Съобщение по електронната поща Outlook 2007 остава в папката "Изходящи", след като го преместите в лична папка

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 948984 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Важно Тази статия съдържа информация как да модифицирате системния регистър. Не забравяйте да направите резервно непълно копиране на системния регистър, преди да го промените. Уверете се, че знаете как да възстановите системния регистър, ако възникне проблем. За Още действия информация относно как да архивирате, възстановите и модифицирате системния регистър щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
322756 Как да архивирате и възстановите системния регистър в Windows XP и Windows Vista

Симптоми

Вземете предвид следната ситуация:
 • Можете да конфигурирате Microsoft Office Outlook 2007 да стартирате в режим на кеширане на Exchange. В този случай Outlook 2007 използва файл с офлайн папки (.ost), за да съхранявате Групов имейл и други елементи.
 • Outlook 2007 има достъп до един или Още действия файлове с лични папки (.pst).
 • Когато отговаряте на съобщение, което се съхранява в офлайн папка, вие ръчно копирате съобщението в лична папка.
 • Можете да копирате в отговор на това съобщение Препоръчано от папката за изпратени елементи Препоръчано от офлайн папката в папката Изпратени елементи в папката лични.
В този сценарий когато влезете в онлайн акаунта, който използва тази лична папка, папката Изходящи показва, че съобщението е чакат да бъдат изпратени. Това съобщение се показва само в Outlook Web Access (OWA). Съобщението не се показва в Outlook 2007.

Как да получите актуалната корекция

Този проблем е фиксиран в Outlook 2007 Hotfix пакет, който е издаден на 7 февруари 2008. За Още действия информация щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
948716 Описание на пакета с актуални корекции Outlook 2007: 7 февруари, 2008
След като инсталирате актуалната корекция, трябва също да добавите събиране на данни в системния регистър към вашия Outlook клиента да позволи корекция.

Бележка Ако конфигурирате данните Препоръчано от системния регистър за да разрешите тази корекция, Outlook се връща към поведението на по-ранна версия в която изпратени съобщения са качени два пъти на сървъра, който изпълнява Microsoft Exchange когато вие работите в кеширан режим. За подробна информация вижте раздела "Допълнителна информация".

Коригиране

За да активирате тази спешна корекция автоматично, щракнете върху поправи бутон или връзка, щракнете върху изпълни визтегляне на файл диалоговия прозорец а след това следвайте стъпките в поправка е съветникът.

Забележка: Тъй като тази промяна е свързана с корекция, трябва да инсталирате актуална корекция в допълнение към изпълнението на Fix съветника за този проблем. Ако стартирате само прикрепвам този проблем съветник и не инсталирайте актуалната корекция, проблемът да не бъдат разрешени.
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit1
Коригиране на проблема
Microsoft прикрепвам то 50323
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit2

Бележка След като инсталирате тази спешна корекция и добавете данните Препоръчано от системния регистър за активиране на спешната корекция, съобщения, които са били показвани в изходящи преди инсталирането на спешната корекция продължават да се появяват в OWA. Тази актуална корекция не позволява на проблем, който е решен Препоръчано от тази актуална корекция само за нови Групов имейл. Ако трябва да премахнете съобщения, които продължават се появяват в папката "Изходящи", трябва да ги премахнете с помощта на OWA.

Нека реша проблема сам

Предупреждение Ако модифицирате системния регистър неправилно чрез редактора на системния регистър или чрез друг метод, може да възникнат сериозни проблеми. Тези проблеми могат да наложат преинсталиране на операционната система. Microsoft не гарантира, че тези проблеми ще бъдат решени. Модифицирайте системния регистър на свой собствен риск.

За да активирате тази спешна корекция, изпълнете следните стъпки:
 1. Затворете Outlook 2007.
 2. Стартирайте редактора на системния регистър.
  • В Windows Vista, щракнете върху Старт<b00> </b00>
   Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
    бутона Старт
   , тип регентствов полето Начало на търсене и след това натиснете ENTER.

   Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
   Потребител сметка надзор позволен
   Ако се появи подкана за въвеждане на администраторска парола или за потвърждение, въведете паролата или щракнете върху продължи.
  • В Windows XP щракнете върху Старт, щракнете върху изпълни, вид регентствои след това щракнете върху OK.
 3. Намерете и след това щракнете върху следния подключ в системния регистър:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Cached Mode
 4. В менюто Редактиране посочете към Създайи след това щракнете върху стойност на дв. дума.
 5. Тип SendOne, след което натиснете клавиша ENTER.
 6. Щракнете с десния бутон SendOneи след това щракнете върху Модифициране.
 7. Въведете в полето стойност събиране на данни , 0и след това щракнете върху OK.
 8. В менюто Файл щракнете върху Изход , за да излезете Препоръчано от редактора на системния регистър.

Статус

Microsoft потвърждава, че това е проблем в продуктите на Microsoft, които са изброени в раздела "Важи за".

Допълнителна информация

В Outlook 2007 или в Microsoft Office Outlook 2003 с една пощенска кутия на Microsoft Exchange Server 2003 Outlook извършва следните действия, когато изпращате съобщение в кеширан режим:
 • Outlook изпраща съобщението (това е първото качване до обмен).
 • Outlook поставя непълно копиране Препоръчано от това съобщение във вашия местен (.ost) папка "изпратени".
 • Outlook синхронизира папката "изпратени" с Exchange (това е втори качване до обмен).
Обаче в Outlook 2007 с пощенска кутия в Microsoft Exchange Server 2007 заедно с или на пощенска кутия на Microsoft Exchange Server 2010, Outlook използва различен процес за изпращане, и съобщението се качва само един път с Exchange сървъра.

Ако конфигурирате данните Препоръчано от системния регистър, които са изброени в тази статия (SendOne = 0), този нов Outlook 2007 функционалност е забранено. В този случай Outlook се връща към поведението на по-ранна версия на качване на изпратени съобщения два пъти с Exchange.

Свойства

ID на статията: 948984 - Последна рецензия: 19 ноември 2013 г. - Редакция: 4.0
Важи за:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Ключови думи: 
kboffice2007presp2fix kbemail kbexpertisebeginner kbqfe kbbug kbfix kbmsifixme kbfixme kbmt KB948984 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 948984

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com