Når du sletter en melding som hadde en fil vedlagt i Microsoft Teams gratis, avhenger det som skjer med filen av hvordan den ble lagt ved.
Hvis du brukte
(eller valgte medier fra menyen Legg til
) til å legge ved et bilde, slettes også det vedlagte bildet når du sletter meldingen.
Hvis du brukte Legg ved-alternativet fra menyen Legg
, ble filen du la ved fra enheten, lastet opp til OneDrive. Du kan slette meldingen, og filen vil ikke lenger være synlig i chat-, fellesskaps- eller søkeresultatene, men alle i chatten vil fremdeles kunne få tilgang til den via filens OneDrive-delingskobling.
Hvis du vil stoppe deling av filen med medlemmer av chattesamtalen (selv etter at du har slettet chattemeldingen), kan du slette filen fra OneDrive eller endre filens tillatelser i OneDrive.
Hvis du har lagt ved en hendelse, blir referansen til filen slettet når du sletter meldingen, men alle i chatten har fortsatt tilgang til elementet i chatdetaljene.
Kontakt oss
Hvis du vil ha mer hjelp, kan du kontakte kundestøtte eller stille spørsmål i Microsoft Teams-fellesskapet.
