Applies ToSystem Center 2012 R2 System Center 2012 R2 App Controller System Center 2012 R2 Data Protection Manager System Center 2012 R2 Operations Manager Microsoft System Center 2012 R2 Orchestrator System Center 2012 R2 Service Manager Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager

Bevezetés

Ez az összefoglaló cikk a Microsoft System Center 2012 R2 3. kumulatív frissítésében frissített összetevőket ismerteti. Emellett ez a cikk letöltési hivatkozásokat és olyan összetevőkre mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyek további információt nyújtanak a frissítésben megoldódott problémákról.A System Center 2012 R2 frissítési csomagjainak letöltéséhez és telepítéséhez tekintse meg a "How to obtain and install Update 3 for System Center 2012 R2" (A 3. kumulatív frissítés beszerzése és telepítése System Center 2012 R2-höz) című szakaszt.

Az ebben a kumulatív frissítésben javított összetevők

Alkalmazásvezérlő

Ebben a kumulatív frissítésben nincsenek frissítések az összetevőhöz.

Data Protection Manager

A 2012 R2 System Center 3. kumulatív frissítésében öt Data Protection Manager- (DPM-) probléma javítva van. A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál:

2966014 3. kumulatív frissítés a System Center 2012 R2 Data Protection Managerhez

Operations Manager

A 2012 R2 System Center 3. kumulatív frissítésében 16 Operations Manager-probléma javítva van. A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a Tudásbázis alábbi cikkében talál:

2965445 3. kumulatív frissítés a System Center 2012 R2 Operations Managerhez

Operations Manager – UNIX és Linux monitorozása (felügyeleti csomag frissítése)

A 2012 R2 System Center 3. kumulatív frissítésében két Operations Manager- UNIX- és Linux-monitorozási felügyeleti csomaggal kapcsolatos probléma javítva van. A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a Tudásbázis alábbi cikkében talál:

2965445 3. kumulatív frissítés a System Center 2012 R2 Operations Managerhez

Orchestrator

A 2012 R2 System Center 3. kumulatív frissítésében 10 Orchestrator-probléma javítva van. A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a Tudásbázis alábbi cikkében talál:

2931268 3. kumulatív frissítés a System Center 2012 R2 Orchestratorhoz

Service Manager

A 2012 R2 System Center 3. kumulatív frissítésében nyolc Service Manager hiba javítva van. A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a Tudásbázis alábbi cikkében talál:

2962041 3. kumulatív frissítés a System Center 2012 R2 Service Manager

Virtual Machine Manager

A 2012 R2 System Center 3. kumulatív frissítésében két Virtual Machine Manager hiba javítva van. Két letöltési csomag érhető el. Az egyik csomag Virtual Machine Manager konzolokhoz, a másik pedig Virtual Machine Manager kiszolgálókhoz készült. A javításokról és a telepítési utasításokról további információt a Tudásbázis alábbi cikkében talál:

2965414 3. kumulatív frissítés a System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager

A 3. kumulatív frissítés beszerzése és telepítése a System Center 2012 R2-höz

Letöltési információ

A System Center 2012 R2 frissítési csomagjai a Microsoft Update-ből vagy manuális letöltéssel érhetők el.

Microsoft Update

Ha frissítési csomagot szeretne beszerezni és telepíteni a Microsoft Update-ből, kövesse az alábbi lépéseket egy olyan számítógépen, amelyen telepítve van egy System Center 2012 R2 összetevő:

1. Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.

2. Kattintson duplán Vezérlőpult Windows Update.

3. A Windows Update ablakban kattintson az Online ellenőrzés gombra a Microsoft Update frissítéseinek keresése gombra.

4. Kattintson a Fontos frissítések gombra.

5. Jelölje ki a telepíteni kívánt kumulatív frissítési csomagokat, majd kattintson az OK gombra.

6. Kattintson a Frissítések telepítése elemre a kiválasztott frissítési csomagok telepítéséhez.

A frissítési csomagok manuális letöltése

Nyissa meg a következő webhelyet a frissítési csomagok manuális letöltéséhez a Microsoft Update katalógusból vagy a Microsoft letöltőközpontból: Data Protection Manager

Letöltés Töltse le most a Data Protection Manager frissítési csomagot.Operations Manager

Letöltés Töltse le most az Operations Manager frissítési csomagot.Orchestrator és Service Provider Foundation

Letöltés Töltse le most az Orchestrator és a Service Provider Foundation frissítési csomagot.Service Manager

Letöltés Töltse le a Service Manager frissítési csomagot.Virtual Machine Manager

Letöltés Töltse le a Virtual Machine Manager konzol frissítési csomagját. Letöltés Töltse le most a Virtual Machine Manager Server frissítési csomagot. A frissítési csomagok manuális telepítéséhez futtassa a következő parancsot egy rendszergazda jogú parancssorból:

msiexec.exe /update packagenamePéldául a Virtual Machine Manager Server Update (KB2965414) telepítéséhez futtassa a következő parancsot egy rendszergazda jogú parancssorból:

msiexec.exe /update KB2965414-AMD64-Server.msp

További segítségre van szüksége?

További lehetőségeket szeretne?

Fedezze fel az előfizetés előnyeit, böngésszen az oktatóanyagok között, ismerje meg, hogyan teheti biztonságossá eszközét, és így tovább.

A közösségek segítségével kérdéseket tehet fel és válaszolhat meg, visszajelzést adhat, és részletes ismeretekkel rendelkező szakértőktől hallhat.