A Windows SharePoint Services 3.0 telepítését követően a rendszer az 10017-es azonosítójú hibaüzenetet rögzíti a rendszernaplóba

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 920783 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Telepítse a Microsoft Windows SharePoint Services 3.0 programot. Amikor a sikeres telepítést követően megtekinti a rendszernaplót, a következő eseményazonosítójú hibaüzenethez hasonlót láthat egy vagy több alkalommal.

Típus: Hiba
Leírás: DCOM
Kategória: Nincs
Eseményazonosító: 10017
Leírás:
Az alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak Helyi aktiválás engedélyt a(z) {CLSID} COM-kiszolgálóalkalmazáshoz a következő felhasználónak: Tartománynév\Felhasználónév Biztonsági azonosító {Biztonsági_azonosító}. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszköz használatával módosítható.

Oka

A hiba akkor fordul elő, ha a Windows SharePoint Services 3.0 szolgáltatásfiókként megadott tartományfelhasználói fiók nem rendelkezik az IIS Wamreg Admin Service szolgáltatásra vonatkozó Helyi aktiválás engedéllyel. A jelenséget leíró szakaszban ismertetett 10017-es eseményazonosítójú hibaüzenet nem érinti a Windows SharePoint Services 3.0 működését.

Kerülő megoldás

A rendszernaplóban rögzített 10017-es eseményazonosítójú hibaüzenet nyugodtan figyelmen kívül hagyható. Ha meg szeretné akadályozni az eseményazonosítójú hibaüzenetek rögzítését a rendszernaplóban, a Komponensszolgáltatások beépülő modul segítségével engedélyezze az IIS Wamreg Admin Service szolgáltatásra vonatkozó Helyi aktiválás engedélyt a Windows SharePoint Services 3.0 szolgáltatásfiókként megadott tartományfelhasználói fiókhoz. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a dcomcnfg parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
  2. Bontsa ki a Komponensszolgáltatások, a Számítógépek, majd a Sajátgép csomópontot, és kattintson a DCOM-konfiguráció elemre.
  3. Kattintson a jobb gombbal az IIS WAMREG admin Service elemre, majd kattintson a Tulajdonságok elemre.
  4. Kattintson a Biztonság fülre.
  5. Az Indítási és aktiválási engedélyek csoportban kattintson a Szerkesztés gombra.
  6. Kattintson az Indítási engedély párbeszédpanel Hozzáadás gombjára.
  7. A Felhasználók, számítógépek vagy csoportok kiválasztása párbeszédpanelen írja be a Windows SharePoint Services 3.0 szolgáltatásfiókként megadott tartományfelhasználói fiókot, kattintson a Névellenőrzés, majd az OK gombra.
  8. A(z)felhasználónév engedélyei listában jelölje be a Helyi aktiválás elem mellett található Engedélyezés jelölőnégyzetet, majd kattintson kétszer az OK gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 920783 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 19. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows SharePoint Services 3.0
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbtshoot kbprb kbexpertiseinter KB920783
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com