U ontvangt een foutbericht map kopiëren wanneer u probeert te downloaden van een bestand dat groter is dan 50000000 bytes uit een webmap

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 900900 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Ondersteuning voor Windows Vista Service Pack 1 (SP1) eindigt op 12 juli 2011. Als u wilt doorgaan met het ontvangen van beveiligingsupdates voor Windows moet u zorgen dat u Windows Vista met Service Pack 2 (SP2) uitvoert. Raadpleeg deze Microsoft-website voor meer informatie: Ondersteuning wordt voor sommige versies van Windows beëindigd.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U probeert te downloaden van een bestand dat groter is dan 50000000 bytes uit een webmap op een Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-computers. Er wordt een foutbericht weergegeven dat lijkt op het volgende:
Kan niet worden gekopieerd Bestandsnaam: Kan niet lezen van het bronbestand of schijf
Opmerking In dit foutbericht wordt weergegeven is de bestandsnaam een tijdelijke aanduiding voor de naam van het bestand.

Dit probleem treedt ook op een computer met Windows Vista of Windows XP Service Pack 1 (SP1)-computers waarop beveiligingsupdate 896426 (MS05-028) geïnstalleerd.

In dit scenario op Windows 7 wordt mogelijk het volgende foutbericht weergegeven:

Map kopiëren
Een onverwachte fout opgetreden waardoor de map te kopiëren. Als u nog steeds deze fout wordt weergegeven, kunt u de foutcode zoeken voor hulp bij dit probleem.
Fout 0x800700DF: De bestandsgrootte overschrijdt de toegestane limiet overschreden en kan niet worden opgeslagen.
<file name=""></file>
Probeer het opnieuw annuleren

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat een wijziging in de beveiliging die is geïntroduceerd in Windows XP SP2 is van invloed op het Web Distributed Authoring and Versioning (WebDAV) redirector. Deze wijziging in de beveiliging zorgt ervoor dat een niet-gemachtigde server niet zo instellen een clientcomputer in een denial of service-aanval dat. Als u probeert een bestand dat groter is dan 50000000 bytes te downloaden, wordt de clientcomputer deze download geïnterpreteerd als een denial of service-aanval. Daarom wordt het downloadproces gestopt.

Oplossing

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg er daarom voor dat u deze stappen zorgvuldig uitvoert. Maak een reservekopie van het register voordat u het wijzigt voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322756 Back-up en terugzetten van het register in Windows

Als we dit probleem voor u oplossen, gaat u naar de "Repareer het probleem voor mij.'sectie. Als u liever dit probleem zelf oplossen, gaat u naar de "Probleem zelf oplossen'sectie.

Repareer het probleem voor mij.U kunt dit probleem automatisch opgelost, klikt u op de Fix it knop of koppeling. Klik vervolgens op Uitvoeren in de Downloaden van bestand dialoogvenster in en volg de stappen in de wizard Fix it .


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit1
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 55026
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit2


Notities
 • Als u de wizard voor repareren , moet u een FileSizeLimitInBytes -waarde die groter is dan de grootte van het bestand dat u wilt downloaden invoeren.
 • Deze wizard kan alleen in het Engels zijn. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
 • Als u niet aan de computer met het probleem zit, sla dan de oplossing van het probleem op op een flash-station of een CD en voer het uit op de computer waarop het probleem zich voordoet.

Ga dan naar de "Is het probleem opgelost?'sectie.Probleem zelf oplossen


U kunt dit probleem oplossen door de volgende stappen uit:
 1. Klik op Start, klik op Uitvoeren, type Regedit, en klik vervolgens op OK.
 2. Zoek en klik op de volgende registersubsleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient\Parameters
 3. In het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op deFileSizeLimitInBytes waarde en klik vervolgens opWijzigen.

  Als u niet zien deFileSizeLimitInBytes de waarde, klik met de rechtermuisknop op de lege ruimte in de deelvenster rechts, klikt u op Nieuwe, klik op DWORD-waarde, type FileSizeLimitInBytes, en klik vervolgens opOK.
 4. In de DWORD-waarde bewerken Klik hier om te vak Selecteer de Decimaal optie. In het vak onder Waarde gegevens, typ een waarde die groter is dan de grootte van het bestand dat u wilt downloaden. Klik op OK.

  Opmerking De standaardwaarde voor de maximale bestandsgrootte is 50000000 bytes.
 5. Sluit de Register-Editor. Start de computer opnieuw op.

Is het probleem opgelost?

 • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is verholpen, kunt u contact opnemen met ondersteuning.
 • We stellen uw feedback op prijs. Feedback te geven of te rapporteren van problemen met deze oplossing, laat een reactie op de "Repareer het probleem voor mij."blog of stuur ons een e-mailadres.

Eigenschappen

Artikel ID: 900900 - Laatste beoordeling: maandag 10 december 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbprb kbtshoot kbfixme kbmsifixme kbmt KB900900 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 900900

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com