Opmaaktekst wordt opnieuw weergegeven wanneer een document wordt geopend of opgeslagen in Word 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 831771 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een Microsoft Office Word 2003-document opent of opslaat, wordt opmaaktekst (opmerkingen, aantekeningen in inkt, invoegingen en verwijderingen, en opmaakwijzigingen) die u in het document hebt uitgeschakeld toen u het document de laatste keer hebt opgeslagen, opnieuw weergegeven.

Opmerkingen
  • Dit gedrag is anders dan in Microsoft Word 2002. Als u in Word 2002 opmaaktekstwijzigingen in het document verbergt, blijft de opmaaktekst verborgen wanneer u het document opent of opslaat.
  • Wanneer u in een Word 2003-document opmaaktekst uitschakelt met de knop Weergeven op de werkbalk Redigeren, wordt de opmaaktekst niet uit het document verwijderd. De opmaaktekst wordt alleen niet weergegeven.

Oorzaak

Dit is een ontwerpwijziging waardoor opmaaktekst direct wordt weergegeven wanneer het document wordt geopend. Deze ontwerpwijziging is bedoeld om te helpen voorkomen dat u een document verzendt met wijzigingen die eigenlijk onzichtbaar hadden moeten blijven.

Oplossing

Ga als volgt te werk om dit gedrag te wijzigen en de revisieopties te behouden zoals in Word 2002:
  1. Start Word 2003 en open het Word 2003-document.
  2. Klik op Opties in het menu Extra.
  3. Open het tabblad Beveiliging en schakel het selectievakje Verborgen opmaak zichtbaar maken bij het openen of opslaan uit.
  4. Klik op OK om het dialoogvenster Opties te sluiten.
  5. Breng een wijziging aan in het document (typ bijvoorbeeld een spatie), verwijder die wijziging en sla het document op.
Opmerking Als u stap 5 overslaat en een wijziging in het document aanbrengt, is de wijziging die u hebt aangebracht aan de optie Verborgen opmaak zichtbaar maken bij het openen of opslaan, mogelijk niet doorgevoerd wanneer u het Word-document de volgende keer opent.

Meer informatie

Met de optie Verborgen opmaak zichtbaar maken bij het openen of opslaan worden alle opmerkingen, aantekeningen, verwijderingen en andere typen revisie weergegeven. Als u het menu Weergeven op de werkbalk Redigeren gebruikt om sommige of alle revisies te verbergen en u hebt deze optie geselecteerd, worden de revisies weergegeven wanneer u of een andere gebruiker het bestand opent. Deze optie is niet van invloed op tekst die als verborgen tekst is opgemaakt.

Eigenschappen

Artikel ID: 831771 - Laatste beoordeling: donderdag 30 maart 2006 - Wijziging: 1.3
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word 2003
Trefwoorden: 
kbsecurity kbformat kbprb KB831771

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com