Citrix DNE fungerer ikke med den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd-driveren

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 977999 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Du oppgraderer datamaskinen fra en tidligere versjon av Windows til Windows 7 eller Windows Server 2008 R2. Deretter et tredjepartsprogram som bruker Citrix DNE, fungerer ikke med den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd-driveren.

Notater
  • Et eksempel på et tredjepartsprogram er et virtuelt privat nettverk (VPN).
  • Dette problemet oppstår bare når du bruker en Network Driver Interface Specification (NDIS) NDIS-driver, for eksempel Citrix DNE, sammen med den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd-driveren. Enheter som bruker eldre NDIS-drivere er ikke berørt.

Årsak

Den gjeldende versjonen av Citrix DNE er en mellomliggende NDIS-driver som er basert på NDIS 5.0. Den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd driveren og kompatible enheter er imidlertid basert på NDIS 6.2. Middels eldre drivere som er basert på NDIS 4.x eller på NDIS 5.x har et kjent kompatibilitetsproblem med den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd-driveren.

Workaround

Du kan oppdatere mellomliggende NDIS-driver for NDIS 6.x-baserte lyset vekt Filter (LWF). For å kontakte kundestøtte for Citrix DNE for å oppdatere din Citrix DNE til Citrix DNE LWF, kan du sende en e-postmelding til følgende e-postadresse:
Support.DNI@Citrix.co

Mer informasjon

Citrix DNE

Hvis du vil ha mer informasjon om Citrix DNE, kan du gå til følgende Citrix-webområde:
http://www.Citrix.com/lang/English/LP/lp_1680845.asp

Kompatibel VPN-klienter

Hvis du vil ha mer informasjon om tredjeparts VPN-klienter som fungerer på Windows 7, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/dd787668 (WS.10) .aspx

Mobilt bredbånd

Hvis du vil kontrollere om mobilt bredbånd enheten er kompatibel med den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd-driveren, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Windows 7 Kompatibilitetssenter
Kontrollere om du bruker den opprinnelige Windows 7 mobilt bredbånd-driveren
Klikk Start
Skjul dette bildetVis dette bildet
Start-knapp
, Skriv inn ncpa.cpl i søkeboksen, og trykk deretter ENTER.

Hvis du bruker den opprinnelige driveren for mobilt bredbånd og en enhet er tilkoblet, vises et kort som vises som "Mobilt bredbånd".
Tredjepartsprodukter som nevnes i denne artikkelen produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, underforstått eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 977999 - Forrige gjennomgang: 6. juni 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Nøkkelord: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB977999 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 977999

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com