Hvis du bruger Microsoft OneNote på en iPad eller iPhone, der deles mellem flere brugere, kan du hurtigt nulstille OneNote, før du logger på med din egen konto.

Bemærk!: Denne dokumentation gælder for Microsoft OneNote til iPad eller iPhone. Det anbefales, at du holder dine enheder opdateret med den nyeste version af Apple iOS. Du kan finde flere oplysninger under Opdatere iOS-softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.

iPad

Benyt følgende fremgangsmåde:

  1. Hvis OneNote i øjeblikket kører på den delte iPad, skal du tvinge appen til at lukke ved at dobbelttrykke på Hjem på iPad’en, og derefter stryge op på OneNote-appeksemplet.

    (Du kan finde flere oplysninger i Gennemtvinge en app til at lukke i iOS.)

  2. På din iPad skal du trykke på appen Indstillinger.

  3. Stryg ned til den alfabetiske liste over installerede apps i ruden til venstre, og tryk derefter på ikonet OneNote.

  4. I indstillingerne under OneNote i højre side under overskriften Nulstil, skal du trykke på Nulstil OneNote.

  5. I indstillingerne underNulstil OneNote i højre side, skal du trykke for at aktivere indstillingen Slet alle notesbøger, og derefter skal du også trykke på indstillingen Slet logonoplysninger.

    Bemærk!: Vær opmærksom på, at hvis du sletter alle notesbøger, fjerner du kun offline notesbøger. Ændringer, der ikke er synkroniseret, går tabt. Notesbøger på serveren bliver ikke slettet.

  6. Genstart OneNote, og tryk derefter på Log på for at logge på med dine egne legitimationsoplysninger til kontoen.

iPhone

Benyt følgende fremgangsmåde:

  1. Hvis OneNote i øjeblikket kører på den delte iPhone, skal du tvinge appen til at lukke ved at dobbelttrykke på knappen Startside på iPhone og derefter stryge op i OneNote -appen preview.

    (Du kan finde flere oplysninger i Gennemtvinge en app til at lukke i iOS.)

  2. På din iPhone skal du trykke på appen Indstillinger .

  3. Stryg ned til den alfabetiske liste over installerede apps, og tryk derefter på ikonet OneNote .

  4. Tryk på Nulstil OneNoteunder Nulstil overskrift i indstillinger for OneNote .

  5. I Nulstil indstillinger for OneNote skal du trykke for at aktivere indstillingen Slet alle notesbøger og derefter trykke på for at aktivere indstillingen Slet logonoplysninger .

    Bemærk!: Vær opmærksom på, at hvis du sletter alle notesbøger, fjerner du kun offline notesbøger. Ændringer, der ikke er synkroniseret, går tabt. Notesbøger på serveren bliver ikke slettet.

  6. Genstart OneNote, og tryk derefter på Log på for at logge på med dine egne legitimationsoplysninger til kontoen.

Log på Microsoft OneNote

Har du brug for mere hjælp?

Udvid dine færdigheder
Gå på opdagelse i kurser
Få nye funktioner først
Deltag i Microsoft insiders

Var disse oplysninger nyttige?

Hvor tilfreds er du med kvaliteten af oversættelsen?

Hvad påvirkede din oplevelse?

Har du mere feedback? (Valgfrit)

Tak for din feedback!

×