Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να εγκαταστήσετε το εργαλείο επικύρωσης του Windows Genuine Advantage (WGA) από την τοποθεσία του Windows Update στο Web: "0x80070005"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 917499 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το εργαλείο επικύρωσης του Windows Genuine Advantage (WGA) για την επικύρωση των Microsoft Windows XP ή τα Microsoft Windows 2000 Professional, που δεν μπορεί να επικυρώσει με επιτυχία. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
0x80070005

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή δεν εντοπίζονται τα κατάλληλα δικαιώματα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web για να κάνετε λήψη και να εγκαταστήσετε το διαγνωστικό εργαλείο WGA:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=52012
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα δικαιωμάτων που ενδέχεται να προκύψουν κατά την προσπάθειά σας να εκτελέσετε το Windows Update, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
910338 Μήνυμα λάθους όταν επισκέπτεστε την τοποθεσία του Windows Update στο Web ή την τοποθεσία Microsoft Update στο Web: "0x800A0046"

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 917499 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Genuine Advantage
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kberrmsg kbprb kbmt KB917499 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 917499

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com