Az Office 2010 mennyiségi licences kiadásának telepítésének hatására az Office 2010 programcsomagra szóló előfizetések csökkentett üzemmódba lépnek

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 982756
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Tételezzük fel az alábbiakat:
 • A számítógépen telepítve van egy Microsoft Office 2010 programcsomagra szóló előfizetés.
 • A számítógépen telepíti az Office 2010 mennyiségi licences változatát.
Ebben az esetben, amikor az Office 2010-előfizetés megkísérli az aktiválást, az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
Az aktiválás sikertelen

A Microsoft Office programcsomagra szóló előfizetés aktiválása nem sikerült.
Az előfizetés folytonossága érdekében ismételt aktiválásokra van szükség a termékre szóló előfizetés érvényesítéséhez. Ha a termék aktiválására irányuló kísérletek továbbra is meghiúsulnak, a rendszer letilthatja az Office-termék szerkesztési funkcióját.
Ha biztosítani szeretné, hogy a termék teljes funkcionalitás mellett működjön, minél hamarabb tájékozódjon a probléma megoldásáról.

Oka

A probléma azért jelentkezik, mert az Office 2010 mennyiségi licences változatának telepített példánya átírja az OfficeSoftwareProtectionPlatform alatt szereplő UserOperations beállításazonosítót. Amíg e beállításazonosító értéke 0, az előfizetés aktiválása nem fogja tudni megújítani az Office 2010 programcsomagra szóló előfizetést. Ha nem oldja meg a problémát, az Office 2010 előfizetéses kiadása csökkentett üzemmódba fog lépni.

A megoldás

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az Automatikus javítás című részre. Ha saját maga szeretné megoldani a problémát, lépjen a Kézi javítás című részhez.

Automatikus javítás

A probléma automatikus megoldásához kattintson A probléma javítása hivatkozásra, majd a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló utasításait.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50408


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.

Megjegyzés: Ha nem azt a számítógépet használja, amelyen a problémát tapasztalta, az automatikus javítást mentheti egy USB-meghajtóra vagy egy CD lemezre, majd futtathatja a javítást a problémás számítógépen.

Kézi javítás

Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, hajtsa végre az alábbi lépéseket:

Fontos: Az alábbi szakasz, módszer vagy feladat a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows XP rendszerben
 1. Indítsa el a beállításszerkesztőt:

  Windows Vista és Windows 7 rendszer esetén:
  1. Kattintson a Start
   A kép összecsukásaA kép kibontása
    Start gomb
   gombra, írja be a regedit parancsot a Keresés megkezdése mezőbe, majd nyomja le az ENTER billentyűt.

   A kép összecsukásaA kép kibontása
   Felhasználói fiókok felügyelete
   Amikor a program rendszergazdai jelszó megadására vagy megerősítésre kéri, írja be a jelszót vagy kattintson az Engedélyezés gombra.
  Windows XP rendszerben:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, és kattintson az OK gombra.
 2. A beállításjegyzékben keresse meg és jelölje ki a következő beállításazonosítót:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\OfficeSoftwareProtectionPlatform\UserOperations
 3. Kattintson a Szerkesztés menü Módosítás parancsára.
 4. Írja be az 1 értéket, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 5. Zárja be a beállításszerkesztőt.
 6. Indítsa újra a számítógépet.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 982756 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 12. - Verziószám: 3.0
Kulcsszavak: 
kbinstallation kbactivation kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmsifixme kbfixme KB982756
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com