Az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás bekapcsolásakor 1068-as hibáról tájékoztató üzenet jelenik meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 827328 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Az Internetkapcsolat megosztása varázsló futtatásakor a következő hibaüzenetek egyike jelenhet meg:
Hiba történt az internetkapcsolat megosztásának engedélyezése közben. A függő szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.
– vagy –
1068-as hiba: A függő szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.

A megoldás

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az Automatikus javítás című részre. A probléma saját kezű javításáról a Kézi javítás című szakaszban tájékozódhat.

Automatikus javításA probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy a fölötte látható gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50562


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi változatával is működik.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően ugorjon a Megoldódott a probléma? című szakaszra.Kézi javítás

A probléma megoldásához győződjön meg arról, hogy minden függő szolgáltatás el van indítva. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:  
 1. Kattintson a Start menü Súgó és támogatás parancsára.
 2. Kattintson a Válasszon egy feladatot felirat alatt található Az Eszközök használatával megjelenítheti a számítógép adatait, és problémákat diagnosztizálhat hivatkozásra.
 3. Kattintson az Eszközök területen a Rendszerkonfigurációs segédprogram elemre.
 4. A jobb ablaktáblán kattintson A Rendszerkonfiguráció segédprogram megnyitása hivatkozásra. Ekkor megjelenik a Rendszerkonfiguráció segédprogram.
 5. Kattintson a Szolgáltatások fülre.
 6. Gondoskodjon arról, hogy az alábbi szolgáltatások mindegyike be legyen kapcsolva. A szolgáltatásokat a mellettük lévő jelölőnégyzet bejelölésével kapcsolhatja be.
  • Alkalmazásréteg átjárószolgáltatása
  • Hálózati kapcsolatok
  • Hálózati helyfigyelés
  • Plug and Play
  • Távelérés - automatikus kapcsolódás kezelője
  • Távelérési csatlakozáskezelő
  • Távoli eljáráshívás (RPC)
  • Tárcsázó
 7. Kattintson az OK, majd az Újraindítás gombra.
 8. Miután a Windows újraindult, futtassa újra az Internetkapcsolat megosztása varázslót.

Hivatkozások

A problémáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál további információt a cikk számára kattintva:
241584 A szolgáltatás nem indul el és 1058-as számú hibát jelez

Megoldódott a probléma?

 • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha igen, nincs más teendője. Ha a probléma nem szűnt meg, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
 • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 827328 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 26. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbsecurity kbmisctools kbmsifixme kbfixme KB827328
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com