Ορισμένες λειτουργίες δεν λειτουργούν, εάν εγκαταστήσετε τον Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας σε έναν Windows Server 2008 SP2 που βασίζεται σε Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972186 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Microsoft Exchange Server 2007 έχει αρχεία XML που χρησιμοποιούνται ως οδηγός για ασφάλεια ρυθμίσεις του οδηγού (SCW). Ωστόσο, τα αρχεία XML δεν υποστηρίζουν Windows Server 2008 Service Pack 2 (SP2). Επομένως, όταν εγκαθιστάτε Οδηγός SCW σε ένα διακομιστή που βασίζεται σε Windows Server 2008 SP2 του Exchange Server 2007, ορισμένες λειτουργίες δεν λειτουργούν σωστά. Για παράδειγμα, κονσόλα διαχείρισης του Exchange ή Exchange Server βέλτιστες πρακτικές "Ανάλυση" εργαλείο δεν λειτουργεί με απομακρυσμένο τρόπο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το αντίστοιχοExchange2007_WinSrv2008.XMLΤο αρχείο XML έχει έναν περιορισμό κωδικοποιημένα που υποστηρίζει μόνο RTM των Windows Server 2008 και Windows Server 2008 Service Pack 1 (SP1). Επιπλέον, η υπηρεσία διακομιστή δεν περιλαμβάνεται ως μια υπηρεσία που απαιτείται για τον Exchange Server 2007. Κατά συνέπεια, η υπηρεσία απομακρυσμένου μητρώου δεν είναι ενεργός.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2407025Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Οδηγός SCW, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με Οδηγός SCW

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972186 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbsurveynew kbqfe kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbmt KB972186 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:972186

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com