Citrix DNE nu funcționează cu driverul de Windows 7 Mobile Broadband nativ

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 977999 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Tu upgrade al tău calculator la o versiune anterioară de Windows, Windows 7 sau Windows Server 2008 R2. Apoi, o aplicație terță parte care utilizează Citrix DNE, nu funcționează cu driverul de Windows 7 Mobile Broadband nativ.

Note
  • Un exemplu de o aplicație terță este o rețea particulară virtuală (VPN).
  • Această problemă apare numai când utilizați o rețea șofer Interface Specification (NDIS) intermediar șofer, precum Citrix DNE, împreună cu driverul de Windows 7 Mobile Broadband nativ. Dispozitive care utilizează drivere legacy NDIS nu sunt afectate.

Cauză

Versiunea curentă de Citrix DNE este un driver intermediare NDIS, care se bazează pe NDIS 5.0. Cu toate acestea, nativ driver Windows 7 Mobile Broadband și dispozitive compatibile sunt bazate pe NDIS 6.2. Mai devreme intermediar driverele care sunt bazate pe NDIS 4.x sau NDIS 5.x au o problemă de compatibilitate cunoscute cu driverul de Windows 7 Mobile Broadband nativ.

Remediere

Puteți actualiza driverul intermediare NDIS pentru NDIS bazate pe 6.x lumină greutate filtru (LWF). Pentru a contacta Citrix DNE de sprijin pentru a actualiza dumneavoastră Citrix DNE la Citrix DNE LWF, trimiteți un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail:
support.DNI@Citrix.co

Informații suplimentare

Citrix DNE

Pentru mai multe informații despre Citrix DNE, vizitați următorul site Citrix Web:
http://www.Citrix.com/lang/English/LP/lp_1680845.asp

Compatibil VPN clienti

Pentru mai multe informații despre clienți de VPN terțe care funcționează pe Windows 7, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/dd787668 (WS.10) .aspx

Bandă largă mobilă

Pentru a verifica dacă aparatul dvs. mobil în bandă largă este compatibilă cu driverul de Windows 7 Mobile Broadband nativ, vizitați următorul site Web Microsoft:
Centrul de compatibilitate Windows 7
Pentru a verifica dacă utilizați driverul de Windows 7 Mobile Broadband nativ,
faceți clic pe Începe
Reduceți imagineaMăriți imaginea
butonul Start
, tip ncpa.CPL în caseta de căutare, și apoi apăsați ENTER.

Dacă utilizați driverul de bandă largă mobilă nativ și un dispozitiv este conectat, veți vedea un adaptor care este afișat ca "Bandă largă mobilă."
Produsele ter?e despre care acest articol discută sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, sugerată sau în alt mod, despre performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 977999 - Ultima examinare: 6 iunie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB977999 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 977999

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com