Az Office 2003 szoftvercsomag programjainak és szolgáltatásainak telepítése, javítása és újratelepítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 821593 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk Microsoft Office 2000 programcsomagra vonatkozó változata a Tudásbázis következő számú cikke: 264625.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk a Microsoft Office 2003 különböző programjainak és szolgáltatásainak telepítését, javítását és újratelepítését ismerteti.

A jelen cikkben foglalt információk a Microsoft Office súgójában is megtalálhatók. Az információk súgóban való megtekintéséhez a hivatkozásokat ismertető szakasz tartalmaz tudnivalókat.

További információ

A jelen szakaszban található információk segítséget nyújtanak az Office 2003 különböző szolgáltatásainak telepítéséhez, javításához és újratelepítéséhez.

Az Office 2003 egyes szolgáltatásainak telepítése

Egy még nem telepített szolgáltatás használatának első megkísérlésekor az Office 2003 programcsomag általában automatikusan telepíti a szóban forgó szolgáltatást. Ha például a Microsoft Office Excel 2003 Adatok menüjében a Külső adatok importálása, majd az Új adatbázis-lekérdezés parancsra kattint, a rendszer automatikusan telepíti a Microsoft Query programot.

Ha az Office 2003 nem telepíti automatikusan a kívánt szolgáltatást, hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Lépjen ki minden programból.
 2. Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.
 3. Kattintson duplán a Programok telepítése és törlése ikonra, kattintson a Microsoft Office 2003 elemre, majd a Módosítás gombra.
 4. A Microsoft Office 2003 – telepítés párbeszédpanelen jelölje be a Szolgáltatások hozzáadása/eltávolítása választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. Jelölje be azoknak az összetevőknek a jelölőnégyzetét, amelyekről biztonsági másolatot szeretne készíteni.
 6. Jelölje be az Alkalmazások részletes testreszabása jelölőnégyzetet, majd kattintson a Tovább gombra.
 7. Bontsa ki a testreszabni kívánt termék csomópontját, kattintson a szolgáltatás neve mellett balra található ikonra, majd kattintson a kívánt telepítési állapotra. Ha például valamelyik szolgáltatást el kívánja távolítani, állítsa annak állapotát Nem érhető el értékre. A szolgáltatás azonnali telepítéséhez válassza A sajátgépről fut lehetőséget, vagy kattintson az Első használatkor telepítendő elemre, ha a szolgáltatást az első használat alkalmával kívánja telepíteni.
 8. Ha befejezte a telepítési állapotok módosítását, kattintson a Frissítés gombra.

Office-programok javítása vagy újratelepítése

Ezen eljárással felderítheti és kijavíthatja a telepített Microsoft Office-programokkal, például a beállításjegyzék beállításaival és a hiányzó telepítőfájlokkal kapcsolatos problémákat. Az eljárás ugyanakkor nem használható személyes fájlok, például munkalapok vagy sablonok javítására.

Az alábbiakban ismertetett módszerek két különböző módot mutatnak be a telepített programokkal kapcsolatos problémáknak a Hibakeresés és javítás eszköz segítségével történő felderítésére és javítására.

1. módszer: A Hibakeresés és javítás eszköz futtatása a Súgó menüből

 1. Kattintson az Office-programok valamelyikében a Súgó menü Hibakeresés és javítás parancsára.
 2. Kattintson az Indítás gombra.
Megjegyzés: A Start menüre mutató parancsikonok helyreállításához jelölje be a Javítás során az egyéni parancsikonok helyreállítása jelölőnégyzetet.

2. módszer: A Hibakeresés és javítás eszköz futtatása a Programok telepítése és törlése szolgáltatásból

 1. Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.
 2. Kattintson duplán a Programok telepítése és törlése ikonra, kattintson a Microsoft Office 2003 elemre, majd a Módosítás gombra.
 3. A Microsoft Office 2003 – telepítés párbeszédpanelen válassza az Újratelepítés vagy javítás lehetőséget, majd kattintson a Tovább gombra.
 4. Jelölje be Az Office újratelepítése vagy Az Office telepítési hibáinak megkeresése és kijavítása választógombot, majd kattintson a Telepítés gombra.
Megjegyzés: Ha az Office telepítési hibáinak megkeresését és kijavítását választja, a Microsoft Office parancsikonjainak visszaállításához jelölje be A Start menü parancsikonjainak visszaállítása jelölőnégyzetet.

Hivatkozások

A Microsoft Office egyes szolgáltatásainak telepítéséről és eltávolításáról további információért kattintson a Súgó menü Microsoft terméknév súgója parancsára, írja be az Egyes összetevők telepítése és eltávolítása kifejezést az Office Segéd vagy a Válasz varázsló keresőmezőjébe, és kattintson a Keresés gombra a témakörök megtekintéséhez.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 821593 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 27. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office Publisher 2003
Kulcsszavak: 
kbrepair kbsetup kbinfo KB821593
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com