Cikk azonosítója: 971033 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ha a cikkben nem talált választ a kérdésére, erre a gombra kattintva továbbítsa a kérdést a Microsoft Answers közösségi fórumainak tagjaihoz:
Kérdés feltevése


Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Megjelent egy frissítés a Windows 7 rendszerben található Windows aktiválási technológiák aktiválási és ellenőrzési összetevőihez.

A Windows aktiválási technológiák segítségével ellenőrizheti, hogy a számítógépen futó Windows 7 példány eredeti-e, a technológiák emellett biztosítják a hamisított szoftverek kockázata elleni védelmet is. A Windows 7 rendszerben található aktiválási technológiák illegális szoftverhasználat elleni funkciókat tartalmazó aktiválási és ellenőrzési összetevőkből állnak.
 • Az aktiválás a számítógépen futó Windows 7 példány termékkulcsát ellenőrző, illegális szoftverhasználatot megakadályozó technológia. A termékkulcs az eredetiséget vagy a licencet igazoló tanúsítvány címkéjén található, 25 karakterből álló kód. Ezeket a címkéket a Windows minden eredeti példánya tartalmazza. Egy termékkulcs csak a szoftver licencében megadott számú számítógépen használható.
 • Az ellenőrzés egy online folyamat, amely lehetővé teszi annak megerősítését, hogy a számítógépen futó Windows 7 példány aktiválva van és eredeti.

További információ

A frissítőcsomag beszerzése

Ez a frissítőcsomag letölthető a Windows Update webhelyről és a Microsoft letöltőközpontjából.

Windows Update

A frissítés letölthető a Windows Update webhelyéről:
http://www.update.microsoft.com/
Ha a frissítést a Windows Update webhelyről szeretné beszerezni, engedélyezze a számítógépen az automatikus frissítési szolgáltatást. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, írja be a Windows Update kifejezést a Keresés programokban és fájlokban mezőbe, és nyomja le az ENTER billentyűt.
 2. Kattintson a Beállítások módosítása parancsra.
 3. A Fontos frissítések csoportban válassza A frissítések automatikus telepítése (ajánlott) beállítást, és kattintson az OK gombra.

A Microsoft letöltőközpontja

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:
Frissítés x86-alapú Windows 7 rendszerekhez (KB971033)
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az x86-alapú Windows 7 rendszerekhez készült frissítőcsomag letöltése

Frissítés x64-alapú Windows 7 rendszerekhez (KB971033)
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az x64-alapú Windows 7 rendszerekhez készült frissítőcsomag (KB971033) letöltése

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Megjegyzés: A frissítés telepítése nincs hatással az operációs rendszer működésére.

További információk a frissítésről

A Windows aktiválási technológiáinak jelen frissítése segítségével felismerhetők az ellenőrzési hibák és az aktiválásmegkerülők. A frissítés észleli a Windows 7 fontos rendszerfájljait érintő módosítási kísérleteket is. Figyeljen arra, hogy a Windows egyes hamisított példányai kártevőt tartalmaznak.

A frissítés a telepítésekor ellenőrzést hajt végre a számítógépen futó Windows példányon. Ez az ellenőrzési folyamat nincs hatással a Windows működésére. A frissítési folyamat felhasználói beavatkozás nélkül véget ér, ha nem talál ellenőrzési hibát, aktiválásmegkerülőt vagy illetéktelenül módosított fájlt.

Illetéktelenül módosított fájlok
Ha a frissítés illetéktelenül módosított fájlt fedez fel, megkísérli annak visszaállítását. A visszaállításhoz újraindításra lehet szükség. Ha a frissítés nem állítja vissza az illetéktelenül módosított fájlokat, az interneten lévő további információkhoz fogja átirányítani.

Ellenőrzési hibák és aktiválásmegkerülők
Az időnként a Windows hamisított másolataiban található ellenőrzési hibák és aktiválásmegkerülők megkísérlik a Windows aktiválási folyamatának a megkerülését. Ellenőrzési hiba és aktiválásmegkerülő észlelése esetén azok megoldása céljából a rendszer további információkhoz irányítja át az interneten. Az ellenőrzési hibák és aktiválásmegkerülők eltávolításakor előfordulhat, hogy a rendszer a számítógépen futó Windows 7 példány aktiválásához egy érvényes termékkulcs használatát kéri. Ha nem oldja meg azonnal az ellenőrzési hiba vagy az aktiválásmegkerülő okozta problémát, rendszeres időközönként értesítéseket kap arról, hogy a számítógépen futó Windows 7 példány nem eredeti. A Windows ezenkívül a megoldásra szolgáló további internetes információkra mutató hivatkozást is megjelenít.

Online adatvédelmi nyilatkozat

„Az eredeti Microsoft-szoftver program adatvédelmi nyilatkozata” elolvasásához keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/PrivacyInfo.aspx?displaylang=hu

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 971033 - Utolsó ellenőrzés: 2012. október 1. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
Kulcsszavak: 
kbgraphxlink kbexpertisebeginner kbsurveynew kbhowto KB971033
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com