Όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου που είναι μεγαλύτερα από 50000000 byte από ένα φάκελο Web, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους αντιγραφής φακέλων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 900900 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Η υποστήριξη για τα Windows Vista Service Pack 1 (SP1) λήγει στις 12 Ιουλίου 2011. Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows Vista με Service Pack 2 (SP2). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν τοποθεσία της Microsoft στο web: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου που είναι μεγαλύτερα από 50000000 byte από ένα φάκελο Web στο Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-που βασίζονται σε υπολογιστή. Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή Όνομα αρχείου: Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση από το αρχείο προέλευσης ή το δίσκο
Σημείωση Σε αυτό το μήνυμα λάθους, το όνομα αρχείου είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το όνομα του αρχείου.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επίσης σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista ή σε Windows XP Service Pack 1 (SP1)-που βασίζονται σε υπολογιστή που έχει 896426 (MS05-028) εγκατεστημένη την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας.

Στο σενάριο αυτό στα Windows 7, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Αντιγραφή του φακέλου
Ένα μη αναμενόμενο σφάλμα διατηρώντας την αντιγραφή του φακέλου. Εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σφάλματος για να κάνετε αναζήτηση για βοήθεια σχετικά με αυτό το πρόβλημα.
Σφάλμα 0x800700DF: Το μέγεθος του αρχείου υπερβαίνει το επιτρεπόμενο όριο και δεν μπορούν να αποθηκευτούν.
<file name=""></file>
Προσπαθήστε ξανά "Άκυρο"

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή επηρεάζει κάποια αλλαγή ασφαλείας που παρουσιάστηκε στο Windows XP SP2, το Web Distributed Authoring and Versioning (WebDAV) πρόγραμμα ανακατεύθυνσης. Αυτή η αλλαγή ασφαλείας εξασφαλίζει ότι ένας μη εξουσιοδοτημένος διακομιστής δεν είναι δυνατό να αναγκάσετε έναν υπολογιστή-πελάτη σε μια επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης. Εάν προσπαθήσετε να κάνετε λήψη ενός αρχείου που είναι μεγαλύτερα από 50000000 byte, ο υπολογιστής-πελάτης ερμηνεύει αυτό το στοιχείο λήψης ως μια επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης. Επομένως, η διαδικασία λήψης σταματά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Let me fix it myself".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επίλυση κουμπί ή τη σύνδεση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου πλαίσιο και ακολουθήστε τα βήματα στον "Οδηγό" Επίλυση ".


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιορθώστε το πρόβλημα
Αυτόματη επίλυση της Microsoft 55026
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημειώσεις
 • Όταν ακολουθείτε τον οδηγό να το διορθώσω , χρειάζεστε μπορείτε να εισαγάγετε μια τιμή FileSizeLimitInBytes που είναι μεγαλύτερο από το μέγεθος του αρχείου που θέλετε να κάνετε λήψη.
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια εκτελέστε την στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Let me fix it myself


Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, Τύπος regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 2. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\Parameters
 3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικ τουFileSizeLimitInBytes τιμή και στη συνέχεια κάντε κλικΤροποποίηση.

  Εάν δεν μπορείτε να δείτε τοFileSizeLimitInBytes τιμή, κάντε δεξιό κλικ στον κενό χώρο στο το δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα, κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD, Τύπος FileSizeLimitInBytes, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟΚ.
 4. Με το Επεξεργασία τιμής DWORD πλαίσιο, κάντε κλικ για να Επιλέξτε το Δεκαδικών επιλογή. Στο πλαίσιο κάτω από Τιμή δεδομένα, πληκτρολογήστε μια τιμή μεγαλύτερη από το μέγεθος του αρχείου που έχετε θέλετε να κάνετε λήψη. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

  Σημείωση Η προεπιλεγμένη τιμή για το όριο μεγέθους αρχείου είναι 50000000 byte.
 5. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, τότε έχετε τελειώσει με αυτήν την ενότητα. Εάν δεν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε τα σχόλιά σας ή για να αναφέρετε ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 900900 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbtshoot kbfixme kbmsifixme kbmt KB900900 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 900900

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com