"Има проблем със сертификата за защита на този уеб сайт" когато се опитате да посетите защитен уеб сайт в Internet Explorer

Преводи на статии Преводи на статии

В тази статия

Show all imageПоказване на всичкиHide all imageСкриване на всички

Симптоми

Потребител, който се опитва да се свърже с обезпечени уеб сайт с помощта на Windows Internet Explorer може да получите следното предупредително съобщение:
Има проблем със сертификата за защита на този уеб сайт. Сертификатът за защита, предоставен Препоръчано от този уеб сайт не е издаден Препоръчано от надежден сертифициращ орган.

Проблемите в сертификати за защита може да посочи опит да ви заблуждава или да се прихващат данните, които изпращате до сървъра.
Ние препоръчваме да затворите тази уеб страница и да не продължават в този уеб сайт.

Разрешение

За да разрешите този проблем, една организация, която е домакин на защитен уеб сайт може да закупите сертификат за всеки уеб сървър Препоръчано от друг доставчик. Или, организацията може да инсталира Microsoft глобален сертифициращ орган в структура на Active Directory. След това организацията може да използва този сертифициращ орган за генериране на сертификат за всеки уеб сървър.

Бележка Потребителите на клиентски компютри, които не принадлежат към структура на Active Directory на организацията да посетите уеб сайта на сертифициращ орган да изтеглите сертификата.

Заобикаляне

За да заобиколите този проблем, Инсталирайте Microsoft Windows малък бизнес Server 2003 (Windows SBS) самоподписан сертификат на клиентския компютър. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
  1. В Windows Internet Explorer щракнете върху продължете към този уеб сайт (не се препоръчва).

    Червената адресна лента и предупреждение за сертификат се появяват.
  2. Щракнете върху бутона Грешка в сертификат за да отворите прозореца на информация.
  3. Щракнете върху Показване на сертификатии след това щракнете върху Инсталиране на сертификат.
  4. Предупредителното съобщение, което се появява щракнете върху да да инсталирате сертификата.
Бележки
  • В Windows Vista същия проблем се случва със самоподписани сертификати. Въпреки това опцията за инсталиране на сертификати не съществува ако не можете да стартирате Windows Internet Explorer с администраторски права. За да направите това, щракнете с десния бутон иконата на Internet Explorer и изберете Изпълнявай като администратор.
  • Когато клиентския компютър се свързва към Web сървър, който се изпълнява Windows Server 2003, на клиентския компютър използва повторно приложение сертифициращ орган сертификат. На клиентския компютър не използва друг сертификат, който е подписан Препоръчано от сертифициращия орган.

За повече информация

Причина

Този проблем може да възникне, ако на клиентския компютър часовник е настроен така че дата/час е по-късна Препоръчано от датата на изтичане на SSL сертификата на уеб сървъра.

Препратки

За Още действия информация за издаване на сертификат за сигурност на сайта посетете следните сайтове на Microsoft:
За грешките в сертификати (Windows Vista)
Сертификати: често задавани въпроси (Windows Vista)
За грешките в сертификати (Windows 7)
Сертификати: често задавани въпроси (Windows 7)

За тази статия

ID на статията: 931850
Последен преглед: 14 юни 2014 г.
Важи за:: Windows Internet Explorer 9, Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 7
Strojov? p?elo?en? ?l?nek
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 931850
Желаете ли да предоставите обратна информация за тази статия?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.