Installera eller reparera och installera om Office 2003-program och -funktioner

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 821593 - Visa produkter som artikeln gäller.
En version av den här artikeln för Microsoft Office 2000 finns i 264625.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

I den här artikeln beskrivs hur du installerar eller reparerar och installerar om enskilda program och funktioner i Microsoft Office 2003.

Informationen i den här artikeln finns också i hjälpen för Microsoft Office. Instruktioner för visning av den här informationen i hjälpen finns i avsnittet "Referenser".

Mer Information

Använd informationen i det här avsnittet för att installera eller reparera och installera om enskilda funktioner i Office 2003.

Installera enskilda funktioner i Office 2003

När du första gången försöker använda en funktion i Office 2003 som inte är installerad, installeras funktionen i allmänhet automatiskt. Om du till exempel pekar på Hämta externa dataData-menyn i Microsoft Office Excel 2003 och sedan klickar på Kör databasfråga, installeras Microsoft Query automatiskt.

Om funktionen du vill ha inte installeras automatiskt i Office 2003 gör du följande:
 1. Avsluta alla program.
 2. Klicka på Start och sedan på Kontrollpanelen.
 3. Dubbelklicka på Lägg till eller ta bort program, klicka på Microsoft Office 2003 och klicka på Ã?ndra.
 4. Klicka på Lägg till eller ta bort funktioner i dialogrutan Installationsprogram för Microsoft Office 2003 och klicka på Nästa.
 5. Markera kryssrutorna för komponenterna du vill installera.
 6. Markera kryssrutan Välj avancerad anpassning av program och klicka på Nästa.
 7. Expandera produkten du vill anpassa, klicka på ikonen till vänster om funktionsnamnet och klicka sedan på önskat installationstillstånd. Om du till exempel vill ta bort en funktion anger du den som Inte tillgänglig. Om du vill installera en funktion omedelbart klickar du på Kör från datorn, eller så klickar du på Installeras vid första körningen om du vill installera funktionen när den efterfrågas första gången.
 8. När du har gjort alla ändringar av installationstillstånden klickar du på Uppdatera.

Reparera eller installera om Office-program

Genom de här åtgärderna identifieras och repareras problem med installerade Microsoft Office-program, till exempel registerinställningar och installationsfiler som saknas. Däremot repareras inte personliga filer som kalkylblad och mallar.

Följande två metoder är olika sätt att använda Identifiera och reparera för att identifiera och reparera problem med installerade program.

Metod 1: Kör Identifiera och reparera på Hjälp-menyn

 1. Klicka på Identifiera och repareraHjälp-menyn i valfritt Office-program.
 2. Klicka på Start.
Obs! För att återställa programgenvägar till Start-menyn måste du kontrollera att kryssrutan Återställ mina genvägar under processen är markerad.

Metod 2: Kör Identifiera och reparera från Lägg till eller ta bort program

 1. Klicka på Start och sedan på Kontrollpanelen.
 2. Dubbelklicka på Lägg till eller ta bort program, klicka på Microsoft Office 2003 och klicka på Ändra.
 3. Klicka på Installera om eller reparera i dialogrutan Installationsprogram för Microsoft Office 2003 och sedan på Nästa.
 4. Klicka på Installera om Office eller Identifiera och reparera fel i installationen av Office och sedan på Installera.
Obs! Om du väljer att identifiera och reparera problem i din installation av Microsoft Office markerar du kryssrutan Återställ mina genvägar på Start-menyn, så att genvägarna till Microsoft Office återskapas.

Referenser

Om du vill veta mer om hur du installerar eller tar bort enskilda funktioner i Microsoft Office gör du följande: klicka på Hjälp om Microsoft-produktHjälp-menyn, skriv Installera eller ta bort enskilda komponenter i Office-assistenten eller Svarsguiden och klicka på Sök så att avsnitten visas.
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 821593 - Senaste granskning: den 27 juni 2014 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office Publisher 2003
Nyckelord: 
kbrepair kbsetup kbinfo KB821593

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com