0x8004210A, 0x800CCC0B vagy 0x8004210B jelű hibaüzenet egy POP3 típusú e-mail fiókon keresztüli levélküldés és -fogadás során

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 827349 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Problémaleírás

Ha egy POP3 rendszerű e-mail fiókon keresztül próbál meg leveleket küldeni és fogadni a Microsoft Outlook 2002 alkalmazásban, az alábbi hibaüzenetek valamelyike jelenik meg:

1. üzenet
A(z) „SMTP-kiszolgáló neve – Küldés és fogadás” feladat hibát jelzett (0x8004210A): A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a fogadó kiszolgáló (POP) nem válaszolt. Ha ez az üzenet a továbbiakban is megjelenik, forduljon internetszolgáltatójához vagy a kiszolgáló rendszergazdájához.


2. üzenet
A(z) „gépnév.tartomány.xom – küldés és fogadás” feladat hibát jelzett (0x800CCC0B): Ismeretlen hiba: 0x800CCC0B


3. üzenet
A(z) „SMTP-kiszolgáló neve – Küldés és fogadás” feladat hibát jelzett (0x8004210A): A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a küldő kiszolgáló (SMTP) nem válaszolt. Ha ez az üzenet a továbbiakban is megjelenik, forduljon internetszolgáltatójához vagy a kiszolgáló rendszergazdájához.


4. üzenet
A(z) „Küldés” feladat hibát jelzett (0x8004210B): A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a küldő kiszolgáló (SMTP) nem válaszolt. Ha ez az üzenet a továbbiakban is megjelenik, forduljon internetszolgáltatójához vagy a kiszolgáló rendszergazdájához.


5. üzenet
A(z) „Küldés és fogadás” feladat hibát jelzett (0x800CCC0B): Ismeretlen hiba: 0x800CCC0B


6. üzenet
A(z) „Küldés” feladat hibát jelzett (0x8004210B): A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a küldő kiszolgáló (SMTP) nem válaszolt. Ha ez az üzenet a továbbiakban is megjelenik, forduljon internetszolgáltatójához vagy a kiszolgáló rendszergazdájához.
Megjegyzés: A fenti hibaüzenetek előtt megjelenhet az Internet biztonsági figyelmeztetés párbeszédpanel is.

Megoldás

A probléma megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Telepítse és engedélyezze a következő cikkben ismertetett gyorsjavítást:

  A gyorsjavítás beszerzése

  A hiba javítását az Outlook 2002 alkalmazáshoz a Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után, 2003. szeptember 5-én kiadott gyorsjavító csomag tartalmazza. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
  827149 Az Outlook 2002 alkalmazáshoz a Service Pack 2 szervizcsomag kiadása után, 2003. szeptember 5-én kiadott gyorsjavító csomag elérhetősége
 2. Engedélyezze a gyorsjavítást. A gyorsjavítás automatikus engedélyezéséhez a cikket folytassa az Automatikus javítás szakasszal. A gyorsjavítás saját kezű engedélyezéséhez a Kézi javítás szakasszal folytassa a cikket.

Automatikus javítás

A gyorsjavítás automatikus engedélyezéséhez kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy a fölötte látható gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50009


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.

Megjegyzés: Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

A cikk olvasását folytassa a Megoldódott a probléma? szakasszal.


Kézi javítás

Információk a szervizcsomagról

A hiba javítását az Office XP Service Pack 3 szervizcsomag tartalmazza. A probléma elhárításához szerezze be a legfrissebb Microsoft Office XP-szervizcsomagot. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
307841 Az Office XP szoftver legújabb szervizcsomagjainak beszerzése


Fontos: Az alábbi szakasz, módszer, illetve tevékenység a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows XP rendszerben
A gyorsjavítás telepítése után az alábbi lépésekkel állítsa be a UseInetcommCS beállításkulcsot a gyorsjavítás engedélyezéséhez.

A gyorsjavítás engedélyezésének lépései:
 1. Zárja be az Outlook programot.
 2. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 3. A Megnyitás mezőbe írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 4. Keresse meg és jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook
 5. A 4. lépésben megadott kulcs kijelölését követően mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, és kattintson a Duplaszó parancsra.
 6. Írja be az UseInetcommCS azonosítónevet, és nyomja meg az ENTER billentyűt.
 7. Kattintson a jobb gombbal az UseInetcommCS azonosítóra, és válassza a Módosítás parancsot.
 8. Az Érték mezőbe írja be az 1 értéket, majd kattintson az OK gombra.
 9. A beállításszerkesztőből való kilépéshez kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.

Megoldódott a probléma?

Egy próbalevél POP3-fiókon keresztüli küldésével ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha már nem jelenik meg a hibaüzenet, nincs több teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 827349 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 17. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbqfe kbHotfixServer kbofficexppresp3fix kbfix kbbug KB827349
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com