Cikk azonosítója: 979454 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Megjelent a Windows Small Business Server (Windows SBS) 2008 rendszer 4. összegző frissítőcsomagja. Az összegző frissítőcsomag a Windows SBS 2008 rendszerben található alábbi problémákra tartalmaz megoldást.
1. probléma
Nem lehet átnevezni és a Windows SBS 2008-alapú tartományhoz csatlakoztatni a Windows 7 rendszerű számítógépet a Windows SBS ügyfélprogram csatlakozási varázslójával.
2. probléma
Ha a PublicFQDNPrefix rendszer-beállítási bejegyzés nincs megadva a számítógépen, lehetséges, hogy nem tudja telepíteni a Windows SBS 2008 összegző frissítőcsomagját, és a „6BA” hibakód jelenik meg.
3. probléma
A rendszer az alábbiakhoz hasonló új értesítéseket vesz fel az Eseménynaplózott hibák listába:
 • A kiszolgáló váratlanul leállt
 • A kiszolgáló újraindult
 • Egy hiba megakadályozta a biztonsági mentés elindítását
 • Egy hiba megakadályozta a biztonsági mentés sikeres befejezését
4. probléma
Késlekedhet a hálózati jelentés, mert a kiszolgálónak hosszú időre van szüksége az offline ügyfelek állapotának a lekéréséhez.
5. probléma
Leállhat az Internetcím-kezelő varázsló, miután töröl egy Windows SharePoint Services-alapú webhelyet egy Windows SBS 2008 rendszerű számítógépen.Megjegyzés: Ez a frissítés tartalmazza az 1. összegző frissítőcsomag, a 2. összegző frissítőcsomag és a 3. összegző frissítőcsomag összes frissítését, és felülírja ezeket a korábbi frissítőcsomagokat.

További információ

A frissítés beszerzése

A frissítés a Microsoft Windows Update webhelyről tölthető le:
http://www.update.microsoft.com/
A frissítés a Microsoft Update katalógus következő webhelyéről tölthető le:
http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=KB979454

Előfeltételek

A telepítésnek nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására. Az újraindítás elkerüléséhez a frissítés telepítése előtt zárjon be minden alkalmazást és a Windows SBS konzolt.

Biztonsági frissítések helyettesítése

Ez a frissítés nem helyettesít más frissítést.

Fájlinformációk

A frissítés angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációkban szereplő dátumok és időpontok helyi idő szerint jelennek meg a számítógépen. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.

Eltávolítási információk

A frissítés telepítése után a http://companyweb webhely hitelesítési módja NTLM-hitelesítésről Kerberos-hitelesítésre változik. Javasoljuk, hogy az NTLM-hitelesítés helyett Kerberos-hitelesítést használjon.

A telepítést követően a frissítés a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése beépülő moduljával távolítható el. A http://companyweb webhely hitelesítési módját azonban kézzel kell visszaállítani a korábbi hitelesítési állapotra. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Mutasson a Start menü Felügyeleti eszközök pontjára, majd kattintson a Központi SharePoint-felügyelet 3.0-s verzió parancsra.
 2. Az Alkalmazáskezelés lapon kattintson a Hitelesítésszolgáltatók lehetőségre.
 3. A Webalkalmazás listában jelölje ki a http://companyweb webhelyet használó webes alkalmazást.
 4. Kattintson az Alapértelmezett zónára.
 5. A Hitelesítés szerkesztése lapon válassza az NTLM elemet az IIS-hitelesítés beállításai csoportban, majd kattintson a Mentés gombra.

Hivatkozások

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 979454 - Utolsó ellenőrzés: 2011. június 6. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Small Business Server 2008 Standard
 • Windows Small Business Server 2008 Premium
Kulcsszavak: 
kbinfo kbhowto atdownload kbexpertiseadvanced KB979454
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com