Deoarece conținutul din blocnotes se modifică în timp, este posibil să ștergeți secțiunile de care nu mai aveți nevoie.
Atenție
Atunci când ștergeți o secțiune din blocnotes, toate paginile cuprinse în acea secțiune, precum și notele de pe acele pagini vor fi șterse de asemenea.
Pentru a șterge o secțiune
- Faceți clic dreapta pe fila secțiunii și faceți clic pe Ștergere.
Dacă ștergeți o secțiune și vă răzgândiți imediat, apăsați pe Ctrl+Z pe tastatură. Această comandă rapidă utilă va anula ultima acțiune pe care ați efectuat-o, inclusiv ștergerile.
Dacă ați șters o secțiune din greșeală, accesațiCoșul de reciclare din blocnotesulistoric> pentru a recupera secțiunea.
Ștergerea unei secțiuni etichetate
Dacă organizația dvs. utilizează etichete de confidențialitate, OneNote protejează conținutul etichetat atunci când acesta este șters.
Atunci când ștergeți o secțiune etichetată:
- Secțiunea este mutată în Note șterse din Coșul de reciclare al blocnotesului.
- Secțiunea păstrează eticheta de confidențialitate pe care o avea în momentul în care ați șters-o.
Important
Nu puteți modifica sau elimina eticheta de confidențialitate dintr-o secțiune ștearsă în timp ce se află în Coșul de reciclare și poate fi necesar să vă conectați cu contul corect pentru a deschide conținutul etichetat.