U kunt een Windows Media DRM beveiligd bestand niet afspelen of een Zune DRM beveiligd bestand op een computer met Windows 7 is vooraf geconfigureerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 976590 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U kunt een mediabestand niet afspelen op een computer met Windows 7 is vooraf geconfigureerd. Het mediabestand is Windows Media Digital Rights Management (DRM) beveiligd of Zune DRM beveiligd.

Bovendien kan u kopen of nieuwe Windows Media DRM beveiligde mediabestanden afspelen en Zune DRM beveiligde mediabestanden op deze computer.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows 7 is voorgeïnstalleerd op een nieuwe computer met Windows deployment technologie op basis van een afbeelding. Windows Media DRM en Zune DRM-systemen worden beïnvloed door dit type installatie van Windows 7.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, moet u de functionaliteit van Windows Media DRM en Zune DRM controleren. Als Windows Media DRM en Zune DRM niet functioneert, gebruikt u het hulpprogramma ResetDRM DRM-systemen te herstellen. U doet dit als volgt:
 1. Testen of Windows Media DRM en Zune DRM goed op uw computer. U doet dit als volgt:
  1. Een voorbeeldbestand media downloaden en opslaan op uw computer.

   Een voorbeeldbestand media downloaden, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
   http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkID = 166118

   Opmerking Windows Media DRM beveiligde mediabestand is een mediabestand vereist Windows DRM en Zune DRM volledig functioneel te spelen. Dit is Windows Media DRM en Zune DRM-functionaliteit te testen en het probleem niet kunt oplossen.
  2. Open het gedownloade bestand om het afspelen van media.

   Opmerking Als u wordt gevraagd een upgrade van Windows Media Player onderdeel installeren wanneer u het bestand opent, klikt u op Upgrade.
  3. Als u een over rechten voor mediagebruik foutbericht wanneer u het mediabestand afspelen, gebruikt u het hulpprogramma ResetDRM. Als er een foutbericht, gaat u naar stap 3 voor Microsoft Customer Support Services.
 2. Gebruik het hulpprogramma ResetDRM, als volgt:
  Belangrijk Het hulpprogramma ResetDRM verwijdert alle bestaande Windows Media DRM-licenties en licenties Zune DRM op uw huidige installatie van Windows 7. Moet het hulpprogramma ResetDRM alleen worden gebruikt als alle Windows Media DRM en Zune DRM-inhoud afspelen werkt niet. Nadat het volgende proces voltooid is, hebt u de DRM-licenties voor Windows 7-computer opnieuw ophalen.
  1. Het hulpprogramma ResetDRM downloaden en opslaan op uw bureaublad. Downloaden van dit bestand de volgende website:
   http://go.Microsoft.com/fwlink?LinkId = 105000
  2. Klik met de rechtermuisknop ResetDRM.exe, en klik vervolgens op Als administrator uitvoeren om de Windows Media DRM en Zune DRM-systemen.

   Belangrijk Voor Windows 7 Service Pack 1 (SP1), moet u de compatibiliteitsmodus voor Windows 7 ResetDRM.exe-toepassing instellen passend worden uitgevoerd. U doet dit door met de rechtermuisknop opResetDRM.exe en klik op Eigenschappen en klik vervolgens op deCompatibiliteit tab. Klik op een selectievakje in te schakelen voor Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren: . Selecteer Windows 7 in de vervolgkeuzelijst en klik op OK. Stappen in stap B opnieuw.
  3. Replay gedownloade mediabestand die is gebruikt in stap 1 voor Windows Media DRM en Zune DRM opnieuw testen.
  Als Windows Media DRM media afspelen is beveiligde, wordt het probleem opgelost.
  Belangrijk Nadat het probleem is opgelost, verwijdert u het hulpprogramma ResetDRM.exe om te voorkomen dat dit hulpprogramma ten onrechte uitgevoerd nadat dit probleem is opgelost.
 3. Contact opnemen met een ondersteuningsmedewerker online, E-mail of telefoon:http://support.Microsoft.com/SELECT/?TARGET=Assistance
 

Eigenschappen

Artikel ID: 976590 - Laatste beoordeling: woensdag 1 juni 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
Trefwoorden: 
kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB976590 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:976590

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com