Bloknoto bendrinimo sustabdymas

Taikoma
„OneNote“, skirta „Microsoft 365“ „OneNote“, skirta „Microsoft 365“, skirtam „Mac“ „OneNote 2024“ „OneNote 2024“, skirta „Mac“ OneNote 2021 „OneNote 2021“, skirta „Mac“ OneNote 2016 „OneNote 2016“, skirta „Mac“ OneNote 2013 „OneNote“, skirta „Mac“ OneNote „OneNote“, skirta „Android“ telefonams OneNote Web App OneNote 2010 OneNote 2007 „OneNote“, skirta „Android“

Jei turite bendrinamą bloknotą ir nenorite, kad jį kas nors matytų ar redaguotų, galite pašalinti vieno ar visų vartotojų teises arba pakeisti bendrinimo teisių parametrus.

Jei norite uždrausti kam nors redaguoti bloknotą, bet vis tiek leisti jiems jį peržiūrėti , pakeiskite jų teises iš Gali redaguoti į Gali peržiūrėti.

Norėdami stabdyti visą bendrinimą, panaikinkite visus bendrinimo saitus ir nustokite bendrinti su žmonėmis, kurie turi tiesioginę prieigą.

Kad konkretus asmuo nematytų ir neredaguotų bloknoto, galite pakeisti bendrinimo su teises.

  1. Atidarykite atitinkamą bloknotą.

  2. Viršutiniame dešiniajame lango kampe pasirinkite Bendrinti.

  3. Pasirinkite Tvarkyti prieigą.

  4. Pasirinkite pašalinti vieną ar daugiau People arba pašalinti ir išjungti savo saitus.

  5. Norėdami visiškai pašalinti prieigą, pasirinkite asmens parinktis Redaguotigali redaguoti arba Peržiūrėtigali peržiūrėti .

  6. Dalyje Tiesioginė prieiga pasirinkite RedaguotiGali redaguoti dar kartą, tada pasirinkite NaikintiŠalinti tiesioginę prieigą.