Cikk azonosítója: 979611 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta a Microsoft Exchange Server 2010 2. összegző frissítőcsomagját. A csomag megjelenési dátuma: 2010. február 18. A cikkben az összegző frissítőcsomag alábbi adatai szerepelnek:
  • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
  • Az összegző frissítőcsomag beszerzése
  • Az összegző frissítőcsomag telepítésének előfeltételei

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák


Az Exchange Server 2010 2. összegző frissítőcsomagja a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben ismertetett hibákat javítja:
977633 Egyes külső gyártótól származó, IMAP4 protokollt használó ügyfelek nem tudnak csatlakozni az Exchange Server 2003 postafiókjaihoz Exchange Server 2010 ügyfélelérési kiszolgálón keresztül (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
979431 A POP3 szolgáltatás összeomlik, amikor egy felhasználó Exchange Server 2003 rendszerű kiszolgálóról Exchange Server 2010 rendszerű kiszolgálóra áttelepített postafiókhoz csatlakozik a POP3 protokollon keresztül (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
979480 A felhasználók nem kapnak új üzeneteket, ha az IMAP4 protokollt használó ügyfelekkel férnek hozzá egy másik, Exchange Server 2010 RU1 rendszerű kiszolgálóra áthelyezett postafiókokhoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
979563 Az Exchange Server 2010 leküldéses értesítései nem működnek (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
979566 A 0x85010014 kódot tartalmazó hibaüzenet jelenik meg, amikor a csatolt postafiók felhasználói megkísérlik szinkronizálni a postafiókokat egy mobileszközzel CAS-CAS proxyhasználati forgatókönyv esetén Exchange Server 2010 rendszerben (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
980261 Az Exchange Server 2010 lapjavításának támogatását tartalmazó javítás „-1022” jelű I/O-lemezhiba esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
980262 Egy Exchange Server 2010 rendszerű számítógépen a rendszer a 2156-os azonosítójú eseményt rögzíti a naplóban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

Információ az összegző frissítőcsomagról


Az Exchange Server 2010 2. összegző frissítőcsomagjának letöltéséhez és telepítéséhez látogassa meg a Microsoft Update alábbi webhelyét:
Megjegyzés: A Microsoft Update nem észleli az összegző frissítőcsomagokat adatbázis-hozzáférési csoport részét képező, Exchange Server 2010 rendszerű levelezési kiszolgálókon.

Az Exchange Server 2010 2. összegző frissítőcsomagját több Exchange Server 2010 rendszerű számítógépen, illetve adatbázis-hozzáférési csoport részét képező levelezési kiszolgálókon is telepítheti.

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:


A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Exchange2010-KB979611-EN-x64 csomag letöltése

Fontos információk az összegző frissítőcsomagot internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépeken telepítő felhasználóknak

Ha az összegző frissítőcsomagot internetkapcsolattal nem rendelkező számítógépen telepíti, hosszú ideig tarthat a telepítés, és a következő üzenet jelenhet meg:
„Creating Native images for .Net assemblies” (Natív képek létrehozása .NET-szerelvényekhez)
Ezt a http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl webhelyhez való hálózati csatlakozási kérelmek okozzák. A hálózati kérelmek kikeresik a natív kép létrehozása (NGen) által natív kódba fordított szerelvényekhez tartozó visszavonttanúsítvány-listát. Az Exchange Server azonban nem csatlakozik az internethez, ezért a továbblépés előtt minden egyes kérelemnek várakoznia kell, amíg időtúllépés nem történik. A probléma megoldásához kapcsolja ki a tanúsítvány visszavonásának ellenőrzését a frissíteni kívánt kiszolgálón. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Az Internet Explorer böngészőben kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára, majd a Speciális fülre.
  2. A Biztonság csoportban törölje A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése jelölőnégyzet jelölését.
  3. Kattintson az OK gombra az Internetbeállítások párbeszédpanel bezárásához.

Ajánlott az Internet Explorer böngészőben kikapcsolni ezt a biztonsági beállítást, ha a számítógép szigorúan felügyelt környezetben található. A telepítés végeztével jelölje be újra „A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése” jelölőnégyzetet.

Fontos információk az Outlook Web App testreszabásáról Outlook Web App-felhasználóknak


Összegző frissítőcsomag telepítésekor a telepítési folyamat szükség esetén felülírja a Microsoft Outlook Web App (OWA) fájljait. Ha módosítja a Logon.aspx fájl vagy más OWA-fájlt, a rendszer felülírja a testreszabásokat. Az OWA ezt követően megfelelően frissíthető. Az összegző frissítőcsomag telepítése után ismét létre kell hoznia az OWA testre szabott elemeit a Logon.aspx fájlban. Javasoljuk, hogy az összegző frissítőcsomag telepítése előtt készítsen biztonsági másolatot az OWA testre szabott fájljairól. Az OWA testreszabására vonatkozó további tudnivalókat a Microsoft következő webhelyén találja:

Ha igénybe veszi az ügyfélelérési proxy telepítési útmutatóját, és már telepítette a CAS-CAS proxyszolgáltatást, az összegző frissítőcsomagot telepítenie kell az internetre nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy az összegző frissítőcsomagot először az internetre nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon telepíti, majd azt követően az internetre nem nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon.

A többi Exchange Server 2010 konfiguráció esetében a frissítőcsomagok kiszolgálóra telepítésének sorrendje nem lényeges. A CAS-CAS proxyszolgáltatásra vonatkozó további tudnivalókat a Microsoft következő webhelyén találja:

Előfeltételek


Az alábbi lista az Exchange Server 2010 2. összegző frissítőcsomagja telepítésének előfeltételeit tartalmazza:
  • Az összegző frissítőcsomag telepítéséhez először telepítse az Exchange Server 2010 rendszert a számítógépen.
  • Az összegző frissítőcsomag telepítése előtt távolítsa el az Exchange Server 2010 közbenső frissítéseit.

Újraindítás szükségessége


Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatások automatikusan leállnak, majd újraindulnak.

Eltávolítási információk

Az Exchange Server 2010 2. összegző frissítőcsomagjának eltávolításához kattintson a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése hivatkozására. Ezt követően távolítsa el az összegző frissítőcsomagot.

Hivatkozások

A Microsoft szoftverfrissítéseinek terminológiájáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 979611 - Utolsó ellenőrzés: 2011. október 9. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Kulcsszavak: 
atdownload kbfix kbQFE kbExpertiseInter kbsurveynew KB979611
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com