Artikel-id: 917607 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Du kan måske ikke bruge hjælpefunktionen i nogle programmer på en computer, der kører Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 eller Windows Server 2008 R2, Windows 8 eller Windows 8 Server Beta.

Når du forsøger at bruge Hjælp i nogle programmer på en computer, der kører Windows Vista eller Windows Server 2008, får du måske vist følgende fejlmeddelelse i vinduet Windows Hjælp og support:
Hjælpen til dette program blev oprettet i det Windows Hjælp-format, som blev brugt i tidligere versioner af Windows, og det understøttes ikke i Windows Vista.
Når du forsøger at bruge Hjælp i nogle programmer på en computer, der kører Windows 7 eller Windows Server 2008 R2, får du måske vist følgende fejlmeddelelse i vinduet Windows Hjælp og support:
Hjælpen til dette program blev oprettet i Windows Hjælp-format, som kræver en funktion, der ikke er inkluderet i denne version af Windows. Du kan dog hente et program, der gør det muligt at få vist Hjælp, der er oprettet i Windows Hjælp-format.
Når du forsøger at bruge Hjælp i nogle programmer på en computer, der kører Windows 8 eller Windows 8 Server, får du måske vist følgende fejlmeddelelse i vinduet Windows Hjælp og support:
Hjælpen til dette program blev oprettet i Windows Hjælp-format, som kræver en funktion, der ikke er inkluderet i denne version af Windows. Du kan finde flere oplysninger på webstedet Microsoft Hjælp og support.

Årsag

Dette problem kan opstå, hvis du forsøger at bruge Hjælp i et program, der bruger en ældre Hjælp-komponent, WinHlp32.exe, til at vise Hjælp-indhold. Da Windows Vista og nyere versioner af Windows ikke indeholder WinHlp32.exe, skal du installere denne komponent for at kunne åbne .hlp-filer, der er oprettet i ældre Hjælp-indhold.

Problemet kan f.eks. opstå i følgende situationer:
 • Du opgraderer fra Windows XP til Windows Vista eller Windows 7, og derefter forsøger du at bruge Hjælp i et program, der var installeret på det Windows XP-baserede system.
 • Du køber en ny computer, hvor Windows 7 eller Windows Vista er forudinstalleret. Du installerer derefter et ældre program, som du brugte i Windows XP, og du forsøger at bruge Hjælp i dette program.
 • Du opgraderer fra Windows Vista eller Windows 7 til Windows 8 Consumer Preview. Du forsøger derefter at bruge Hjælp i et program, der blev installeret på dit tidligere system.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at hente programmet Windows Hjælp (WinHlp32.exe) til de versioner af Windows, der understøtter det. Du skal vide, om dit system er Windows 32-bit eller Windows 64-bit for at kunne hente den korrekte version til dit operativsystem.

Skjul billedetUdvid billedet
assets 32s

Du bruger i øjeblikket et 32-bit operativsystem.
Skjul billedetUdvid billedet
assets 32e

Skjul billedetUdvid billedet
assets 64s

Du bruger i øjeblikket et 64-bit operativsystem.
Skjul billedetUdvid billedet
assets 64e

Sådan får du den korrekte version af programmet Windows Hjælp (WinHlp32.exe)

 1. Klik på et af følgende links til "Windows Hjælp-program", afhængigt af det operativsystem du kører:Bemærk!Programmet Windows Hjælp understøttes ikke i Windows 8 Server Beta, og det vil ikke være muligt at hente programmet til denne Windows-version.
 2. Klik på Fortsæt for at køre Genuine Windows Validation. Du kan finde flere oplysninger om installation af komponenten Genuine Windows Validation på følgende Microsoft-websted:
  http://www.microsoft.com/da-dk/download/genuine-validation.aspx?id=5143
 3. Hvis du bruger et 32-bit operativsystem, skal du hente og installere Windows6.*-KB917607-x86.msu
  Hvis du bruger en 64 bit operativsystem, skal du hente og installere Windows6.*-KB917607-x64.msu
Bemærk! Når du har installeret filoverførslen med WinHlp32.exe, kan visse makroer være deaktiveret, og .hlp-filer, der er gemt på et intranet, kan være blokeret. Du kan finde flere oplysninger om disse problemer i afsnittet "Kendte problemer, der kan opstå, når du har installeret opdateringen WinHlp32.exe".

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du aktiverer makroer på en enkelt computer i afsnittet "Sådan aktiveres makroer på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe".

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du aktiverer makroer i et administreret miljø ved hjælp af gruppepolitikker i afsnittet "Poster i registreringsdatabasen og gruppepolitikker for netværksadministratorer".

Flere oplysninger til erfarne brugere

Kendte problemer

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start expanded

Kendte problemer, der kan opstå, når du installerer opdateringen WinHlp32.exe

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
 • Windows Update fejl 80070422
  Hvis du vil have os til at løse problemet for dig, skal du gå til afsnittet "Løs det for mig". Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Jeg vil selv løse problemet".

  Løs det for mig  Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Fix it. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Fix it.
  Skjul billedetUdvid billedet
  assets fixit1
  Løs problemet
  Microsoft Fix it 50776
  Skjul billedetUdvid billedet
  assets fixit2  Bemærk!
  • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre løsningen på den computer, der har problemet.

  Gå derefter til afsnittet "Fik du løst problemet?".  Jeg vil selv løse problemet  Hvis fejlmeddelelsen Windows Update fejl 80070422 vises, når du er ved at hente opdateringen WinHlp32.exe, kan det være nødvendigt at ændre indstillingerne for tjenesten Windows Update og derefter genstarte tjenesten. Det kan du gøre ved at benytte følgende fremgangsmåde:
  1. Klik på Start, og skriv Tjenester i feltet Start søgning eller Søg i programmer og filer.
  2. Dobbeltklik på Tjenster i programlisten. Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller bekræfte.
  3. Højreklik på tjenesten Windows Update, og klik derefter på Egenskaber.
  4. Klik på fanen Generelt, og kontroller, at Automatisk er valgt ud for Starttype.
  5. Kontroller, om tjenesten er startet ud for Tjenestestatus. Hvis den ikke er startet, skal du klikke på Start. Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller bekræfte.
  6. Klik på OK.

Fik du løst problemet?

 • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.
 • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen "Løs det for mig" eller sende os en e-mail.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Kendte problemer, der kan opstå, når du har installeret opdateringen WinHlp32.exe

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed

På nedenstående liste er angivet de funktionsregressioner, der kendes fra tidligere versioner af WinHlp32.exe. Følgende kendte problemer gælder kun for den version af WinHlp32.exe, som er beskrevet i denne artikel.
 • Makroer er deaktiveret

  Som standard er følgende makroer deaktiveret i Windows Hjælp:
  • ExecFile
  • RegisterRoutine
  • ShellExecute
  • ShortCut
  • Generate
  • Test
  • ExecProgram
  Alle andre makroer i .hlp-filer fungerer dog i de nyeste versioner. Så hvis en .hlp-fil, der er afhængig af disse makroer, åbnes, når du har installeret Windows Hjælp til Windows Vista eller Windows 7, Windows Server 2008 eller Windows Server 2008 R2, virker nogle af funktionerne i filen måske ikke korrekt. Du kan få vist en fejlmeddelelse som denne:
  Der opstod et problem under kørsel af makroen. (1037)
  Hvis du har brug for disse makroer, kan du slå dem til ved hjælp af gruppepolitikker eller i registreringsdatabasen, hvilket beskrives i afsnittet "Poster i registreringsdatabasen og gruppepolitikker for netværksadministratorer ".
 • Der kan ikke opnås adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet

  Du kan som standard ikke bruge WinHlp32.exe til at få adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet. Hvis du forsøger at åbne en fjernfil, modtager du følgende fejlmeddelelse:
  Denne Hjælp-fil kan ikke åbnes. Prøv at åbne Hjælp-filen igen. Hvis du stadig får denne meddelelse, skal du kopiere Hjælp-filen til et andet drev og prøve igen.
  Hvis du har brug for at få adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet, kan du fjerne blokeringen af dem ved hjælp af gruppepolitikker eller i registreringsdatabasen, hvilket beskrives i afsnittet "? ".
 • Ikke-interaktiv brugeradgang er blokeret

  Adgang til .hlp-filer er blokeret af ikke-interaktive brugere, f.eks. systemprocesser. Brugeren får ikke vist en fejlmeddelelse, når denne fejl opstår.
 • Træk og slip-funktionen er deaktiveret

  Understøttelse af træk og slip-funktionen i programmet er deaktiveret. Brugeren får ikke vist en fejlmeddelelse, når denne fejl opstår.
 • Afhængigheder af "Sådan anvendes Hjælp"-filer

  Hjælp-filer med titlen "Sådan bruges Hjælp" er fjernet fra Windows Vista og Windows Server 2008. På følgende liste vises de filer, der blev fjernet:
  • Windows.hlp
  • Winhlp32.hlp
  • Winhlp32.cnt
  • Winhelp.cnt
  • Nocntnt.cnt
  Bemærk! Disse filer var ikke inkluderet i Windows 7 og i Windows Server 2008 R2.

  De .hlp-filer, der er afhængige af disse filer, returnerer måske en fejlmeddelelse, når brugere forsøger at åbne dem.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end

Sådan løses problemer med programkompatibilitet i forbindelse med WinHlp32.exe i Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Du kan bruge de overførsler til Windows Hjælp til Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2, der nævnes i afsnittet "Introduktion", til at få vist 32-bit Hjælp-filer. Denne version indeholder gruppepolitikker og undernøgler i registreringsdatabasen, som kan bruges til at løse problemer med kompatibilitet. Gruppepolitikkerne og undernøglerne i registreringsdatabasen kan f.eks. bruges til at løse problemer, der vedrører makroer i .hlp-filer, og til at få adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet. Men hvis brugere får vist Hjælp-filer fra en ukendt kilde, er computeren mere sårbar, hvis de aktiverer disse politikker eller disse indstillinger. Du skal derfor være forsigtig, når du beslutter dig for, om du vil implementere de løsninger på kompatibilitetsrelaterede problemer, der beskrives i dette afsnit.

Brug følgende spørgsmål, når du skal finde ud af, om du vil installere WinHlp32.exe, og hvilke politikændringer og ændringer i registreringsdatabasen du vil foretage.
  Har du brug for de programmer og funktioner, der berøres af, at WinHlp32.exe er fjernet i Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og i Windows Server 2008 R2?
  • Hvor mange programmer kræver WinHlp32.exe? Hvor mange programmer er berørt af funktionsændringerne? Hvor vigtige er disse programmer?
  • Hvor alvorlig er den fejlfunktion, der forårsages af ændringerne?

  Hvad er dine sikkerhedskrav og sikkerhedsfunktioner?
  • Hvad er vigtigst? At du kan bruge WinHlp32.exe-funktionen, eller at du har den størst mulige sikkerhed?
  • Giver de eksterne sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. en lokal firewall eller firmafirewall, den nødvendige sikkerhed til, at du kan installere WinHlp32.exe og foretage de politikændringer og de ændringer i registreringsdatabasen, der beskrives i denne artikel?

  Hvis du arbejder i en organisation, leverer din organisation så indhold i .hlp-format?
  • Kan du redigere programmet eller indholdet, så det ikke er nødvendigt at bruge funktionerne i WinHlp32.exe? Kan du f.eks. konvertere de hjælpetekster, der aktuelt er i .hlp-format, til et andet filformat, f.eks. .chm, .html eller .xml?
  • Gemmer din organisation .hlp-filer på et websted på et intranet? Kan disse filer installeres lokalt i stedet for på et intranet?

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Sådan aktiveres makroer på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Når du har installeret den filoverførsel med WinHelp32.exe, som beskrives i denne artikel, er visse makroer deaktiveret. Du kan finde flere oplysninger om dette problem i afsnittet "Kendte problemer".

Denne artikel indeholder en trinvis beskrivelse af, hvordan du genaktiverer disse makroer ved at redigere en nøgle i registreringsdatabasen. Hvis din computer er i et administreret miljø, skal du ikke følge disse trin uden først at kontakte virksomhedens it-afdeling. It-afdelingen kan beslutte ikke at genaktivere makroerne eller at genaktivere dem ved hjælp af gruppepolitikker. It-afdelingen bør læse denne artikel i sin fulde længde, før der fortsættes.

Advarsel! Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan løse problemer, der skyldes ændringer i denne version af Windows Hjælp. Microsoft giver dog ingen specifikke anbefalinger om, hvilke nøgler og værdier i registreringsdatabasen, der er bedst egnet til netop dit miljø. Hvis du arbejder i et administreret miljø, er det virksomhedens it-afdeling, som bedst kan vurdere fordele og ulemper ved disse løsninger. Den sikreste fremgangsmåde er at undlade at bruge løsningerne i registreringsdatabasen.

Bemærk! Du skal være logget på computeren med en administratorkonto for at udføre trinnene i denne opgave. Når du bruger en administratorkonto, kan du foretage ændringer på computeren, som ikke kan foretages med nogen anden type brugerkonto.

Du skal kende adgangskoden for administratorkontoen på computeren for at kunne logge på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på din egen computer, er du sandsynligvis allerede logget på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på en computer på dit arbejde, skal du muligvis bede systemadministratoren om hjælp.

Hvis vi skal løse problemet for dig, skal du gå til afsnittet "Løs det for mig". Hvis du foretrækker at løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Jeg vil selv løse problemet".

Løs det for mig

Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på linket Løs problemet. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg fremgangsmåden i denne guide.
Skjul billedetUdvid billedet
assets fixit1
Løs problemet
Microsoft Fix it 50105
Skjul billedetUdvid billedet
assets fixit2


Bemærk! Denne løsning vedrører kun Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2.

Bemærk! Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.

Bemærk! Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet forekommer, kan du gemme den automatiske programrettelse på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå nu til afsnittet "Fik du løst problemet?".

Jeg vil selv løse problemet

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed

Vigtigt! I det følgende finder du en fremgangsmåde til redigering af registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på følgende artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base. Artiklen er evt. på engelsk:
322756 Sådan sikkerhedskopieres, redigeres og gendannes registreringsdatabasen i Windows
.
Sådan aktiveres makroer på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe:
 1. Log på ved hjælp af en administratorkonto.
 2. Klik på Start
  Skjul billedetUdvid billedet
  Knappen Start
  , skriv regedit i feltet Start søgning, og klik derefter på regedit på listen Programmer.
  Skjul billedetUdvid billedet
  Brugeradgangskontrol
  Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
 3. Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 32-bit versioner af Windows:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft

  Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 64-bit versioner af Windows:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft
 4. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på Nøgle.
 5. Indtast WinHelp, og tryk derefter på Enter.
 6. Klik på tasten WinHelp.
 7. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på DWORD-værdi (32-bit).
 8. Indtast AllowProgrammaticMacros, og tryk derefter på Enter.
 9. Klik på Rediger i menuen Rediger.
 10. Skriv 1 i boksen Værdidata, klik på Hexadecimal i området Basis, og klik derefter på OK.
 11. Afslut Registreringseditor.
Gå nu til afsnittet Fik du løst problemet?.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Fik du løst problemet?

 • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet blev løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke blev løst, kan du kontakte support.
 • Vi vil gerne have din feedback. Du kan give feedback eller rapportere problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen "Løs problemet for mig" eller ved at sende os en e-mail-meddelelse.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Sådan fjernes blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet, på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Når du har installeret den WinHelp32.exe-fil, som beskrives i denne artikel, blokeres .hlp-filer, der er gemt på intranetsider. Du kan finde flere oplysninger om dette problem i afsnittet "Kendte problemer".

Denne artikel indeholder en trinvis beskrivelse af, hvordan du fjerner blokeringen af disse .hlp-filer ved at redigere en nøgle i registreringsdatabasen. Hvis din computer er i et administreret miljø, skal du ikke følge disse trin uden først at kontakte virksomhedens it-afdeling. It-afdelingen kan beslutte ikke at genaktivere makroerne eller at genaktivere dem ved hjælp af gruppepolitikker.

Vigtigt! I denne artikel beskrives, hvordan du kan reducere sikkerhedsindstillingerne, eller hvordan du kan deaktivere sikkerhedsfunktioner på en computer. Du kan foretage disse ændringer for løse et bestemt problem. Før du foretager sådanne ændringer, bør du overveje de risici, der er forbundet med at implementere denne løsning i dit eget miljø. Hvis du implementerer denne løsning, bør du træffe passende ekstra forholdsregler for at beskytte computeren.

Advarsel! Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan løse problemer, der skyldes ændringer i denne version af Windows Hjælp. Microsoft giver dog ingen specifikke anbefalinger om, hvilke nøgler og værdier i registreringsdatabasen, der er bedst egnet til netop dit miljø. Hvis du arbejder i et administreret miljø, er det virksomhedens it-afdeling, som bedst kan vurdere fordele og ulemper ved disse løsninger. Den sikreste fremgangsmåde er at undlade at bruge løsningerne i registreringsdatabasen.

Bemærk! Du skal være logget på computeren med en administratorkonto for at udføre trinnene i denne opgave. Når du bruger en administratorkonto, kan du foretage ændringer på computeren, som ikke kan foretages med nogen anden type brugerkonto.

Du skal kende adgangskoden for administratorkontoen på computeren for at kunne logge på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på din egen computer, er du sandsynligvis allerede logget på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på en computer på dit arbejde, skal du muligvis bede systemadministratoren om hjælp.

Hvis vi skal løse problemet for dig, skal du gå til afsnittet "Løs problemet for mig". Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Jeg vil selv løse problemet".

Løs det for mig

Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på linket Løs problemet. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg fremgangsmåden i denne guide.
Skjul billedetUdvid billedet
assets fixit1
Løs problemet
Microsoft Fix it 50237
Skjul billedetUdvid billedet
assets fixit2

Bemærk! Denne løsning vedrører kun Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2.

Bemærk! Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.

Bemærk! Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet forekommer, kan du gemme den automatiske programrettelse på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå nu til afsnittet Fik du løst problemet?.

Jeg vil selv løse problemet

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed

Vigtigt! I det følgende finder du en fremgangsmåde til redigering af registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på følgende artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base. Artiklen er evt. på engelsk:
322756 Sådan sikkerhedskopieres, redigeres og gendannes registreringsdatabasen i Windows
.
Sådan fjernes blokeringen af .hlp-filer, når du har installeret WinHelp32.exe:
 1. Log på ved hjælp af en administratorkonto.
 2. Klik på Start
  Skjul billedetUdvid billedet
  Knappen Start
  , skriv regedit i feltet Start søgning, og klik derefter på regedit på listen Programmer.
  Skjul billedetUdvid billedet
  Brugeradgangskontrol
  Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
 3. Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 32-bit versioner af Windows:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft

  Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 64-bit versioner af Windows:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft
 4. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på Nøgle.
 5. Indtast WinHelp, og tryk derefter på Enter.
 6. Klik på tasten WinHelp.
 7. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på DWORD-værdi (32-bit).
 8. Indtast AllowIntranetAccess, og tryk derefter på Enter.
 9. Klik på Rediger i menuen Rediger.
 10. Skriv 1 i boksen Værdidata, klik på Hexadecimal i området Basis, og klik derefter på OK.
 11. Afslut Registreringseditor.
Gå nu til afsnittet "Fik du løst problemet?"
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Fik du løst problemet?

Kontrollér, om problemet er løst. Hvis problemet blev løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke blev løst, kan du kontakte support.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Poster i registreringsdatabasen og gruppepolitikker for netværksadministratorer

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed

Advarsel! Denne løsning kan gøre computere eller netværk mere sårbare over for angreb fra hackere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke denne løsning, men vi giver disse oplysninger, så du selv kan vælge at implementere løsningen, som du vil. Brug af denne løsning sker på eget ansvar.

Advarsel! Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan løse problemer, der skyldes ændringer i denne version af Windows Hjælp. Microsoft giver dog ingen specifikke anbefalinger om, hvilke nøgler og værdier i registreringsdatabasen, der er bedst til din virksomhed. Virksomhedens it-afdeling kan bedst vurdere fordele og ulemper ved disse løsninger. Den sikreste fremgangsmåde er at undlade at bruge løsningerne i registreringsdatabasen.

WinHlp32.exe indeholder gruppepolitikker og poster i registreringsdatabasen, du kan bruge til at løse to kendte problemer i denne version af Windows Hjælp. Ved hjælp af følgende gruppepolitikker og poster i registreringsdatabasen kan netværksadministratorer og de enkelte brugere genaktivere makroer og fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet. Der findes to gruppepolitikker ? en indstilling for gruppepolitik til den lokale computer og en indstilling for gruppepolitik til den aktuelle bruger ? som kan bruges som en løsning til de enkelte funktioner. Du kan også bruge en brugerindstilling i registreringsdatabasen til at håndtere til de enkelte funktioner.

Der gælder følgende prioritetsrækkefølge for de enkelte funktioner:
 • Gruppepolitik for den lokale computer
 • Gruppepolitik for den aktuelle bruger
 • Brugerindstilling i registreringsdatabasen
Hvis der ikke er angivet en politik for en funktion, og brugerindstillingen for registreringsdatabasen for funktionen ikke er angivet, virker funktionerne som beskrevet i afsnittet "Kendte problemer".

Vigtigt! I det følgende finder du en fremgangsmåde til redigering af registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i Windows
 • Sådan aktiveres makroer

  Netværksadministratorer kan bruge politikken Tillad programmakroer i WinHlp32.exe til at slå makroer til eller fra i .hlp-filer. Administratorer kan bruge GPMC (Group Policy Management Console) til at administrere denne indstilling for gruppepolitik. Du kan finde flere oplysninger om gruppepolitik i afsnittet Henvisninger.

  Hvis hverken gruppepolitikken for den lokale computer eller gruppepolitikken for den aktuelle bruger er angivet for denne funktion, kan brugere redigere brugerindstillingen i registreringsdatabasen for denne funktion for at slå makroer til eller fra i .hlp-filer. Hvis brugere vil ændre denne indstilling, skal de først føje følgende nye undernøgle til registreringsdatabasen:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WinHelp
  Derefter skal brugere føje en DWORD-værdi, der kaldes AllowProgrammaticMacros, til denne undernøgle. Hvis værdien for AllowProgrammaticMacros er angivet til 1, slås makroerne til. Hvis værdien er angivet til 0, slås makroerne fra. Hvis denne værdi i registreringsdatabasen ikke findes, slås makroerne fra.
 • Sådan fjernes blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på intranettet

  Netværksadministratorer kan bruge politikindstillingen Tillad, at WinHlp32.exe får adgang til .hlp-filer, der er gemt på et intranet til at fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på intranettet. Administratorer kan bruge GPCM til at administrere denne indstilling for gruppepolitik. Du kan finde flere oplysninger om gruppepolitik i afsnittet Henvisninger.

  Hvis ingen af gruppepolitikkerne er angivet for denne funktion, kan brugere redigere brugerindstillingen i registreringsdatabasen for denne funktion for at blokere eller fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet. Hvis brugere vil ændre denne indstilling, skal de først føje følgende nye undernøgle til registreringsdatabasen:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WinHelp
  Derefter skal brugere føje en DWORD-værdi, der kaldes AllowIntranetAccess, til denne undernøgle. Hvis værdien for AllowIntranetAccess er angivet til 1, er de .hlp-filer, der er gemt på et intranet, tilgængelige. Hvis værdien er angivet til 0, er de .hlp-filer, der er gemt på et intranet, blokeret. Hvis værdien i registreringsdatabasen ikke findes, er de .hlp-filer, der er gemt på et intranet, blokeret.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Flere oplysninger til leverandører af Hjælp-indhold, som udgiver .hlp-filer

Fra og med Windows Vista er den ældre Hjælp-komponent (WinHlp32.exe) blevet erstattet med en ny Hjælp-komponent, som føjer mere funktionalitet til nyere versioner af Windows.

WinHlp32.exe-teknologien understøttes ikke i den aktuelle form i fremtidige versioner af Windows. Vi anbefaler derfor, at softwareudviklere ikke længere bruger dette Windows Hjælp-program i Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows 8 Consumer Preview eller i Windows 8 Server Beta. Softwareudviklere, der udgiver programmer, som anvender .hlp-filer, opfordres til at konvertere deres Hjælp-systemer til et andet Hjælp-filformat, f.eks. .chm, .html eller .xml. De skal også ændre opkaldene fra API'en WinHelp til den nye indholdskilde. Der findes flere værktøjer fra tredjepart, som softwareudviklere kan bruge til at konvertere Hjælp-indhold fra ét format til et andet.

Bemærk! Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2 understøtter stadig WinHelp.exe til 16-bit .hlp-filer. WinHelp.exe-programmet er en version af Windows Hjælp, der er beregnet til 16-bit .hlp-filer. Programmet WinHelp.exe er stadig inkluderet i Windows Vista og i Windows 7.

Referencer

Du kan finde flere oplysninger om gruppepolitik på følgende Microsoft TechNet-websteder:

Egenskaber

Artikel-id: 917607 - Seneste redigering: 9. august 2013 - Redigering: 6.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows Web Server 2008 R2
Nøgleord: 
kbmsifixme kbfixme kbresolve kbtshoot kbhelp kbexpertisebeginner kbinfo kbcip KB917607

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com