Frissítés érhető el a Windows Vista rendszeren futtatott Windows Defender alkalmazáshoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 931099 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Megjelent a Windows Vista rendszeren futtatott Windows Defender alkalmazás frissítése, amely kijavítja az alkalmazás kártevőminta-beküldő funkciójának hibáját. A frissítés csak a Windows Vista rendszeren futtatott, 1.1.1505.0-s verziójú Windows Defender alkalmazást érinti. A hiba a Microsoft Windows XP rendszeren futtatott, 1.1.1593.0-s, valamint a későbbi verziójú Windows Defender alkalmazásoknál nem tapasztalható.

Megjegyzés: A Windows Vista rendszeren futtatott Windows Defender ezen frissítése nem módosítja az alkalmazás fájljainak verzióinformációit.

További információ

A Windows Defender kártevőminta-beküldő funkciójában egy kódhiba található, amely meghiúsítja a kívánt szoftverminták elküldését az alkalmazásból a Microsoft részére.

A Windows Update webhelyen, választható szoftverfrissítésként elérhető a Windows Defender frissítése, amely kijavítja ezt a hibát, így a kívánt minták elküldhetők a Microsoft számára. A rendszergazdák manuálisan is letölthetik és telepíthetik a frissítést.

A Windows Defender alkalmazásban választható lehetőségként az ügyfelek csatlakozhatnak a Microsoft SpyNet közösségéhez. Az alkalmazás automatikusan elküldi a Microsoft SpyNet-jelentésadatokat a Microsoftnak. A Microsoft ezeket átnézi, és ha esetleg további elemzésre van szükség, szoftvermintát kér a felhasználótól. Ez a kérés megjelenik a Windows Defender párbeszédpanelén, és ha a felhasználó hozzájárul, a minta a Microsofthoz kerül. A Microsoft ezután elemzi az összegyűjtött mintákat a lehetséges kockázatok szempontjából, melynek segítségével az ügyfelek megvédhetik számítógépüket a kártevő és kéretlengyanús szoftverekkel szemben.

A frissítés telepítéséhez rendszergazdai jogosultságokkal kell rendelkezni.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 931099 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 16. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Defender a következő platformokon
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Starter
Kulcsszavak: 
kbinfo atdownload kbexpertisebeginner kbvistasp1fix KB931099
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése