A Windows XP rendszerű számítógép nem észleli a hordozható USB-meghajtókat, az Apple iPod készülékeket vagy a külső merevlemez-meghajtókat

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 925196 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.

Ha továbbra is hozzá szeretne jutni a Windows biztonsági frissítéseihez, futtassa a Service Pack 3 (SP3) szervizcsomaggal bővített Windows XP rendszert. További tudnivalókért keresse fel a Microsoft következő weblapját: Megszűnik egyes verziók támogatása – Windows

Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor USB-alapú eszközt csatlakoztat egy Windows XP rendszerű számítógéphez, majd megpróbálja megkeresni a hardvereszközt, a számítógép nem észleli a csatlakoztatott eszközt, így az nem jelenik meg a Sajátgép mappában.

Ez a probléma az alábbi eszközök közül egy vagy több használata esetén jelentkezhet:
  • USB flash meghajtó
  • Apple iPod
  • Külső merevlemez-meghajtó
Az is előfordulhat, hogy az iPod készülék nem látható az iTunes alkalmazásban.

 

Oka

Ez a probléma akkor jelentkezhet, ha a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) sérült vagy hibás kulcsokat tartalmaz.

A megoldás

Megjegyzés: Az USB-eszközök sikertelen felismerésének egyéb lehetséges okairól a cikk Hivatkozások című részében felsorolt cikkekben tájékozódhat.

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, ugorjon az Automatikus javítás című részre. Ha a problémát inkább saját kezűleg szeretné javítani, ugorjon a Kézi javítás című részre.

Megjegyzés: A cikkben említett, harmadik felektől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft semmiféle szavatosságot és jótállást, illetve semmilyen más törvényi vagy egyéb garanciát nem vállal.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Run now (Futtatás) gombra az Automated Troubleshooting Services (Automatizált hibaelhárítási szolgáltatások) csoportban, és kövesse a varázsló lépéseit.

A probléma javítása
A Microsoft CD-k és DVD-k olvasási és írási problémáival kapcsolatos automatizált hibaelhárítási szolgáltatásai

Megjegyzés:
Ez az automatikus megoldás nem csak CD- vagy DVD-meghajtók problémáira használható, hanem általános hibaelhárítási célokra is.

Hasznos volt ez az információ? Mondja el véleményét!


Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.

Kézi javítás

Részletek megjelenítése vagy elrejtése

Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.

Megoldódott a probléma?

Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nem kell továbbolvasnia a cikket. Ha a probléma nem oldódott meg, további kapcsolódó Microsoft Tudásbázis-cikkek hivatkozásait találhatja meg a Hivatkozások című részben, vagy kérheti a támogató szolgálat segítségét.

Hivatkozások

Annak, hogy a számítógép nem észlel egy USB-alapú eszközt, más oka is lehet. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikkei:

Részletek megjelenítése vagy elrejtése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 925196 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 23. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbmatsfixme kbfixme kbresolve kbhardware kbtshoot kbprb kbcip KB925196
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com