Cikk azonosítója: 902932 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Jelenségek

Ha egy új ablakot nyit meg a Microsoft Internet Explorer 6 vagy az Internet Explorer 7 böngészőben, az új ablak egy üres fehér lapot jelenít meg. Ez a jelenség akkor is bekövetkezik, ha egy HTML-lap az Internet Explorer programban új ablakot nyit meg. Ha továbbá a Keresés (ezen a lapon) parancs segítségével keresést kísérel meg végrehajtani a weblapon, a következő hibaüzenet jelenik meg:
Hiba történt a párbeszédpanelben.
49-es hiba: Az objektumfelület nincs regisztrálva

A cikk segítségével megoldhatja a problémát.

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, ugorjon az „Automatikus javítás” című részre. Ha a problémát inkább saját kezűleg szeretné javítani, folytassa az olvasást a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló lépéseit.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50191

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg, az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatain is használható.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ugorjon a Megoldódott a probléma? című részre.

Kézi javítás

A probléma megoldásához regisztrálja újra az Internet Explorer programhoz tartozó DLL-fájlokat. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára
 2. Írja be a regsvr32 urlmon.dll parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 3. Az alábbihoz hasonló üzenet megjelenése után kattintson az OK gombra:
  A DllRegisterServer sikerült a következőben: urlmon.dll.
 4. Ismételje meg az 1–3. lépéseket a fennmaradó DLL-fájlokkal úgy, hogy a regsvr32 urlmon.dll parancs helyett az alábbi parancsokat írja a Megnyitás mezőbe:
  • regsvr32 actxprxy.dll
  • regsvr32 shdocvw.dll
  • regsvr32 mshtml.dll
  • regsvr32 browseui.dll
  • regsvr32 jscript.dll
  • regsvr32 vbscript.dll
  • regsvr32 oleaut32.dll
Ugorjon a Megoldódott a probléma? című részre.

Megoldódott a probléma?

Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nem kell továbbolvasnia ezt a cikket. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

A probléma oka

A probléma akkor fordul elő, ha az Internet Explorer böngészőhöz tartozó dinamikus csatolású függvénytárbeli (DLL-) fájlok nem a megfelelő módon vannak regisztrálva.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 902932 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 26. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
Kulcsszavak: 
kbmsifixme kbfixme kbtshoot kberrmsg kbprb KB902932
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com