Az Outlook levélszemétszűrőjéhez kiadott legújabb frissítések beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 872976 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft Office Outlook levélszemétszűrőjének frissítései a legújabb definíciókat tartalmazzák, melyek segítségével a program meg tudja határozni, hogy egy adott e-mail levélszemét-e. A levélszemét mennyiségének csökkentésére irányuló folyamatos törekvés jegyében a Microsoft rendszeres frissítésekkel látja el az Outlook-felhasználókat.

További információ

Az Outlook levélszemétszűrőjéhez kiadott frissítések

Az Outlook 2007 levélszemétszűrőjéhez kiadott aktuális frissítés letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
958619 Az Outlook 2007 levélszemétszűrőjének frissítése: 2008. december 9. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Outlook 2003 levélszemétszűrőjéhez kiadott aktuális frissítés letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
958620 Az Outlook 2003 levélszemétszűrőjének frissítése: 2008. december 9. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 872976 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 18. - Verziószám: 15.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Kulcsszavak: 
kbhowto kbbug kbfix kbemail kbupdate kbpubtypekc kbexpertisebeginner KB872976
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com