A következő hibaüzenetek jelennek meg, amikor az Outlook vagy az Outlook Express alkalmazásban e-mail üzeneteket küld vagy fogad

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 813514 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Ha megpróbál üzenetet küldeni a Microsoft Office Outlook vagy az Outlook Express alkalmazásban, a következőkhöz hasonló hibaüzenet jelenhet meg:
 • Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot.
 • A kiszolgáló nem található. (Fiók:fiók neve, POP kiszolgáló:'mail', Hibaszám: 0x800ccc0d)
 • A(z) 'kiszolgáló neve – Küldés és fogadás' feladat hibát jelzett (0x800ccc0f): 'A kiszolgálóval létesített kapcsolat megszakadt. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a kiszolgáló rendszergazdájához vagy internetszolgáltatójához. A kiszolgáló válasza: ? ? K'
 • A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ezt okozhatta a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó inaktivitás. Fiók: fiók neve, kiszolgáló: 'kiszolgáló neve', protokoll: POP3, kiszolgáló válasza: '+OK', port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, hibaszám: 0x800ccc0f
 • A(z) 'SMTP-kiszolgáló neve – Küldés és fogadás' feladat hibát jelzett (0x80042109): 'Az Outlook nem tud kapcsolatot teremteni a kimenő levelek (SMTP) kiszolgálójával. Ha az üzenet többször is megjelenik, kérjen segítséget a kiszolgáló rendszergazdájától vagy az internetszolgáltatótól.'
 • A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a fogadó kiszolgáló (POP) nem válaszolt. 0x8004210a
 • Időtúllépés következett be, miközben a kiszolgálóval kommunikált. 0x800ccc19
További információk a hibaüzenetekről

Az időtúllépési üzenetek megoldásáról a „További információk” című szakaszban talál további információt.

A megoldás

A fenti hibaüzenetek megjelenésének leggyakoribb oka az, hogy az Outlook vagy az Outlook Express alkalmazás az internetkapcsolattal vagy a levelezőfiókokkal kapcsolatos beállításai nem megfelelők. Először ellenőrizze, hogy kapcsolódik-e az internetre. Ehhez ugorjon a 1. módszerhez.

Megjegyzés: A cikkben leírt módszereket kezdő és haladó felhasználók is alkalmazhatják.

1. módszer: Annak ellenőrzése, hogy kapcsolódik-e az internetre

2. módszer: A fiókbeállítások helyességének ellenőrzése

Speciális hibaelhárítás

Ha egyeztette az e-mail kiszolgálója beállításait az e-mail szolgáltatójával, de az továbbra is hibákat tapasztal az e-mailek küldése és fogadása során, hajtsa végre a következő lépéseket. Ha nem kíván önállóan próbálkozni a leírt speciális hibaelhárítási módszerekkel, kérjen segítséget a rendszergazdától, vagy forduljon a Microsoft ügyfélszolgálatához. Végezze el a következő műveleteket az itt megadott sorrendben. Az egyes módszerek alkalmazása után ellenőrizze, hogy megszűnt-e a hiba.

3. módszer: Az Outlook indítása csökkentett módban

4. módszer: Új e-mail profil létrehozása

5. módszer: Gyanús üzenetek törlése a postafiókból

6. módszer: További javaslatok keresése a víruskereső gyártójának webhelyén

7. módszer: Az Outlook Express javítása

8. módszer: A terjesztési listán található összes SMTP e-mail cím érvényességének ellenőrzése

9. módszer: A tűzfalszoftver beállításainak ellenőrzése

További információ

Ha a hibakódot időtúllépésről tájékoztató hibaüzenet is kíséri, elképzelhető, hogy a probléma megoldható a kiszolgálóra vonatkozó időtúllépési érték növelésével az Outlook vagy az Outlook Express alkalmazásban. Ha növelni kívánja a kiszolgálóra vonatkozó időtúllépési értéket, használja a következő módszerek közül azt, amelyik megfelel a számítógépen telepített Outlook vagy Outlook Express verziójának.

Outlook 2010 és Outlook 2013

Outlook 2007 esetén


Outlook 2002 és Outlook 2003 esetén

Outlook 2000 – vállalati vagy munkacsoportos mód (CW) esetén

Outlook 2000 – csak internetes levelezést támogató mód (IMO) esetén


Outlook Express 5.x és 6.0 esetén

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsoft vállalattól független gyártók termékei. A termékek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Következő lépések

Ha a fenti módszerek egyike sem működött, a problémára további megoldásokat kereshet a Microsoft ügyfélszolgálatának webhelyén. A Microsoft ügyfélszolgálatának webhelyén többek között a következő szolgáltatások érhetők el:
 • Kereshető Tudásbázis: Műszaki tanácsadási információk és Microsoft-termékekhez készült segítségnyújtó eszközök keresése.
 • Megoldásközpontok: Az egyes termékekkel kapcsolatos gyakori kérdések és az azokra adott válaszok megtekintése.
 • Egyéb támogatási lehetőségek: Kérdések feltevése az interneten keresztül, kapcsolatfelvétel a Microsoft ügyfélszolgálatával, illetve visszajelzés küldése.
Ha továbbra is problémákat tapasztal, célszerű felvenni a Microsoft ügyfélszolgálatával:

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 813514 - Utolsó ellenőrzés: 2013. október 3. - Verziószám: 6.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook Express 5.5
Kulcsszavak: 
kbresolve kbtshoot kbsendmail kbemail kberrmsg kbprb kbcip kbsmbportal KB813514
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com