Bevezetés
Ez a cikk a Microsoft System Center 2012 R2 szolgáltatásjelentés 4. kumulatív frissítésében kijavított problémákat ismerteti. Emellett ez a cikk a 4. kumulatív frissítés telepítési utasításait tartalmazza a System Center 2012 R2 szolgáltatásjelentéshez.
A kumulatív frissítésben kijavított problémák
Szolgáltatásjelentés
-
A szolgáltatásjelentési SQL Server Agent feladatban lévő SQL Server Integration Services- (SSIS-) csomag szinkron módon hívja meg a SQL Server Analysis Services (SSAS) szolgáltatást. Ha valamilyen okból az SSAS nem ad vissza, a szolgáltatásjelentési SQL Server Agent határozatlan ideig nem válaszol, amíg a válaszra vár.
A 4. kumulatív frissítés beszerzése és telepítése a System Center 2012 R2 szolgáltatásjelentéshez
Letöltési információ
A Service Reporting frissítési csomagjai a Microsoft Update-ből vagy manuális letöltéssel érhetők el.
Microsoft Update A frissítések Microsoft Update-ből való beszerzéséhez és telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket egy olyan rendszeren, amelyen telepítve van a System Center 2012 R2 szolgáltatásjelentés:-
Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.
-
Kattintson duplán Vezérlőpult Windows Update.
-
A Windows Update ablakban kattintson az Online ellenőrzés gombra a Microsoft Update frissítéseinek keresése gombra.
-
Kattintson a Fontos frissítések gombra.
-
Válassza ki az összesítő frissítési csomagot, majd kattintson az OK gombra.
-
A frissítési csomag telepítéséhez kattintson a Frissítések telepítése elemre.
A frissítési csomagok manuális letöltése A következő fájl érhető el manuális letöltésre a Microsoft Update katalógusból:
Telepítési utasítások
Ha ez a kumulatív frissítés a Microsoft Update szolgáltatáson keresztül van telepítve, akkor a többi frissítéshez hasonlóan települ. Ha azonban letölti a 4. kumulatív frissítéshez tartozó .msp fájlt, a telepítéshez kövesse az alábbi lépéseket:
-
Nyisson meg egy parancssori ablakot rendszergazdaként.
-
Futtassa a következő parancsot:
msiexec.exe /update Path_To_Downloaded_MSP_file
Eltávolítási utasítások
A System Center 2012 R2 szolgáltatásjelentés 4. kumulatív frissítésének eltávolításához először el kell távolítania a Service Reporting szolgáltatást a Vezérlőpult Programok telepítése vagy törlése eleméből, majd újra kell telepítenie a meglévő adatbázisokkal. Az újratelepítési folyamat során nem történik adatvesztés, mert az adatbázisok megmaradnak.Szolgáltatásjelentések eltávolítása című témakör lépéseit. A Service Reporting újratelepítéséhez és konfigurálásához kövesse az alábbi lépéseket:
A Service Reporting eltávolításához kövesse a Microsoft TechNet webhelyén a-
A Service Reporting újratelepítéséhez kövesse a Microsoft TechNet webhelyén a Szolgáltatásjelentések telepítése című témakör lépéseit. Megjegyzés: Az újratelepítési lépések végrehajtásakor a Szolgáltatásjelentés konfigurálása Data Warehouse lapon és az Analysis Server konfigurálása lapon felsorolt meglévő SQL Server-adatbázisokat kell használnia. Fontos, hogy a meglévő adatbázisokat a legördülő listából válassza ki az ETL-adattár adatbázisa, az átmeneti adatbázis és az adattárház-adatbázis 6. lépésében, valamint az Analysis DB 7. lépésében.
-
A szolgáltatásjelentés konfigurálásához kövesse a Microsoft TechNet webhelyén a Szolgáltatásjelentés konfigurálása Windows Azure Packhez és System Center témakör lépéseit.
Frissített fájlok
Fájlnév |
Méret |
Verzió |
---|---|---|
Microsoft.SystemCenter.ServiceManagement.Reporting.AnalysisDatabaseManagement.exe |
336 KB |
7.2.522.0 |
ProcessController.dtsx |
89 KB |
N/A |
ProcessWorker.dtsx |
3 KB |
N/A |
MaintenanceConfig.xml |
36 KB |
N/A |