Artikkelin tunnus: 976728 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Oletetaan seuraava tilanne:
 • Käytössäsi on tietokone, joka käyttää Intel vPro -tekniikkaa.
 • Teet tietokoneelle jonkin seuraavista toimista:
  • Teet Windows 7:n puhtaan asennuksen.
  • Päivität Windows 7:ksi Windowsin aiemmasta versiosta.
Tässä tilanteessa Laitehallinta ei ehkä enää tunnista useita Intel AMT -laitteita. Näitä laitteita ovat esimerkiksi Intel Management Engine Interface (Intel MEI) ja Serial Over LAN (SOL).

Huomautus Intel vPro -tekniikka on tekniikkaympäristö, joka sisältää eri ominaisuuksia, kuten Intel Active Management Technologyn (Intel AMT) ja Intel Virtualization Technologyn (Intel VT). Intel AMT -ominaisuudet on rakennettu tiettyihin Intel-piirisarjalaitteisiin. Intel AMT on tarkoitettu pääasiassa yritysasiakkaille. Intel AMT mahdollistaa kehittyneen asiakasympäristön hallinnan. Tämän tekniikan avulla IT-osastot voivat hallita tietokoneita etäkonsolista.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla Windows 7:n uusimmat Intel AMT -ohjaimet.

Voit hankkia uusimmat Intel AMT -ohjaimet ottamalla yhteyttä tietokoneen OEM-valmistajaan (alkuperäiseen laitevalmistajaan). Tietoja tietokoneesta valmistajasta on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/gp/oemcontact/fi
Microsoft antaa kolmannen osapuolen yhteystiedot, jotta asiakas voi hankkia teknistä tukea. Nämä yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmannen osapuolen yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

Enemmän tietoa

Lisätietoja Intel vPro -tekniikasta on seuraavassa Intelin WWW-sivustossa:
http://www.intel.com/technology/vpro
Saat lisätietoja Intel vPro -tekniikan tuesta Windows 7:ssä seuraavasta WWW-sivustosta, joka ei ole Microsoftin WWW-sivusto:
http://communities.intel.com/community/tech
Tässä artikkelissa käsitellyt muiden valmistajien tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

TARVITSETKO LISÄÄ OHJEITA?

Jos tämän artikkelin tiedot eivät vastaa kysymykseesi, tätä painiketta napsauttamalla voit esittää kysymyksesi muille yhteisön jäsenille Microsoft Community -palvelussa.
Esitä kysymys
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 976728 - Viimeisin tarkistus: 30. tammikuuta 2013 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
Hakusanat: 
kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbprb KB976728

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com