A Bluetooth-eszközök felismerési és kapcsolódási hibáinak elhárítása Windows XP Service Pack 2 rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 883258
Fontos: A cikk a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 Útmutató: A rendszerleíró adatbázis biztonsági mentése, szerkesztése és visszaállítása Windows XP és Windows Server 2003 rendszerben
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Windows XP Service Pack 2 (SP2) telepítését követően előfordulhat, hogy a korábban a Windows XP SP1 rendszerben megfelelően működő és a vezeték nélküli Bluetooth-eszközöket támogató eszköz nem működik megfelelően. A cikkben az alábbiakkal kapcsolatos hibaelhárítást talál:
 • Bluetooth-eszköz felismerési problémái
 • Szolgáltatások felismerési problémái
 • Eszköz felismerési és kapcsolódási problémái

BEVEZETÉS

A cikk a Bluetooth-eszközökkel kapcsolatos azon hibák elhárítására szolgáló lépéseket ismerteti, amelyek a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítését követően megakadályozzák ezen eszközök megfelelő működését.

További információ

Alapvető hibaelhárítás

A cikk jelen része olyan alapvető hibaelhárítási módokkal foglalkozik, amelyekkel megoldhatók a Bluetooth-eszközökkel kapcsolatos, a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítését követően esetleg felmerült problémák.

Az itt ismertetett lépéseket kezdő és közepesen gyakorlott felhasználók is elvégezhetik. Ha az itt bemutatott módszerekkel nem oldható meg a probléma, olvassa el a cikk „Speciális hibaelhárítás” című részében foglaltakat.

A jelen bekezdésben érintett témakörök:

Javasolt első lépések

Először próbálkozzon az alábbi alapvető hibakeresési eljárásokkal. Elképzelhető, hogy ezek végrehajtásával a probléma gyorsan megoldódik.
 1. Ha a Bluetooth-eszköz elemmel vagy akkumulátorral működik, győződjön meg arról, hogy az fel van töltve.
 2. Ha a Bluetooth-eszköz adóvevője USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, akkor próbálja meg egy másik USB-porthoz csatlakoztatni.
 3. Ha több Bluetooth-eszköz is csatlakozik a számítógéphez, ideiglenesen távolítsa el azokat, amelyekkel kapcsolatban nem merült fel probléma. Amennyiben további USB-eszközöket használ, távolítsa el azokat, amelyekre nincs szüksége a hibakeresés során. Több, USB-porton keresztül csatlakoztatott eszköz használata zavarhatja a Bluetooth-adóvevő működését.
 4. Győződjön meg arról, hogy a hibásan működő Bluetooth-eszköz be van kapcsolva, és engedélyezve van.

Javasolt lépések, ha a Bluetooth-eszközt a rendszer nem ismeri fel csatlakoztatáskor

1. módszer: Annak ellenőrzése, hogy a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítve van-e
Győződjön meg róla, hogy a Windows XP SP2 szervizcsomag telepítve van. Ehhez tegye a következőket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 2. A Megnyitás mezőbe írja be a winver.exe parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 3. A Windows névjegye párbeszédpanelen ellenőrizze, hogy a Windows XP SP2 telepítve van-e.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Windows névjegye párbeszédpanel


 4. Ha a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag telepítve van, próbálja meg a 2. módszert. Ha nincsen, akkor telepítse. Ehhez tegye a az alábbiakat:
  1. Az Internet Explorer böngészőben látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
   http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
  2. Ha a számítógéphez elérhetők fontos frissítések, telepítse azokat. Ehhez kattintson a Frissítések telepítése gombra. Ha a frissítések telepítése után a rendszer a számítógép újraindítására kéri, hajtsa azt végre.

   Fontos: Bizonyos frissítések telepítését követően előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet. A számítógép újraindítása esetén a jelenleg megtekintett tartalom el fog veszni, ezért mielőtt továbblép, hasznos lehet egy, a lapra mutató parancsikon elhelyezése az asztalon, amelyre duplán kattintva egyszerűen visszatérhet erre a lapra. A lapra mutató parancsikon asztalon történő létrehozásának lépései:
   1. Kattintson a jobb gombbal a jelen lapon, majd válassza a Parancsikon létrehozása parancsot.
   2. Az Internet Explorer megjelenő párbeszédpanelén kattintson az Igen gombra a parancsikon asztalon történő létrehozásához.
2. módszer: Annak ellenőrzése, hogy a Bluetooth-eszköz felismerhető-e, illetve a számítógépen engedélyezve van-e a Bluetooth-eszközök csatlakoztatása
 1. Az értesítési területen kattintson a jobb gombbal a Bluetooth ikonra, majd a Bluetooth-beállítások megnyitása parancsra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Bluetooth ikon


  Megjegyzés: Ha a Bluetooth ikon nem látható az értesítési területen, kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a bthprops.cpl parancsot, és kattintson az OK gombra. A bthprops.cpl parancs használata előtt ellenőrizze, hogy a Windows XP SP2 támogatja-e a Bluetooth-adaptert, illetve a Bluetooth-adapter telepítése a Windows XP SP2 rendszerű számítógépen sikeres volt-e. A Bluetooth-adapter és a Bluetooth-alapú eszközök Windows XP Service Pack 2 rendszerben történő telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  883259 Bluetooth alapú eszközök telepítése és konfigurálása Windows XP Service Pack 2 rendszerben
 2. A Beállítások lapon jelölje be a Felderítés bekapcsolása jelölőnégyzetet, majd kattintson az Alkalmaz gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Bluetooth-eszközök párbeszédpanel


 3. Ha engedélyezni szeretné a Bluetooth-eszközök számítógéphez történő csatlakoztatását, jelölje be a Csatlakozhatnak Bluetooth-eszközök a számítógéphez jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Bluetooth-eszközök párbeszédpanel


A speciális hibaelhárítás lépései

Ebben a részben tapasztalt számítógép-felhasználóknak szóló információk szerepelnek. Ha nem kíván önállóan próbálkozni a leírt speciális hibaelhárítási módszerekkel, kérjen segítséget, vagy forduljon a terméktámogatási szolgálathoz. Ennek módjáról a Microsoft következő webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=hu
A jelen bekezdésben érintett témakörök:Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel (Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

Teendők, ha a Bluetooth-eszköz nem működik

Ha a Bluetooth-eszköz Windows XP SP1 rendszerben megfelelően működött, előfordulhat, hogy egyes Bluetooth-illesztőprogramokat nem megfelelően frissített.

A probléma megoldásához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 2. Írja be a regedit parancsot, és kattintson az OK gombra.
 3. Keresse meg a következő beállításkulcsot, és kattintson rá:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{e0cbf06c-cd8b-4647-bb8a-263b43f0f974}
 4. Kattintson a Szerkesztés menü Törlés parancsára.
 5. A beállításszerkesztőből való kilépéshez kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.
 6. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 7. Írja be a devmgmt.msc parancsot, és kattintson az OK gombra.
 8. Keresse meg a Bluetooth-eszközt, majd kattintson rá.
 9. A Bluetooth-eszköz eltávolításához kattintson a Művelet menü Eltávolítás parancsára.
 10. A Bluetooth-eszköz eltávolítását követően kattintson a Művelet menü Hardverváltozások keresése parancsára.
 11. A Bluetooth-eszköz megfelelő felismerését követően a Windows XP SP2 Bluetooth-illesztőprogramjai telepítve vannak. A Fájl menü Kilépés parancsára kattintva lépjen ki az Eszközkezelő ablakból.

Teendők, ha a számítógép nem ismeri fel az eszközt

 1. Az Eszközkezelő ablakában keresse meg a Bluetooth-rádiók elemet, és ellenőrizze, hogy a kapcsolat szerepel-e a listában. Ehhez tegye a következőket:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
  2. Írja be a devmgmt.msc parancsot, és kattintson az OK gombra.
  3. Keresse meg a Bluetooth-eszközt, majd kattintson rá.

   A kép összecsukásaA kép kibontása
   Eszközkezelő ablak


 2. Ellenőrizze, hogy milyen más USB-eszközök vannak csatlakoztatva. Előfordulhat, hogy a Bluetooth-eszköz energiaellátása nem megfelelő.

  Ha az Eszközkezelőben vagy a Vezérlőpulton nem találhatók az eszközre vonatkozó bejegyzések, akkor az adóvevő nem kap elegendő energiát a felderítéshez. Próbálkozzon meg más USB-eszközök leválasztásával.

  Ha az Eszközkezelő ablakában és a Vezérlőpulton találhatók az eszközre vonatkozó bejegyzések, de az eszköz nem észlelhető, vagy nem csatlakoztatható megfelelően, előfordulhat, hogy a szoftver nem megfelelően hitelesítette.

  A probléma megoldásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
  811797 Bluetooth-alapú, vezeték nélküli Microsoft-billentyűzet vagy -egér használatakor előfordulhat, hogy a bemeneti eszköz nem működik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
  811800 A rendszer nem érzékeli a Wireless Optical Desktop for Bluetooth típusú eszközöket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Megjegyzések
 • Az adó-vevő leválasztásakor a Windows eltávolítja az Eszközkezelő Bluetooth-rádiók kategóriáját, a Vezérlőpult Bluetooth-eszközök ikonja azonban megmarad.
 • A Bluetooth-eszközök működéséhez általában 500 milliamper (mA) szükséges. Ellenőrizze, hogy milyen más USB-eszközök vannak csatlakoztatva. Előfordulhat, hogy az USB-porton lévő további eszközök támogatásához hozzá kell adni egy saját energiaforrással rendelkező elosztót.
 • Ha az eszköz hitelesítése nem történik meg a felismerési folyamat során, távolítsa el az eszközt, majd adja ismét hozzá hozzáférési kulcs nélkül.
 • Ha az előző lépés végrehajtásával nem oldódik meg a probléma, próbálja ki az eszközt egy másik számítógépen. Ha az eszköz a másik számítógépen sem működik, akkor a probléma a Windows rendszerben van.

Teendők, ha a Bluetooth-eszköz kapcsolata lassú, vagy a kapcsolat megszakad

Ha a Bluetooth-eszköz kapcsolata lassú, vagy a kapcsolat megszakad, győződjön meg az alábbiakról:
 • Az eszközök megfelelő távolságra vannak egymástól? Előfordulhat, hogy az eszközök a hatótávolságuk szélén helyezkednek el. Helyezze az eszközöket közelebb egymáshoz. Előfordulhat az is, hogy az eszközök túl közel vannak egymáshoz. Helyezze az eszközöket távolabb egymástól. Továbbá ellenőrizze az eszköz hatótávolságát a gyártótól származó dokumentációban.
 • Nincs túlságosan leterhelve valamelyik eszköz? Előfordulhat például, hogy egy nyomtató további kapcsolatokkal rendelkezik, amely megakadályozza a kapcsolat létrejöttét. A túl sok kapcsolat kiküszöböléséhez állítsa be az eszközöket úgy, hogy ne legyenek felderíthetők. Ehhez tegye a következőket:
  1. Az értesítési területen kattintson a jobb gombbal a Bluetooth ikonra, majd a Bluetooth-beállítások megnyitása parancsra. Ha a Bluetooth ikon nem látható az értesítési területen, kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a bthprops.cpl parancsot, és kattintson az OK gombra.
  2. A Beállítások lapon törölje a Felderítés bekapcsolása jelölőnégyzet jelölését, és kattintson az Alkalmaz, majd az OK gombra.

   A kép összecsukásaA kép kibontása
   Bluetooth-eszközök párbeszédpanel


 • Van olyan eszköz a környezetben, amely a Bluetooth-eszközökével megegyező frekvencián működik? A Bluetooth rádiófrekvenciája 2,4 gigahertz (GHz). Ezen a frekvenciatartományon működő eszközök például a következők:
  • A 2,4 GHz-es tartományt használó vezeték nélküli telefonok
  • Mikrohullámú sütők
  • X10-eszközök (például az automatikus világítás vezérlésére szolgáló eszközök és az univerzális távirányítók)
  • A 802.11 vezeték nélküli protokollt használó hálózatok (ezeket a hálózatokat Wi-Fi hálózatoknak is nevezik)
  Megjegyzés: A víz és a falak hatással lehetnek a Bluetooth-rádióátvitelre.

Teendők, ha a Bluetooth-eszköz bizonyos funkciói nem működnek

Ez a probléma akkor fordulhat elő, ha a Microsoft által biztosított Bluetooth-illesztőprogramok más beállításokat támogatnak, mint a független gyártóktól származó illesztőprogramok. A Microsoft által biztosított illesztőprogramok aláírással vannak ellátva, ezért a támogatott Bluetooth-adapterekhez a független gyártóktól származó illesztőprogramok helyett a rendszer ezeket telepíti. A Windows XP SP2 telepítőprogramja megkísérli észlelni a független illesztőprogramok jelenlétét. Ha telepítve van egy független gyártótól származó illesztőprogram, a Microsoft által biztosított Bluetooth-illesztőprogramokat a rendszer nem telepíti. Ez a művelet biztosítja, hogy a meglévő konfiguráció ne módosuljon. Ha mindkét illesztőprogram telepítve lenne, és a Bluetooth-rádió csatlakoztatva lenne a számítógéphez, a rendszer a Microsoft által biztosított illesztőprogramot töltené be, mert az rendelkezik aláírással.

Ha a hiányzó szolgáltatás nélkülözhetetlen, állítsa vissza a független gyártóktól származó illesztőprogramok támogatását. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket.

Megjegyzés: A következő lépések feltételezik, hogy a számítógépen telepítve van egy független gyártótól származó szoftver. Ha nincs telepítve, telepítse a szoftvert a gyártó utasításainak megfelelően. Ezután hajtsa végre a következő lépéseket a telepítési folyamat azon pontjától, amelyben az adaptert csatlakoztatja a számítógéphez.
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 2. Írja be a devmgmt.msc parancsot, és kattintson az OK gombra.
 3. Keresse meg és bontsa ki a Bluetooth-rádiók csomópontot.
 4. Kattintson a jobb gombbal a Bluetooth-adapterre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
 5. Az Illesztőprogram lapon kattintson a Frissítés gombra.
 6. Telepítse manuálisan a frissített illesztőprogramot a varázsló Saját lemez gombjára kattintva. Keresse meg a gyártó telepítőfájljait, majd az illesztőprogram telepítéséhez szükséges .inf fájlt.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Hardver frissítése varázsló  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Hardver frissítése varázsló


 7. Hajtsa végre a gyártótól származó szoftver telepítési lépéseit.
A független gyártótól származó illesztőprogramoknak most már működniük kell. Ha ezt követően bármikor újból számba veszi a Bluetooth-adaptert, a rendszer újratelepíti a Microsoft-illesztőprogramot, ezért meg kell ismételni a fenti eljárást. Ez a probléma csak akkor fordul elő, ha a független gyártótól származó illesztőprogramot eltávolította, vagy ha más típusú adaptert telepített.

Javasolt teendők a személyes hálózati (PAN) kapcsolat problémái esetén

A problémák okai a következők lehetnek:
 • Előfordulhat, hogy az eszköz a hatótávolságon kívül helyezkedik el. A probléma előfordulásakor a következő hibaüzenetet kapja:
  A Windows nem tudott kapcsolatot létrehozni a Bluetooth hálózati eszközzel. Lehet, hogy ki van kapcsolva, hatókörön kívül van, vagy nincs beállítva kapcsolatok fogadására. Az eszközhöz mellékelt dokumentációból keresse ki, hogyan kell beállítani az eszközt a kapcsolatok fogadására.
 • Előfordulhat, hogy az eszköz újbóli hitelesítést igényel. A probléma előfordulásakor a következő hibaüzenetet kapja:
  A Bluetooth hálózati eszköz újbóli hitelesítést igényel. Szeretné ezzel folytatni?

  Nyomja meg az "Igen" gombot az eszköz újbóli hitelesítéséhez.

  Nyomja meg a "Nem" gombot a Bluetooth hálózati eszközök párbeszédpanelhez való visszatéréshez.
 • Egyéb problémák esetén a következő hibaüzenetet kaphatja:
  Nem sikerült kapcsolódni a Bluetooth hálózati eszközhöz. Az eszközhöz mellékelt dokumentációból keresse ki, hogyan lehet a problémát megszüntetni.

Javasolt teendők abban az esetben, ha a Bluetooth-eszköz nem találja a hozzá társított szolgáltatásokat

Ha egy szolgáltatást nem sikerül beállítani az eszközhöz, győződjön meg az alábbiakról:
 • Megfelelő a Bluetooth-eszköz szűrése? A Bluetooth-eszközök telepítését és hitelesítését követően előfordulhat, hogy az eszköz az adott eszköztípusra nem jellemző szolgáltatásokat kínál fel. Ezek a szolgáltatások különféle műveleteket tesznek lehetővé a számítógép és az eszköz között. Előfordulhat például, hogy az eszköz telefonos hálózati szolgáltatást biztosít. Egy másik eszköz, például a számítógép szintén biztosíthatja ezt a szolgáltatást. Ebben az esetben ki kell szűrnie a többi telefonos eszközt annak megakadályozása érdekében, hogy telefonos kapcsolat létesítése céljából csatlakozzanak.

  Ha a Nyomtató hozzáadása varázsló segítségével telepít Bluetooth-nyomtatót, a szűrés nem használható. Ha nem található a keresett eszköz, próbálja meg a nyomtatót a Vezérlőpult Vezeték nélküli kapcsolat alkalmazása segítségével telepíteni.
 • Elérhető a szolgáltatás? Rendelkezik az eszköz a keresett szolgáltatással? A különböző Bluetooth-eszközök különböző szolgáltatásokat nyújtanak. A szolgáltatások az eszköztől függően eltérhetnek, és nem minden eszköz rendelkezik ugyanazokkal a szolgáltatásokkal. Előfordulhat például, hogy többféle nyomtatási profil áll rendelkezésre. A Windows XP Bluetooth-nyomtatóra való nyomtatáskor azonban csak a vezetékhelyettesítési profilt (HCRP) támogatja.
 • Elérhetők más szolgáltatások? Vannak használható érvényes szolgáltatások? Előfordulhat, hogy a Bluetooth-eszköz nem rendelkezik egyetlen szolgáltatással sem. Előfordulhat, hogy az eszköz olyan szolgáltatásra szűr, amelyet az eszköz támogat, de a számítógép nem. Ha az eszköz nem találja a szolgáltatást, kérjen segítséget a gyártótól. Előfordulhat, hogy további szoftverre van szükség.

  Előfordulhat, hogy a szolgáltatások kiválasztása előtt az eszközt hitelesíteni kell. Ha például egy Bluetooth-mobiltelefonon keresztül szeretne az internethez csatlakozni, engedélyeznie kell a telefonos hálózati szolgáltatást. A telefonos hálózati szolgáltatás kiválasztása előtt a mobiltelefont telepíteni és hitelesíteni kell. Ebben az esetben az eszközt a Vezérlőpult Vezeték nélküli kapcsolat alkalmazása segítségével telepítse.

Teendők, ha a Bluetooth-eszközzel megszakad a kapcsolat

Ez a probléma akkor fordulhat elő, ha a Bluetooth-eszköz nem ismeri fel a Windows XP rendszerű számítógéppel létesített kapcsolatot. Néha előfordulhat, hogy egy eszköz újraindítása vagy más problémák miatt az eszközzel való kapcsolatra vonatkozó információk elvesznek.

Ha a Bluetooth-eszközök nem tudnak kapcsolódni a Windows XP rendszerrel működő számítógéphez, hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Nyissa meg a Bluetooth-eszközök párbeszédpanelt a Vezérlőpultról, és ellenőrizze, hogy az eszköz szerepel-e a listában. Ha fel van sorolva az eszköz, a Windows XP nem veszítette el a kapcsolatra vonatkozó információkat.

  Megjegyzés: A Vezérlőpult Bluetooth-eszközök párbeszédpanelének használatához ellenőrizze, hogy a Windows XP SP2 támogatja-e a Bluetooth-adaptert, illetve a Bluetooth-adapter telepítése a Windows XP SP2 rendszerű számítógépen sikeres volt-e. A Bluetooth-adapter és a Bluetooth-alapú eszközök Windows XP Service Pack 2 rendszerben történő telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  883259 Bluetooth alapú eszközök telepítése és konfigurálása Windows XP Service Pack 2 rendszerben


  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Hardver frissítése varázsló


 2. Ellenőrizze, hogy az eszköz elveszítette-e a kapcsolatra vonatkozó információkat.
  • Ha az eszköz rendelkezik a kapcsolatra vonatkozó információkkal, olvassa el a jelen cikk „Teendők, ha a Bluetooth-eszköz kapcsolata lassú, vagy a kapcsolat megszakad” című részét.
  • Ha az eszköz elveszítette a kapcsolatra vonatkozó információkat, hajtsa végre az alábbi lépéseket:
   1. Távolítsa el az eszközt a Vezérlőpult Bluetooth-eszközök szolgáltatása segítségével.

    A kép összecsukásaA kép kibontása
    Bluetooth-eszközök párbeszédpanel
   2. Adja hozzá ismét az eszközt.

    A kép összecsukásaA kép kibontása
    Bluetooth-eszközök párbeszédpanel

Hivatkozások

A Bluetooth-eszközök Windows XP Service Pack 2 szervizcsomagban történő kezeléséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
840635 Nem lehet Bluetooth-eszközt telepíteni a Windows XP Service Pack 2 telepítését követően
889814 A vezeték nélküli Bluetooth-eszközök támogatásának eltávolítása Windows XP Service Pack 2 rendszerben (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
841803 A Windows XP SP2 rendszer részét képező Bluetooth rádió-illesztőprogramok listája

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 883258 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 10. - Verziószám: 4.3
Kulcsszavak: 
kbresolve kbnomt kbgraphxlink kbscreenshot kbhardware kbwireless kbtshoot KB883258
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com