Αντικατάσταση των δεδομένων του μέσου με αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αντί για αυτό.
  • Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε προηγούμενα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας με αυτό το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Αντικατάσταση των δεδομένων του μέσου με αυτό το αντίγραφο ασφαλείας. Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη εάν θέλετε να διατηρήσετε τα τρέχοντα αντίγραφα ασφαλείας μόνο και δεν σας ενδιαφέρει διατηρώντας τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή Εάν ανησυχείτε για το αρχείο χρησιμοποιώντας πάρα πολύ χώρο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.
 4. Επιλέξτε το Επαλήθευση δεδομένων μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας το πλαίσιο ελέγχου.
 5. Με το Τύπος αντιγράφων ασφαλείας πλαίσιο, κάντε κλικ στον τύπο αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε να δημιουργήσετε. Για μια περιγραφή κάθε τύπο αντιγράφου ασφαλείας, κάντε κλικ στον τύπο αντιγράφου ασφαλείας και η περιγραφή εμφανίζεται στην περιοχή "Περιγραφή". Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τύπους αντιγράφων ασφαλείας:
  • Κανονική
  • Αντίγραφο
  • Τμηματική
  • Διαφορική
  • Ημερήσια
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Α Πρόοδος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου και ξεκινά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Βήμα 4: Κλείστε το βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

 1. Όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο.
 2. Σχετικά με το Εργασία μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος.

ΕΠΌΜΕΝΑ ΒΉΜΑΤΑ

Εάν αυτά τα βήματα δεν λειτουργούν ή εάν έχετε προβλήματα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web για να βρείτε λύσεις στο πρόβλημά σας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε αυτήν την τοποθεσία Web για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σημαντικών πληροφοριών στον υπολογιστή σας. Ακολουθούν ορισμένες υπηρεσίες που παρέχει την τοποθεσία των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web:
 • Με δυνατότητα αναζήτησης Γνωσιακής βάσης: Αναζήτηση πληροφοριών τεχνικής υποστήριξης και εργαλείων αυτοβοήθειας για προϊόντα της Microsoft.
 • Κέντρα παροχής λύσεων: Προβάλετε συνήθεις ερωτήσεις συγκεκριμένο προϊόν και βασικών θεμάτων υποστήριξης.
 • Άλλες επιλογές υποστήριξης: Χρησιμοποιήστε το Web για να υποβάλετε μια ερώτηση, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft ή αποστολή σχολίων.
Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη Βοήθεια που αναζητάτε μέσω της τοποθεσίας των υπηρεσιών υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web, ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη:
http://support.Microsoft.com/contactus

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακολουθήστε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του βοηθητικού προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί " αναπαραγωγή ".

Σημείωση Για να δείτε το βίντεο, πρέπει να έχετε Microsoft Windows Media Player 7.0 ή νεότερη έκδοση εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Windows Media player, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/WindowsMedia/Download/AllDownloads.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 308422 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbceip kbarttypeshowme kbhowtomaster kbmt KB308422 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 308422

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com