MS10-031: A futásidejű Microsoft Visual Basic for Applications alkalmazás biztonsági frissítése: 2010. május 11.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 974945 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS10-031 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információ

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

 • Ha a Windows kínai vagy koreai nyelvű kiadását futtató számítógépre telepíti a frissítést, a telepítés megtörténtét jelző üzenetben kérdőjelek szerepelnek.
 • Amennyiben japán nyelvű Windows-példányra telepíti a frissítést, a telepítés megtörténtét jelző üzenet furcsa karaktereket tartalmaz.
 • Ha a frissítendő számítógépre nincs telepítve a Visual Basic for Applications 6.0-s verziója, vagy a Vbe6.dll nevű fájl hiányzik, a frissítés telepítése hibaüzenet nélkül fejeződik be.
 • A biztonsági frissítés telepítését követően előfordulhat, hogy egy aláíratlan vagy nem megfelelően aláírt fájllal kapcsolatos hibaüzenetet kap, amikor nem interaktív módban kísérel meg telepíteni egy az IExpress telepítőprogramján alapuló frissítést.

  A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:

  2159784 Aláíratlan vagy nem megfelelően aláírt fájlról tájékoztató hibaüzenetet kap, amikor nem interaktív módban kísérel meg telepíteni egy az IExpress telepítőprogramján alapuló frissítést

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés telepítéséhez az alábbiak egyikének telepítve kell lennie a számítógépen:
 • Futásidejű Microsoft Visual Basic for Applications 6.3
 • Futásidejű Microsoft Visual Basic for Applications 6.4
 • Futásidejű Microsoft Visual Basic for Applications 6.5
A frissítés olyan számítógépre telepíthető csak, amelyen megtalálható a Windows Installer program 3.1-es vagy újabb verziója. A Windows Installer 3.1-es vagy újabb verziójának telepítéséhez látogasson el a Microsoft alábbi webhelyeinek egyikére:
Szabadon terjeszthető Windows Installer 4.5 segédprogram Windows Server 2008, Windows Vista, Windows Server 2003 és Windows XP rendszerhez

Szabadon terjeszthető Windows Installer 3.1 segédprogram a Windows Server 2003, a Windows XP és a Windows 2000 rendszerhez

Újraindítás szükségessége

A biztonsági frissítés telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Biztonsági frissítések helyettesítése

A biztonsági frissítés a következő biztonsági frissítést helyettesíti:
921645 MS06-047: A Microsoft Visual Basic for Applications program biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

Eltávolítási információk

A biztonsági frissítés a telepítés után nem távolítható el.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FájlnévFájlverzióFájlméretDátumIdőPlatform
Vbe6.dll6.5.10.532,594,6322009. szeptember 30.21:18x86

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 974945 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 29. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Visual Basic for Applications 6.0
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB974945
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com