Merkintäteksti saattaa tulla uudelleen näyttöön, kun asiakirja avataan tai tallennetaan Word 2003:ssa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 831771 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun avaat tai tallennat Microsoft Office Word 2003 -asiakirjan, asiakirjan edellisen tallennuksen yhteydessä käytöstä poistamasi merkintäteksti (kommentit, käsin kirjoitetut huomautukset, lisäykset ja poistot sekä muotoilun muutokset) saattaa tulla uudelleen näkyviin.

Huomautuksia
  • Tämä toiminta on erilainen kuin Microsoft Word 2002:ssa. Kun piilotat asiakirjaan tehtyjen muutosten merkintätekstin Word 2002:ssa, se pysyy piilotettuna, kun avaat tai tallennat asiakirjan.
  • Kun poistat merkintätekstin käytöstä Word 2003 -asiakirjassa käyttämällä Tarkistaminen-työkalurivin Näytä-painiketta, merkintätekstejä ei poisteta asiakirjasta, vaan ne piilotetaan näkyvistä.

Syy

Tämä on ohjelman toiminnan muutos, jossa merkintätekstit näytetään heti, kun avaat asiakirjan. Tämä muutos on suunniteltu siksi, että et vahingossa lähetä asiakirjaa, joka sisältää muutoksia, joita et halua muiden näkevän.

Ratkaisu

Voit muuttaa tätä toimintaa seuraavasti niin, että tarkasteluasetukset säilytetään Word 2002:n tavoin:
  1. Käynnistä Word 2003 ja avaa Word 2003 -asiakirjasi.
  2. Valitse Työkalut-valikosta Asetukset.
  3. Poista Suojaukset-välilehdessä Tuo piilotetut merkinnät näkyviin avattaessa tai tallennettaessa -valintaruudun valinta.
  4. Sulje Asetukset-valintaikkuna valitsemalla OK.
  5. Tee asiakirjaan muutos esimerkiksi kirjoittamalla välilyönti ja tallenna sitten asiakirja.
Huomautus Jos et tee vaihetta 5 ja tee muutosta asiakirjaan, asetukseen Tuo piilotetut merkinnät näkyviin avattaessa tai tallennettaessa tehty muutos ei välttämättä tule voimaan, kun avaat Word-asiakirjan seuraavan kerran.

Enemmän tietoa

Tuo piilotetut merkinnät näkyviin avattaessa tai tallennettaessa -asetuksen valitseminen tuo näyttöön kaikki kommentit, huomautukset, poistot ja muut muutokset. Jos piilotat kaikki muutokset tai osan muutoksista Tarkistaminen-työkalurivin Näytä-valikon avulla ja valitset tämän asetuksen, muutokset tulevat näyttöön, kun tiedosto avataan. Tämän asetuksen käyttäminen ei vaikuta piilotetuksi muotoiltuun tekstiin.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 831771 - Viimeisin tarkistus: 30. maaliskuuta 2006 - Versio: 1.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office Word 2003
Hakusanat: 
kbsecurity kbformat kbprb KB831771

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com