Τρόπος ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων (Pop-up Blocker) του Internet Explorer σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στο Windows XP SP2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 909604 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων (Pop-up Blocker) του Microsoft Internet Explorer σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στο Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Περισσότερες πληροφορίες

Πολλοί διαφημιστές στο Internet χρησιμοποιούν αναδυόμενα παράθυρα για να εμφανίσουν το μήνυμά τους με τρόπο που είναι δύσκολο να αποτύχει. Το πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων (Pop-up Blocker) του Internet Explorer σας επιτρέπει να αποτρέψετε την εμφάνιση των περισσότερων από τα αναδυόμενα παράθυρα στις ιστοσελίδες κατά την περιήγηση στο Internet.

Σημείωση Από προεπιλογή, το πρόγραμμα αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων (Pop-up Blocker) είναι ενεργοποιημένο.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων" (Pop-Up Blocker), ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε inetcpl.cpl και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Εισαγωγή ιδιοτήτων (Internet Properties). Εναλλακτικά, ανοίξτε τον Internet Explorer και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές Internet (Internet Options) του μενού Εργαλεία (Tools) για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου "Ιδιότητες Internet" (Internet Properties).
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Απόρρητο (Privacy) και, στη συνέχεια, κάντε ένα από τα εξής:
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων (Block pop-ups) για να ενεργοποιήσετε τον "Αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων" (Pop-up Blocker).
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων (Block pop-ups) για να απενεργοποιήσετε τον "Αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων" (Pop-up Blocker).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 909604 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2007 - Αναθεώρηση: 1.5
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbexpertisebeginner KB909604

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com