FIX: Grupa vrednosti kolone prikazuju se u samo poslednje dete red grupe grupa susednih redova u SSRS 2008

Primenjuje se na: SQL Server 2008 Service Pack 2

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popravi za javnost.

Simptomi


Razmotrite sledeći slučaj:
  • Imate Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services izveštaj koji sadrži kontrolu za Tablix .
  • Ti gnezdo najmanje dva susedna red grupe i nadređene grupe reda u kontroli.
  • Ti gnezdo grupu kolona u kontroli.
  • Postavite vrednosti za ćelije dete grupe reda i kolone grupe.
  • Ostao sam u izveštaju.
U ovom slučaju, samo ćelije poslednje dete red grupe i grupe za poslednje kolone prikazuju vrednost i susedne dete red grupe prikazuju prazne ćelije.

Rešenje


Kumulativna ispravka informacije

SQL Server 2008 servisni paket 1

Zakrpe za ovo izdanje prvi put pušten u kumulativnu ispravku 10 za SQL Server 2008 Service Pack 1. Za više informacija o ovom paketu Kumulativna ispravka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2279604 Kumulativna ispravka paket 10 za SQL Server 2008 servisni paket 1
Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popraviti za javnost. Microsoft preporučuje da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
970365 SQL Server 2008 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 servisni paket 1
Hitnih ispravki za Microsoft SQL Server 2008 su kreirani za određene servisne pakete za SQL Server. Morate primijeniti hitni popravak SQL Server 2008 servisni paket 1 za instalaciju za SQL Server 2008 Service Pack 1. Po podrazumevanim postavkama, neki hitni popravak koji je obezbeđen u servisni paket za SQL Server je uključena u novi servisni paket za SQL Server.

SQL Server 2008 servisni paket 2

Fix za ovaj problem prvi put pušten u kumulativnoj Update 1 za SQL Server 2008 servisni paket 2. Za više informacija o ovom paketu Kumulativna ispravka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2289254 Kumulativna ispravka 1 za SQL Server 2008 servisni paket 2
Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2402659 SQL Server 2008 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 servisni paket 2

Rešenje


Da biste rešili ovaj problem, premestite susednih dete red grupe koje se nalaze unutar reda nadređenu grupu kontrole u istom Tablix u ugnežđene Tablix kontrolu.

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference


Za više informacija o modelu za servisiranje Incremental za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
935897 Incremental Model za servisiranje je dostupna iz SQL Server tima da dostavi hitnih ispravki za prijavljenih problema
Za više informacija o imenovanju šemi ažurirane verzije SQL servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
822499Nova šema imenovanja za pakete za dopunu softvera Microsoft SQL Server
Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja