ID articol: 912812 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS06-013. Acest buletin de securitate conține toate informațiile relevante referitoare la actualizarea de securitate. Aceste informații includ informații din fișierele manifest și opțiuni de implementare. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați unul dintre următoarele site-uri Web Microsoft, în funcție de situația specifică:Note
 • Controale care cer aprobare înainte de încărcare
  Notă Această problemă apare pe site-urile Web care nu utilizează tehnicile recomandate. Problema se rezolvă prin utilizarea tehnicilor descrise pe următorul site Web:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate

  Când anumite controale sunt încărcate pe o pagină Web, ele nu sunt mascate corect de funcționalitatea acestei actualizări. Aceste controale includ controale care sunt utilizate în Macromedia Shockwave Director, în QuickTime Player și în Virtools Web Player. Când Windows determină că un control nu este activ, sistemul notifică utilizatorul înainte de încărcarea controlului.
 • Corecție de compatibilitate disponibilă (actualizare de securitate 917425)
  Actualizarea ActiveX Internet Explorer (actualizarea 912945) este conținută în actualizarea de securitate cumulativă pentru Windows XP Service Pack 2, Windows Server 2003 Service Pack 1, Windows XP Professional x64 Edition, pentru familia Windows Server 2003 x64 Edition și pentru Windows Server 2003 cu Service Pack 1 pentru sisteme Itanium. Cu această actualizare, clienții pot interacționa cu controalele ActiveX Microsoft care se încarcă pe anumite pagini Web numai după ce activează manual interfețele utilizator, făcând clic pe acestea sau utilizând tastele TAB și ENTER. Pentru a ajuta clienții care au nevoie de mai mult timp pentru a se pregăti pentru actualizare, Microsoft a lansat o corecție de compatibilitate. După implementare, corecția de compatibilitate va returna temporar Internet Explorer la modul în care obișnuia să trateze controalele ActiveX. Această corecție va funcționa până la lansarea actualizării cumulative Internet Explorer din luna iunie. Atunci, schimbările aduse modului în care Internet Explorer tratează controalele ActiveX vor fi permanente.
  917425 Corecție de compatibilitate ActiveX Internet Explorer pentru Mshtml.dll (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Programe Siebel care utilizează controale ActiveX
  Actualizarea software 912945 afectează toți clienții cu interactivitate înaltă Siebel 7. După ce aplicați această actualizare, trebuie să faceți clic de mai multe ori pentru a interacționa cu programul Siebel. Trebuie să faceți clic o dată pentru fiecare control ActiveX din program. Siebel lucrează împreună cu Microsoft pentru a găsi o soluție. Se așteaptă lansarea unei actualizări pentru produsele Siebel în primăvara lui 2006. Clienții pot aplica Corecția de compatibilitate 917425 pentru a dezactiva comportamentul actualizării ActiveX Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre actualizările produselor Siebel, vizitați următorul site Web de asistență Siebel:
  https://ebusiness.siebel.com/supportweb/
 • Programul Siebel se blochează
  Există o situație problemă cunoscută, în care clientul Siebel 7 se blochează atunci când utilizatorii aplică actualizarea de securitate 912812. Clienții pot aplica corecția de securitate 917425 pentru a dezactiva comportamentul actualizării ActiveX Internet Explorer. Se așteaptă lansarea unei actualizări pentru produsele Siebel în primăvara lui 2006. Pentru mai multe informații despre actualizările produselor Siebel, vizitați următorul site Web de asistență Siebel:
  https://ebusiness.siebel.com/supportweb/
 • Controale ActiveX care utilizează Java Platform, Standard Edition 1.3 sau Standard Edition 1.4
  După ce faceți clic pe un control aplet ActiveX într-un program care execută controlul aplet prin utilizarea Java Platform, Standard Edition (J2SE) 1.3 sau J2SE 1.4, focalizarea nu se deplasează la controlul aplet. Trebuie să faceți clic pe control a doua oară pentru a se stabili focalizarea. Comportamentul focalizării funcționează corect în J2SE 1.5. Pentru a obține cea mai recentă versiune de J2SE, vizitați următorul site Web Sun Microsystems, Inc.:
  http://java.sun.com/j2se

  Pentru tehnici care pot fi utilizate pentru a asigura funcționarea controalelor ActiveX fără intervenția utilizatorului, vizitați următorul site Web MSDN:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
 • Actualizarea de securitate cumulativă 910620 include remedierile de securitate care sunt documentate în buletinul de securitate MS06-004. Pachetul de actualizare include de asemenea remedierile rapide pentru Microsoft Internet Explorer, publicate după lansarea buletinului de securitate MS04-004 și a buletinului de securitate MS04-038.
 • Dacă nu sunt instalate pachetul de securitate 873377, pachetul de securitate 889669 sau o remediere pentru Internet Explorer emisă după lansarea buletinului de securitate MS04-038, și dacă vreți să instalați remedierile incluse în pachetul de securitate 896727, trebuie să urmați instrucțiunile articolului 897225 din Baza de cunoștințe. În caz contrar, toate remedierile Internet Explorer pe care le-ați instalat vor fi eliminate.
  897225 Cum se instalează remedierile rapide incluse în actualizările cumulative de securitate pentru Internet Explorer 6 Service Pack 1 (articolul poate să fie în limba engleză)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Probleme cunoscute

 • În Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) și în Microsoft Windows Server 2003 cu Service Pack 1, elementul Adăugare sau eliminare programe (Add or Remove Programs) din Panou de control listează actualizări software. Adăugare sau eliminare programe listează actualizări software sub numele produsului la care se aplică actualizările. În Windows XP cu Service Pack 2, Adăugare sau eliminare programe listează această actualizare sub Windows XP - Actualizări software. În Windows XP cu Service Pack 2, Adăugare sau eliminare programe nu afișează informații de tip „Instalat pe” pentru această actualizare software. Prin urmare, această actualizare de securitate nu apare în ordinea instalării. În schimb, această actualizare software apare în capul listei Windows XP – Actualizări software.
 • După ce instalați această actualizare de securitate, capitolele din unele DVD-uri WMV HD (Windows Media High Definition Video) nu se pot reda când faceți clic pe acestea în Microsoft Windows Media Player.

  Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  884487 Windows Media Player nu poate reda un capitol când se face clic în unele discuri WMV HD DVD (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909889 Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • O pagină Web care conține un control ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909738 O pagină Web care conține un control particularizat ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Utilizarea apelativelor nu mai este acceptată în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  906294 Utilizarea apelativelor nu mai este acceptată în Internet Explorer după instalarea actualizărilor de securitate furnizate de actualizarea de securitate cumulativă 896727 (MS05-038) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Când deschideți fișiere PDF utilizând URL-uri HTTPS, se afișează caseta de dialog de avertisment de securitate pentru conținut amestecat. Uneori, după ce aplicați actualizarea 912945, se afișează un dialog de avertizare de securitate atunci când se afișează conținut amestecat. Această problemă apare când deschideți un fișier PDF utilizând URL-uri HTTPS. Problema este rezolvată de cea mai recentă actualizare cumulativă Internet Explorer (916281). Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  916281 MS06-021: Actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer
 • Controale .NET
  S-au raportat încălcări de acces în paginile care includ controale .NET WinForms. Problema este rezolvată de cea mai recentă actualizare cumulativă Internet Explorer (916281).
 • Probleme de performanță
  Uneori, când o pagină conține multe controale ActiveX care necesită activare, este posibil ca pagina să se redea foarte lent. Problema este rezolvată de cea mai recentă actualizare cumulativă Internet Explorer (916281).
 • După ce aplicați această actualizare de securitate pentru Internet Explorer 6 Service Pack 1 în Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 SE sau în Microsoft Windows Millennium Edition, este posibil să nu se mai poată instala controale noi ActiveX din Internet Explorer. Microsoft a planificat să rezolve această problemă în următoarea actualizare cumulativă Internet Explorer. Până atunci, clienții pot instala controalele ActiveX dintr-o sursă de instalare separată, care nu utilizează Internet Explorer.

Proprietă?i

ID articol: 912812 - Ultima examinare: 3 decembrie 2007 - Revizie: 3.3
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Service Pack 4
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows 98 Second Edition
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
Cuvinte cheie: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbwinnt400presp7fix kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbwinserv2003presp1fix KB912812

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com